home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

RockIT Bar

Бул. Петко Каравелов №5, София
Музика: Рок Район: Иван Вазов Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Емилиян Павлов
Виж повече

Събития

QUIZ NIGHT

QUIZ NIGHT

Quiz Night в бар RockIT - вече всеки вторник - още един повод да планирате вторниците.
Quiz Night в бар RockIT е викторина със средно трудни въпроси - нито прекалено академични, нито чак толкова лесни, че да са обида за интелигентността на играещите. Таксата за участие е 30 лв. на отбори (от 3 до 8 човека).
Наградите са: шотове за отбора с най-малко точки; бири за отбора, който се класира трети; 30 лв. за тези, които станат втори; 100 лв. за отбора, който има най-много точки на края на вечерта.

резервирай сега Избрано

Караоке със Супер Любо

Караоке със Супер Любо

Всяка сряда Караоке със Супер Любо и водка Smirnoff на половин цена.
Подгответе репертоара и ви чакаме точно в 22:00 часа да попием и попеем заедно! Най-добрите за вечерта ще бъдат избрани от публиката с шумомер. Ще има доста щуротии, изненади и подаръци за победителите. 

Начало - 22:00 часа.
Вход свободен!

резервирай сега Избрано

За "RockIT Bar"

Създаден през 2011 година, рок бар RockIT се превръща в едно от най-добрите заведения за рок и метъл музика в София. Барът разполага с различни зали – централна със сцена, където се случват лайф изпълненията и диджей партитата, и игрални зали с билярд, джаги и други забавления. Концепцията за разчупена обстановка, предлагаща разнообразни атракции за хората, обичащи рок, си остава същата. Създадена от и с обич към рок феновете. Бар RockIT разполага и с интересна кухня, бирени мезета и изкусителни десерти! Барът не пропуска нищо от рок живота в столицата, като често организира подгряващи партита на големи концерти, а нерядко можете да зърнете и някоя музикална легенда. Има лайф изпълнения на популярни и не толкова популярни банди, атрактивни шоута с танци на пилон и разбиващи диджейски битки на любими изпълнители.

Допълнителни опции: Музика на живо и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, American Express, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време:
19:00 - 00:00
19:00 - 00:00
19:00 - 04:00
19:00 - 04:00
19:00 - 04:00
19:00 - 04:00
18:30 - 00:00
18:30 - 00:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Емилиян Павлов
София / 02 Ноември / 14:18 ч.
Katya Ganchovska
София / 19 Октомври / 16:32 ч.

С резервацията всичко Ок - лесно и бързо. Любезен сервитьор без да е досадно, храната е с добро качество , вкус и визия. Да, по-малко пространство от предишното място, но хората и музиката правят мястото.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
резервирай маса