home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Disco by Caldo

ул. Граф Игнатиев №12, София
Музика: Ретро и Денс Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Лазарина Петкова
Виж повече

За "Disco by Caldo "

Disco by Caldo е новия клуб за ретро музика, който ще те върне във времето с любимите песни от 70те, 80те, 90те и дори леко в началото на 21ви век. Disco е мястото за забавления, много танци, и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематичните площади Славейков и Гарибалди. Disco e повече от музикално пътешествие във времето, където различни DJ от близкото минало ще те пренесат в спомените ни. Цветно осветената сцена с цветни стени и черно бели визии на любими изпълнители ще бъдат част от цветната ни диско нощ.

Допълнителни опции: Наргиле бар и Музика на живо
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard и Maestro
Разполага с: Wi-Fi
Работно време:
Не работи
Не работи
Не работи
Не работи
22:30 - 05:00
22:30 - 05:00
Не работи
Не работи

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

 6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Лазарина Петкова
София / 08 Декември / 17:36 ч.
Alyona
София / 10 Март / 01:39 ч.
Проверено от ReZZo.bg

За първи път го посещаваме. Самото заведение ни хареса, обстановката бе хубава. Сервитьорка, която обслужваше нашата масичка беше много нелюбезна. Музиката, която пускаше DJ -я в началото беше ужасна, към 2:30 тръгнаха готини парчета. Основно ретро.

Greta
София / 05 Март / 14:05 ч.
Тодор Ханджиев
София / 10 Декември / 19:00 ч.
Много добро, обслужване. Всичко, бе както в резервацията. Отзивчив персонал, добра музика. Бих препоръчал.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса