home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Dada Cultural Bar

ул. Георги Бенковски №10, София
Музика: Фънк, DJ, Джаз, Рок и Соло Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

EPopova
Доволна съм, защото беше запазена масата, която бях посочила. Удобно е с Rezzo.Bg, лесно, имаше и отстъпка 10%. Младата дама на бара ни обслужи вежливо и внимателно. Взехме си вино, насладихме се на огранизираното мероприятие от Survival.Bg. Виж повече

Събития

Идеи за

Идеи за "52 екопътеки за всеки" - премиера

52 живописни маршрута край повече от 100 интересни забележителности в 11 планински региона и най-голямата равнина у нас – Дунавската, са публикувани на страниците на най-новия пътеводител за България: „52 екопътеки за всеки” от създателката на платформата Друми в думи Ели Иванова.

Входът е свободен, а единственото, което трябва да носите със себе си са широката усмивка и непреломната готовност за нови приключения!

Виж повече

Книгата, която е по книжарниците от края на май, влезе веднага в класациите за най-продавани заглавия, а интересът към темата не стихва и за миг.

Затова в първия месец от любимия сезон на пътешествениците – лятото, заедно с Ели ви каним на приятелска среща-разговор за онези прелестни места, които си струва да видите по маршрутите в „52 екопътеки за всеки”. В уютната атмосфера на любимия ни Dada Cultural Bar Ели Иванова ще си поприказва с travel блогъра и пътешествник Дарио Диониси за екопътеките в България и ще разкаже от първо лице повече за идеята за възникването на пътеводителя „52 екопътеки за всеки”.

June is on my mind quiz

June is on my mind quiz

Здравейте, хора,
с би трябвалото да наближава лято, сме по-лежерни от когато и да било....
За това този път ще имаме Музика от 90-те, ще имаме онези кратки фрази от филми, които са култови и просто за майтапа - втори рунд с музикални въпроси, но от общо естество...

Както обикновено имаме такса от 2 лева на участник в отбор (максимум 6 души в отбор) и не забравяйте да пишете на Дада за резервация на маса!
 

За "Dada Cultural Bar"

__DADA CULTURAL BAR е място, клуб, средище на свободомислещи хора, които не са подвластни на масовата култура, а имат собствени възгледи, собствена концепция и собствена интерпретация на околния свят. Името ДАДА е инспирирано от ДАДАИЗМА, зародил се след Първата световна война и намерил изява в изящните изкуства, литературата, театъра, дизайна и др. Дадаистите се противопоставят на конформизма, естетиката, логиката и рационалното, като всичко това го изразяват с чувство за хумор и провокация.

„Гнездо за чисто изкуство“ – така определя мястото арх. Иван Александров, автор на концепцията и на интериорния проект.

Dada Cultural Bar e известно място с своите тематични и разнообразни вечери.

Допълнителни опции: Tематични вечери, Музика на живо и Коктейл бар
Начини за плащане: Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi
Работно време:
17:00 - 01:00
17:00 - 01:00
17:00 - 01:00
17:00 - 01:00
17:00 - 03:00
17:00 - 03:00
17:00 - 00:15
17:00 - 00:15

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

EPopova
София / 16 Април / 10:59 ч.
Доволна съм, защото беше запазена масата, която бях посочила. Удобно е с Rezzo.Bg, лесно, имаше и отстъпка 10%. Младата дама на бара ни обслужи вежливо и внимателно. Взехме си вино, насладихме се на огранизираното мероприятие от Survival.Bg.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса