home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

diip bar

ул. Леге №15 А, София
Кухня: Интернационална Музика: Комерсиална, Хаус и DJ Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Nadia Kol
Дъщеря ми празнува 16-тия си рожден ден там. Страхотно внимание и обслужване! Доволни сме. Благодаря още веднъж за всичко! :) Виж повече

За "diip bar"

Освен с централната си локация и съвременния интериор Diip bar може да ви спечели и с разнообразната си кухня, класическите коктейли и наргиле барът. Едно разчупено място в сърцето на столицата, което ще ви предложи разнообразие от изживявания. Diip bar разполага с голяма тераса обособена в няколко конфигурации - долната част на заведението предлага външен бар и високи маси, където да се насладите на коктейл, вино или лежерно наргиле след края на работния ден, а в горната си зона, с уютни ниски маси и сепарета подходящи за хапване и релакс. Вечерите в края на седмица са подкрепени от DJ, който естествено допълва градската енергия на мястото.  

Допълнителни опции: Наргиле бар, Коктейл бар, Място за хора с увреждания, Телевизор, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
09:00 - 03:00
09:00 - 03:00
09:00 - 03:00
09:00 - 03:00
09:00 - 03:00
09:00 - 03:00
09:00 - 03:00
09:00 - 03:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка представете на обслужващия Ви персонал SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените на менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Nadia Kol
София / 27 Май / 11:15 ч.
Дъщеря ми празнува 16-тия си рожден ден там. Страхотно внимание и обслужване! Доволни сме. Благодаря още веднъж за всичко! :)
Мина
София / 18 Март / 06:44 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Бях запазила за основната зала, но като отидохме ни казаха, че могат да ни настанят само на висока маса или в зимната градина на столове с облегалки. В зимната градина е доста опушено.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.

Ива Владова
София / 15 Февруари / 20:47 ч.
Мая Милушева
София / 10 Октомври / 20:37 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Всичко беше добре, но нямаше намаление в сметката от 10%, а знаеха, че сме резервирали през Rezzo. Може би беше наша грешката, че не си поискахме отстъпката като плащахме, но забравихме, признавам си.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg, при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка.

Кристина Кръстева
София / 10 Март / 11:56 ч.
Румяна Боровска
София / 02 Януари / 08:55 ч.

Добро обслужване от страна на персонала, но в основната зала на всички маси се пушеха наргилета, което лично за мен беше некомфортно.

Милена Вълкова
София / 21 Декември / 13:56 ч.
много съм доволна от обслужването, храната, напитките, наргилето и обстановката!
Михаил Илиев
София / 09 Ноември / 14:10 ч.

Добро обслужване и стахотна музика :)

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса