home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Bedroom Premium

ул. Леге №2, София
Музика: Хаус и R&B Район: Център Средна сметка: над 40лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Петя Петрова
Виж повече

Събития

BILLY HLAPETO x D3MO x BREVIS live on stage

BILLY HLAPETO x D3MO x BREVIS live on stage

Виж повече

On Wednesday We R Blackroom
BILLY HLAPETO x D3MO x BREVIS live on stage
DJ Funkster
BedroomPremiumLadies

За "Bedroom Premium"

Да си в крак с модата е краткотрайно явление, да си винаги най-добрият е изкуство!

Клуб Bedroom Premium се е доказал многократно пред своите гости и продължава да работи в тази насока - да бъде лидер в клубния живот на София.

Затвори широко очите си, усети атмосферата, остави кожата ти да настръхне от внушителния L-Acoustics  саунд... Потопи се в покоите си – влез в твоя клуб, посети твоето място! Това е Bedroom Premium Club Sofia.

Ние знаем как да те накараме да се почувстваш специален -  затова и се връщаш при нас – всяка следваща вечер, всяка следваща седмица, за всеки следващ повод! Знаеш, че всеки ден ще намериш едно различно АЗ с програмата на Bedroom Premium Club Sofia - авангардно шоу, наситено с женска красота, предизвикателни костюми, високотехнологични ефекти. Тематичните спектакли  Fetish Night, White Devils, RockstaR, Pure Glamour, Future Heroes, Your Favorite Sin, Sparkling Sex Appeal са само малка част от разнообразната програма на клуба.

Да се забавляваш в една и съща спалня със световно-известни ди-джеи, разпознаваеми личности и красиви, стилни и елегантни хора може да ти се случи само в Bedroom Premium Club. Възползвай се!

Обстановката: Ако не си влизал в нашата спалня, не се срамувай! Ще ти хареса, сигурни сме – изпипана е до всеки детайл, с неповторим и стилен дизайн на няколко нива - амфитеатрална обстановка, която позволява мистичността да се миксира с адреналин, усмивките да срещат погледи... Нощта да посреща сутринта!

 

Масите в заведението са с минимална консумация в дните сряда, петък и събота, която ще Ви бъде уточнена от заведението с телефонно обаждане след направената от Вас резервация.

Допълнителни опции: Наргиле бар и Музика на живо
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica, American Express и Diners Club
Разполага с: Wi-Fi, Паркинг
Работно време:
Не работи
Не работи
23:00 - 06:00
23:00 - 06:00
23:00 - 06:00
23:00 - 06:00
Не работи
Не работи

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Петя Петрова
София / 28 Февруари / 20:49 ч.
Стилиян Велинов
София / 02 Февруари / 19:29 ч.
Беше запазено сепаре, но тъй като бяхме доста по-малко хора от очакваното ни настаниха на маса. Не се оплаквам, беше логично, просто да го имате предвид. Атмосферата беше супер.
Кирил Кирилов
София / 10 Декември / 07:07 ч.
Цветелина Ангелова
София / 13 Януари / 18:44 ч.
Весело
aleksandra
София / 12 Октомври / 14:12 ч.
Добро обслужване, но в сравнение с подобно парти в ПМ, доста по-лош подбор на музика и слаб DJ.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса