home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Djanam Steak House

бул. България №56 А, София
Кухня: Турска и Средиземноморска Район: Борово Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Genka Petrova

We’ll arrive about 13.30h

Виж повече

За "Djanam Steak House"

Djanam Steak House Restaurant е единственият по рода си Steak House ресторант в София. Уютната и елегантна обстановка, в съчетание с ненатрапчив лукс, без излишна претрупаност, са предпоставка за комфортно и приятно преживяване по време на обяд или вечеря. Ресторантът не отстъпва по нищо на най-добрите стек ресторанти в световен мащаб – разполага с DRY AGED витрина, в която месото зрее 28 дни, преди да бъде приготвено от майстор готвачи

Част от комплекс DJANAM е новооткритият Steak & Nargile Lounge. Почерпихме вдъхновение от ориенталската екзотиката, съчетахме го с модерна обстановка, удобни меки дивани, комфортни сепарета, автентични дървени маси и получихме истински градски оазис. Цялостната концепция за Djanam Steak & Nargile е изградена около идеята да съберем на едно място уникалната кухня на комплекса, включваща приготвените по неповторим начин меса, салати и десерти от нашите майстори и страхотните ориенталски наргилета, приготвени по начин , който ще гарантира пълното удоволствие от пушенето на ароматните димове и ще бъде уникален за Българският пазар. 

Допълнителни опции: Домашни любимци, Бебешко столче, Телевизор, Лятна градина/тераса и Паркинг
Начини за плащане: American Express, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 10:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Genka Petrova
София / 17 Септември / 13:07 ч.

We’ll arrive about 13.30h

Емил Витков
София / 30 Август / 16:19 ч.
Много добра кухня и обслужване.
Емил Витков
София / 17 Юни / 23:15 ч.
Много добра кухня и обслужване
Емил Витков
София / 23 Декември / 00:32 ч.
Много добро посрещане.
Dilyana Koleva
София / 05 Декември / 10:08 ч.
Отлично обслужване и приятна обстановка. Подходящо за романтична вечеря и среща.
Meliz Mustafa
София / 18 Септември / 20:03 ч.
Делян Николов
София / 27 Август / 12:09 ч.

Нямахме никакви проблеми с резервацията и масата ни беше на страхотно място в лятната градина. Храната е много вкусна, особено десертите. Цената е по-висока спрямо повечето заведение в София, но за важен повод си струва една вечеря.

Михаел Бойчев
София / 23 Юли / 20:46 ч.
Страхотна лятна градина, кухня, която ще ви остави без думи и обслужване на много високо ниво. И вкусни наргилета !
Деян
София / 24 Март / 09:34 ч.

Храната беше вкусна, а по-добро отношение от персонал не съм виждал никога! Браво.

Светослава
София / 22 Декември / 02:12 ч.

Единственият недостатък беше, че на втория етаж на обяд беше хладно. Всичко друго беше идеално.

резо резо
София / 20 Септември / 11:35 ч.

Очарована съм от обстановката, обслужването, храната... Благодаря за хубавата вечер!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса