home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Ahora

бул. Никола Вапцаров №25А, София
Кухня: Авторска Район: Лозенец Средна сметка: Над 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Wesselin Karaatanassov
Великолепно представяне на шеф Севда Димитрова. Финес и класа. С две думи – само толкова, защото за останалото ще се убедите сами. Всички предложения бяха издържани на много високо ниво. Според приятелката на сина ми, която е вегетарианка, точно този вид ястия бяха изключително изпипани – и на вкус, и като представяне. А за десертите – само като се сетя и започвам да си смуча езика като малко дете. След два дена пак мисля да посетя ресторанта със семейството си, а след това и с приятел от Франция. Това е място, където няма превземки, а само кулинарни изживявания за всички вкусове. Виж повече

За "Ahora"

Победителят от втория сезон на Master Chef – шеф Севда Димитрова отвори вратите на ресторант „Ahora“ за Вас. Името на ресторантът означава „сега“ (от испански) с идеята, че в ресторант „ahora“ създаваме спомени заедно тук и сега. Храната презентира авторска кухня, като менюто е изцяло създадено от шеф Севда Димитрова.

Ресторант „Ahora“ е романтичен ресторант в сърцето на София, създаден с много любов за ценителите на изисканата кухня и хубавите вина. Продуктите са сезонни и висококачествени, на достъпни цени, обслужването е топло, а атмосферата е уютна и предразполага за дълги вечери с приятели и любими хора.  Обедното меню от понеделник до петък прави ресторанта подходящ и за бизнес срещи, всичко това в спокойна обстановка и гледка към парка.

Наличието на допълнителна, самостоятелна зала, от друга страна, дава възможност за организиране на различни корпоративни събития, фирмени и частни партита и други мероприятия

Допълнителни опции: Бебешко столче, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 12:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Wesselin Karaatanassov
София / 08 Юли / 00:55 ч.
Великолепно представяне на шеф Севда Димитрова. Финес и класа. С две думи – само толкова, защото за останалото ще се убедите сами. Всички предложения бяха издържани на много високо ниво. Според приятелката на сина ми, която е вегетарианка, точно този вид ястия бяха изключително изпипани – и на вкус, и като представяне. А за десертите – само като се сетя и започвам да си смуча езика като малко дете. След два дена пак мисля да посетя ресторанта със семейството си, а след това и с приятел от Франция. Това е място, където няма превземки, а само кулинарни изживявания за всички вкусове.
Борислава Алексиева
София / 25 Май / 14:30 ч.

Прекрасен ресторант, храна и персонал.

Валентин Копанаров
София / 10 Април / 14:06 ч.

Един от най-добрите ресторанти в София: Изключително вкусна храна, прелестна презентация и висококласно обслужване!

Венера Ервенлиева
София / 22 Февруари / 14:02 ч.

Прекрасно място, с неописуемо усещане за храна и уют!

Алина Данилюк
София / 21 Февруари / 15:47 ч.

Всичко било чудесно.

Велеста Стоянова
София / 09 Февруари / 04:48 ч.
Dimitar Petrov
София / 21 Декември / 18:06 ч.
Приятно местенце с прекрасна атмосфера и прекрасни ястия и обслужване! За да опитаме и другите предложения задължително ще посетим отново!
lora
София / 01 Декември / 14:43 ч.

Beautiful place, excellent food!

Евгения
София / 21 Септември / 10:16 ч.
Специални Благодарности на шеф Севда Димитрова и на целия екип на ресторант Ahora! Всяко посещение при Вас се превръща в уникално и незабравимо изживяване!
Диана Ляшок
Пловдив / 20 Юли / 16:11 ч.

Красиво,изискано място, страхотно отношение от страна на персонала. Най-добрата кухня! Ще посетим отново, непременно!

gergina seymenarova
София / 14 Януари / 21:48 ч.

Страхотна и много нетрадиционна кухня, най-вкусните зеленчуци, които съм опитвала! Запомнящи се десерти, силно препоръчвам Ангелска целувка

Кръстю Нешев
София / 22 Декември / 19:38 ч.

Великолепна кухня, прекрасно отношение към гостите на ресторанта! Браво!

Калин Такев
София / 04 Декември / 23:11 ч.
Изключително вкусна и интересна храна, приятна романтична атмосфера и топло персонално отношение.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса