home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Sante Bar & Dinner

ул. Златовръх №4, София
Кухня: Интернационална Район: Лозенец Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Петър Вълчев
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Направих резервация и получих SMS за потвърждение. Когато отидохме на място ми съобщиха, че не съществува при тях такава резервация и ни отпратиха, защото заведението е пълно. Щяхме да ходим за първи път там, но категорично няма да правим втори опит.

Виж повече

За "Sante Bar & Dinner"

Sante Bar & Dinner e тихо и приятно място в  кв.Лозенец, на ул. Златовръх №4. Това уютно кътче ще Ви очарова с тиха и приятна атмосфера и ще можете да се насладите на невероятна кухня от цял свят.  

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Бебешко столче и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 09:00 - 22:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Петър Вълчев
София / 16 Февруари / 10:17 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Направих резервация и получих SMS за потвърждение. Когато отидохме на място ми съобщиха, че не съществува при тях такава резервация и ни отпратиха, защото заведението е пълно. Щяхме да ходим за първи път там, но категорично няма да правим втори опит.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта за случилото се.

Светослав Костов
София / 12 Януари / 08:58 ч.
Josef
София / 28 Декември / 20:17 ч.
Emilia
София / 18 Юни / 16:16 ч.
Чудесна храна, перфектно обслужване.
Mihail Peshevski
София / 10 Март / 10:55 ч.

Беше много вкусно. децата също си изядоха порциите, това е повече от отлична оценка. Единствения минус беше че за 8ми март основното меню не важеше и имахме избор между 3 салати и 3 ястия и 3 десерта. Това за мен не е сериозно.

Петър Савов
София / 09 Ноември / 10:31 ч.
Много приятно място с вкусна храна.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса