home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Harem Paradise

бул. Черни Връх №100, София
Кухня: Европейска Музика: Хаус и Комерсиална Район: Кръстова вада Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Карина
Явно не знаеха за този тип резервации през сайта и казаха, че не пазят маса, следователно нямаше и отстъпка. Виж повече

За "Harem Paradise"

Къде да завършим дългия ден? Защо не в Харем? Спокойна обстановка, ароматно наргиле, добър коктейл и богато меню. Какво повече ни трябва? А къде е Харем? Няма начин да не го намерите. Локациите на нашите заведения са специално подбрани така, че да са удобни за нашите клиенти. Да започнем от МОЛ Парадайс, където е и удобно за паркиране, а и след шопинг, един час в спокойната обстановка на Харем ще ви дойде добре. Ако се намирате в центъра, заповядайте в Harem Downtown. На няколко минути от метрото на Софийски университет, а и на толкова от метрото на Сердика. В сградата на Военния клуб. Ще останете очаровани от обстановката и всичко останало там. Да не забравим и Harem Lounge в центъра на Студентски град. Със страхотна лятна градина и интересен дизайн във вътрешната си част. Не пропускайте да го посетите! И така, мястото е ясно- Харем. Часът и датата оставяме на вас и rezzo.bg

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Коктейл бар, Наргиле бар, Музика на живо и Телевизор
Начини за плащане: в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време:
09:00 - 02:00
09:00 - 02:00
09:00 - 02:00
09:00 - 02:00
09:00 - 02:00
09:00 - 02:00
09:00 - 02:00
09:00 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Карина
София / 05 Януари / 14:36 ч.
Явно не знаеха за този тип резервации през сайта и казаха, че не пазят маса, следователно нямаше и отстъпка.
Веселина Александрова
София / 04 Септември / 16:13 ч.
Обичаме да се отбиваме в Харема, тъй като предлагат и вкусна храна, та по този начин и успяваме да вечеряме. Но поддръжката на наргилетата не е достатъчно често и обикновено трябва все да викаме ние човека, което не се случва при други наргиле барове.
Иван
София / 20 Юли / 22:01 ч.
Хостесата беше меко казано неадекватна и леко отвеяна, въпреки че имахме резервация, тя не знаеше къде е масата ни и ни посочи някоя от свободните. Освен това беше излишно да ни иска лични карти за проверка.
Веселина Везенкова
София / 25 Март / 09:46 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Резервация нямаше за посочения ден и час. Хостесата не направи нищо по-въпроса, когато и показах смс-са от резо, дори не се извини за недоразумението. Не бих препоръчала. 

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция по случая, с ресторанта и клиента изяснихме създалото се недоразумение.Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Viliyana
София / 21 Март / 21:16 ч.
За съжаление не ни направиха обявената предварително 10% отстъпка от сметката.
Viliyana
София / 02 Декември / 14:04 ч.

Храната беше вкусна, сервитьорката любезна, а наргилето, както винаги, добре направено.

Viliyana
София / 18 Ноември / 14:15 ч.

Бях отбелязала, че бих искала да бъдем настанени в основна зала на сепаре. Ако това не може да бъде изпълнено би било редно да се уведомява предварително.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса