home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

RockIT Bar

Бул. Петко Каравелов №5, София
Музика: Рок и DJ Район: Иван Вазов Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Мариана

Много добре прекарахме

Виж повече

Събития

Retro Flashback Party Vol.3

Retro Flashback Party Vol.3

След около месец пауза, Ретро партито се завръща в бар RockIT. Ще се върнем отново към dance хитовете от близкото и далечно минало. Този път денят ще е четвъртък, 20-ти юни, а зад пулта отново ще застане DJ Undertaker (Гробаря).

Начало - 21:00 часа
Вход свободен.

Дартс турнир

Дартс турнир

На вниманието на всички Дартс фенове и състезатели!

Със съдействието на Българска федерация по Дартс, имаме честа и удоволствието да Ви поканим на втория по рода си дартс турнир на 22-ри и 23-ти юни.

Награден фонд - 2000лв.
Вход: 20лв. на двойка | 10лв. на човек

За "RockIT Bar"

Създаден през 2011 година, рок бар RockIT се превръща в едно от най-добрите заведения за рок и метъл музика в София. Барът разполага с различни зали – централна със сцена, където се случват лайф изпълненията и диджей партитата, и игрални зали с билярд, джаги и други забавления. Концепцията за разчупена обстановка, предлагаща разнообразни атракции за хората, обичащи рок, си остава същата. Създадена от и с обич към рок феновете. Бар RockIT разполага и с интересна кухня, бирени мезета и изкусителни десерти! Барът не пропуска нищо от рок живота в столицата, като често организира подгряващи партита на големи концерти, а нерядко можете да зърнете и някоя музикална легенда. Има лайф изпълнения на популярни и не толкова популярни банди, атрактивни шоута с танци на пилон и разбиващи диджейски битки на любими изпълнители.

Допълнителни опции: Музика на живо и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, American Express, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време:
19:00 - 00:00
19:00 - 00:00
19:00 - 04:00
19:00 - 04:00
19:00 - 04:00
19:00 - 04:00
18:30 - 00:00
18:30 - 00:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Мариана
София / 23 Февруари / 16:04 ч.

Много добре прекарахме

Евгения
София / 15 Февруари / 16:37 ч.
Страхотно преживяване! Усмихнат и любезен персонал!
Емилиян Павлов
София / 02 Ноември / 14:18 ч.
Katya Ganchovska
София / 19 Октомври / 16:32 ч.

С резервацията всичко Ок - лесно и бързо. Любезен сервитьор без да е досадно, храната е с добро качество , вкус и визия. Да, по-малко пространство от предишното място, но хората и музиката правят мястото.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса