home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Club Rock'n Rolla

ул. Граф Игнатиев №1, София
Музика: Рок, DJ и Поп Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Тодор Тодоров
Много съм доволен. Атмосферата е приятна. Нормални цени. Препоръчвам пламенно. Виж повече

Събития

НЕуспехи в Живота | 23.10.2019

НЕуспехи в Живота | 23.10.2019

Искаме да ви поканим на едно зареждащо, забавно, неформално събитие където трима смели българи открито говорят за своите НЕ-успехи в бизнеса и живота и споделят как са успели да ги преодолеят, без да изгубят ентусиазъм!

Вход: 10 лв.
Очакваме ви!

Виж повече

Програма:
20:30 – 20:40 – Начало
20:40 – 21:00 – Георги Карамфилов-GEKO – Ще ни разкаже своята интересна история на успешен сериен предприемач, чиято кариера в НЕ-успехите в бизнеса започва още преди да навърши 18г. Следват серия успехи но и НЕ-успехи свързани с лоши партньорства и неправилна бизнес стратегия. Кулминация в разказа му е напускането на едно ТОК-сично партньорство, излизайки от изграден бизнес с репутация и 5 милиона годишен оборот в името на свободата си.
21:00 – 21:20 – маг. инж. Евгени Йорданов - ще ни разкаже серия от кратки истории през различни моменти от живота си, свързани с бизнеса по цял свят - успехи и неуспехи. Ще се посмеем, ще си поплачем за взаимоотношенията в бизнеса с партньори, колеги и клиенти. Най-вече ще се запознаем и забавляваме заедно. Кулминация в разказа му е напускането на изграден бизнес с репутация и 10 милиона годишен оборот в името на живота и най-вече здравето си.
21:20 – 21:40 – Ивайло Георгиев - е партньор в бизнес академия CEO Club Academy, партньор в Dubai Auto, фирма за внос на луксозни автомобили и основател на едно от най-големите нетуъркинг събития в България „Нощта на Предприемачите“. Независимо от факта, че е срещал повече неуспехи отколкото успехи, той не губи своя ентусиазъм и положителна енергия
21:40 – 22:00 – Въпроси и отговори
22:00 – 00:00 – Нетуъркинг, пиене, песни и танци 

Организатори: Entrepreneurs Night Out & Rock’N’Rolla

Кога: 23.10.2019 (Сряда), 20:30ч.
Къде: ул. Граф Игнатиев 1, ROCK’N’ROLLA.
Вход: 10 лв.

Очакваме ви!

Classic Rock

Classic Rock

Classic Rock- едно позабравено, но златно парти.

Виж повече
резервирай сега Избрано

В сряда възобновихме една много обичана вечер - CLASSIC ROCK NIGHT.  Подготвили сме ви топ хитовете на всички легендарни групи като DEEP PURPLE, RAINBOW, WHITESNAKE, FOREIGNER, SCORPIONS, METALLICA,NIRVANA, U2 и още много много други. Може да бъдете сигурни,че няма да чуете нито една непозната песен. Очакваме ви тази вечер!

За "Club Rock'n Rolla"

Преди шест години в София отвори врати първият рок бар след дългогодишната инвазия на чалгите. За този период заведението не само се утвърди като едно от водещите в София,

Това е място за хората, които искат в уютна обстановка да изгледат концерта на любимия си изпълнител, мача на любимия си отбор, да потанцуват или просто да послушат хубава музика с бутилка бира без това да наруши сериозно ежедневния им бюджет. Ако обаче решат да изпробват и певческите си заложби то за целта е обособена специална зала за караоке, където скритите таланти могат пълноценно да се изявят. Много хора биха ни обвиняват, че пускаме само хитове и музиката е прекалено мека.

Както обаче подсказва името на заведението ние сме рок клуб, а не хеви метъл и ако сте почитатели на траш и блек метъла това не вашето заведение. Ако обаче сте истински рок фенове при нас бихте се забавлявали до зори. Общият капацитет на заведението е 500 човека, но възможността за разделяне на отделни зали го правят подходящо за партита дори и за 50.

Rock’n’Rolla е различният избор за хората на които им е писнало от поредното ново хитово заведение,пълно с охрани и позьори.

 >>> ВАЖНО! <<<

Клубът не гарантира седящи места, отговарящи на съответния брой хора за резервация!

Отстъпките от ReZZo.bg не се комбинират с други промоции.

Допълнителни опции: Музика на живо, Караоке и Коктейл бар
Начини за плащане: Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi
Работно време:
Не работи
Не работи
20:00 - 04:00
20:00 - 06:00
20:00 - 06:00
20:00 - 06:00
Не работи
Не работи

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, 

която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

 

Виж повече

Коментари

Тодор Тодоров
Пловдив / 17 Март / 14:18 ч.
Много съм доволен. Атмосферата е приятна. Нормални цени. Препоръчвам пламенно.
Ирена Ангелова
София / 10 Декември / 14:12 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Независимо,че ми се обадиха от клуба по телефона за потвърждение,че уточнихме и питието,получих и разрешение за внасяне на торта,указа се,че нямам нищо запазено при пристигането ни,защото нямало внесено капаро. За капаро нито rezzo,нито по телефона някой спомена. След много приказки и суетня ни дадоха някакво сепаре,но заради нас пред други щяли да се червят....после имаше шотчета-извинение,а накрая в сметката две порции ядки,които така и не донесоха,но платихме!

Бианка
София / 26 Март / 14:39 ч.
Невероятен персонал! Изкарахме си супер! Благодарим! :)
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса