home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Marionette Bar & Dinner

бул. Джеймс Баучер №100, София
Кухня: Европейска и Интернационална Музика: Дийп Хаус, Хаус, R&B, Комерсиална и БГ Район: Лозенец Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Стефка Тодорова
Виж повече

Оферти и празнични куверти

Нова година в Marionette Bar

Куверт за възрастни - 149лв. | Куверт за деца - 69лв.

Къде ще посрещнем Нова Година 2023?
Ако искате да бъдете в на купона, елате да празнуваме заедно в Marionette Bar & Dinner.
Подготвили сме супер празнична програма с най-добрия гост dj, много музика, вкусна храна, преливащи чаши и още ... В първите минути от новата година, стартираме умопомрачително ГръцкоПарти! Гарантираме Ви много танци и супер настроение през цялата новогодишна нощ! 


Куверт за възрастни - 149 лв
Куверт за деца - 69 лв

 

За "Marionette Bar & Dinner"

MARIONETTE Bar & Dinner следва идеологията да предостави на своята публика от страната и чужбина всичко, за което тя е жадувала и е липсвало под един покрив. Всички ястия от нашето меню ще Ви доставят неописуемо удоволствие с изискания и пълен с аромати вкус. Те са домашно приготвени, в изключително професионално оборудвана кухня с уреди от най-висок клас. Очакваме и любителите на нощния живот всяка седмица в MARIONETTE Club заедно с най-добрите изпълнители от музикалната сцена. Тематичните събития в комбинация с изключително стилна и модерна визия, ще създадат една от най-открояващите се клубни атмосфери в София.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Коктейл бар, Наргиле бар, Романтичен, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Стефка Тодорова
София / 29 Ноември / 04:20 ч.
Стефка Тодорова
София / 29 Ноември / 04:20 ч.
Ани
София / 06 Ноември / 11:06 ч.

Всичко беше супер.

Мартин Динков
София / 22 Октомври / 12:29 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не ми беше предоставена отстъпката от 30% при плащане на сметката. Освен това нямаха наличен POS терминал, тъй като управителя бил в отпуск, а само той можел да осчетоводи терминала.

Стас Александров
София / 12 Октомври / 00:55 ч.
Милена Александрова
София / 17 Май / 14:04 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Joanna Popova
София / 21 Март / 09:54 ч.
Приятна атмосфера, много вкусна храна, препоръчвам!
Катерина Калинова
София / 14 Март / 17:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не останахме доволни от заведението! Обстановката е изглежда меко казано вехта, а обслужването е доста бавно при положение, че заведението беше сравнително празно! Качеството на храната също не отговаря на дадените цени.

Мирена Русева
София / 09 Март / 14:06 ч.

Храната беше вкусна, обслужването добро, но беше доста студено и първоначално бяхме настанени в зала за пушачи, въпреки, че бях заявила маса в основната зала. Би било добре в самото приложение да има опция за избор между места за пушачи и непушачи.

Gergana Slavkova
София / 09 Март / 14:02 ч.
Страхотно, както винаги!
Кристиан Добрев
София / 17 Октомври / 17:06 ч.

Ниската оценка е не заради заведението (заведението даже ми е много любимо), а заради това, че са активни резервациите за лятната градина, която като пристигнахме се оказа, че не работи .

nurhan bahar
София / 15 Август / 15:44 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не получих отстъпката която беше обещана чрез сайта....

Valentina Vasileva
София / 19 Ноември / 18:24 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса