home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Raffy Bar & Gelato Шипка

ул. Шипка №9, София
Кухня: Интернационална, Суши, Рибна, Пица и Италианска Район: Център Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Ивет Николова
Мястото ми харесва, често ходя, но последния път обслужването беше изключително бавно. За вода и лимонада чакахме 40мин. Иначе храната беше вкусна и топла, склонна съм да вярвам, че забавянето идва от кухнята, а не от ограничения брой сервитьори. Виж повече

За "Raffy Bar & Gelato Шипка"

Raffy Bar & Gelato отвори врати и на ул. "Шипка" №9.

Заведението се посещава ежедневно от стотици клиенти, които освен да хапнат сладолед, вече могат да обядват, вечерят или просто да седнат за по питие. 

Без гръмки имена и високи цени, Raffy Bar & Gelato предразполагаме всеки да се чувства като у дома си, независимо в коя част от деня ще посетите ресторанта. 

Ден след ден запазена марка станаха обилните и вкусни порции, добрата музика, приятелското обслужване и достъпните цени.

Специално за Вашия празник, Raffy Bar & Gelato предлага торти, които могат да се изготвят по поръчка (не е позволено внасянето на други).

Допълнителни опции: Бебешко столче, Телевизор, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 08:30 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Ивет Николова
София / 20 Август / 15:57 ч.
Мястото ми харесва, често ходя, но последния път обслужването беше изключително бавно. За вода и лимонада чакахме 40мин. Иначе храната беше вкусна и топла, склонна съм да вярвам, че забавянето идва от кухнята, а не от ограничения брой сервитьори.
Василева
София / 20 Август / 14:26 ч.
Чудно беше. Само сервитьорката трябваше да я издирваме, тъй като не ни чу над 5 пъти, че искаме сметката.
Цветомир
София / 19 Август / 14:36 ч.
Krasimir
София / 19 Август / 14:05 ч.
Едно приятно заведение което посещаваме отдавна. Винаги добре приготвена храна поднесена професионално. Богато и разнообразно меню за всички вкусове. Поздравления и поддържайте това ниво винаги.
Ани Николова
София / 14 Август / 15:26 ч.
Много съм доволна от този ресторант на веригата. Явно готвачът е добър, а обстановката уютна и приятна. Не мога да кажа същото за ресторанта в Младост 2. Цените там са прекалено високи за категорията и обстановката на заведението. Препоръчвам да се направи някаква инвестиция, защото никак не е уютно в ресторанта, сравнявайки с другите обекти. *Оценката ми е за обекта на Шипка.
Bozhidar Todorov
София / 14 Август / 14:06 ч.
Всичко беше супер!Това е най-добрия им ресторант.В другите винаги е имало нещо ,което не е било добре приготвено.От началото на годината няколко пъти го посещаваме и всеки път е добре.
Адриана Велкова
София / 12 Август / 10:32 ч.
Viktoria Angelova
София / 08 Август / 14:01 ч.
Много вкусна храна, прекрасно обслужване, любезен персонал и хубава атмосфера. Препоръчвам !
Роси
София / 07 Август / 15:19 ч.
Супер!
Божидар Петров
София / 02 Август / 11:05 ч.
Сервитьорката не ни включи отстъпката към сметката и понеже платихме с карта нямаше как да се с умира към сметката.
Ивайло
София / 01 Август / 14:21 ч.
Иван Алексиев
София / 19 Юли / 14:09 ч.
Доста за повишили цените на ястията и салатите без някакво подобрение на количеството и качеството. Цените вече гонят тези на по-луксозните заведения, което не стимулира много да го посещаваме често
Петя Вучкова
София / 17 Юли / 16:12 ч.
Посещавам Рафи, защото съм фен на тяхното Ябълково мартини :). Бяхме компания от 4 човека и останахме доволни от обстановката и обслужването. Момичето, което ни обслужи беше много любезно и отзивчиво. Съжалявам, че не запомних името. Давам 4/5 за новото меню.
Владимир
София / 11 Юли / 14:01 ч.
Iglika Trifonova
София / 04 Юли / 15:04 ч.
Ива Евстатиева
София / 29 Юни / 08:55 ч.

Изключително приятно е в градината. Храната е вкусна и пристига бързо. Персоналът е учтив- беше ни забравена отстъпката, но веднага след като споменахме, получихме извинение и беше начислена коректно отстъпката. Пак ще повторим :)

Десислава Евтимова
София / 26 Юни / 16:06 ч.

Въпреки резервацията, изобщо нямахме маса и не ни очакваха. Бяха сглобили половината маси уж чакали голяма компания такава не дойде. Искаха да ни сложат вътре, но аз държах, че резервацията ни е за лятната градина и се принудиха да отделят уж заетите маси, сложиха ни в центъра и се чувствах като в кошер. Отвсякъде жужене никаква музика, само шум. Главата ме заболя от престоя ми в Рафи Шипка. Салатата беше вкусна, цитронадата също добра, но сервитьора вместо две чаши ни донесе чаша цитронада и кана оранжада. Не сме го връщали, но не беше ок.

Daniela Nikolova
София / 12 Юни / 09:54 ч.
Ивет Николова
София / 10 Юни / 15:43 ч.

Беше много вкусно! Благодарим на екипа за обслужването!

Владимир
София / 08 Юни / 12:10 ч.
Иван Алексиев
София / 07 Юни / 14:04 ч.
Много вкусна кухня!
Daniela Nikolova
София / 04 Юни / 15:30 ч.
Андрей
София / 02 Юни / 17:40 ч.
Вероника Статкова
София / 31 Май / 19:27 ч.
Antonia Chervenakova
София / 29 Май / 14:01 ч.
Силва Кюркчиева
София / 28 Май / 19:28 ч.
Вчера в 11часа посетихме заведението. Десертите, които си поръчахме бяха стари /палачинки и френска торта/ Оставихме почти всичко и си тръгнахме доста разочаровани.
Екатерина
София / 26 Май / 20:53 ч.
Приятно място.
Мария Стоянджикова
София / 24 Май / 22:31 ч.

Още при влизането си в ресторанта, показах sms-a и ме настаниха, като масата ми беше маркирана, че сьм с резервация от Rezzo. Извикахме сметката и ни я докараха без маркирана и, съответно, направена отстъпка. Двама от сервитьорите ми говориха как нямало от къде да знаят дали не ги лъжа, понеже не съм показала sms-а. Работила съм в заведение и съм напълно наясно, че в системата излиза направената резервация на съответната маса, просто сервитьорът беше забравил да маркира отстъпката. Не съм доволна, при положение, че направихме сметка за 40лв, а посещавам този ресторант винаги през Rezzo доста често.

Нели
София / 24 Май / 14:01 ч.
Екатерина
София / 19 Май / 22:55 ч.
Много приятно и вкусна храна. Само една препоръка - да подобрят вентилацията вътре в основната зала, защото е много задушно.
Veselina Marinopolska
София / 19 Май / 16:38 ч.
Eлза Дюлгерова
София / 19 Май / 00:08 ч.
Прекрасно място и атмосфера. Кухнята перфектна, както и обслужването. С удоволствие бих посетила отново този ресторант.
Гергана Михайлова
София / 18 Май / 00:58 ч.
Лошо обслужване !
Radoslava Sidova
София / 17 Май / 14:27 ч.
Владислава Йончева
София / 16 Май / 15:54 ч.

Храната, обслужването беше супер!

Кристина Лозанова
София / 16 Май / 14:20 ч.
Bozhidar Todorov
София / 16 Май / 14:04 ч.
Всичко беше страхотно!
Sekul
София / 15 Май / 14:09 ч.
Daniela Nikolova
София / 13 Май / 14:59 ч.
Милена Блажиева
София / 12 Май / 15:50 ч.
Tanya Atanasova
София / 10 Май / 16:25 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Храната беше на ниво, атмосферата приятна. Не мога да споделя същото за отношението на обслужващият персонал. Грубо и непрофесионално отношение, крайно не формално, граничещо с липса на елементарно възпитание.

Нели
София / 07 Май / 15:49 ч.
Mihail Yankov
София / 05 Май / 19:19 ч.
Всичко беше на ниво. Мястото е приятно и комуникативно. Менюто е разновидно и всичко беше много вкусно. Отношението на персоналата е отлично. Определено си заслужава да се посети отново.
Бонка Вакрилова
София / 27 Април / 19:56 ч.

Добро обслужване! Препоръчвам да пробвате от новото меню -скариди темпура!

Teодора
София / 25 Април / 15:43 ч.
Страхотно както всяка седмица
Андрей
София / 22 Април / 12:06 ч.

Много добро обслужване и вкусна храна.

Светлана Димитрова Димитрова
София / 20 Април / 17:30 ч.
Владимир
София / 17 Април / 11:34 ч.
Владимир
София / 16 Април / 11:49 ч.
Ева Йонева
София / 15 Април / 17:45 ч.
Александър Лозанов
София / 15 Април / 12:51 ч.
Добро обслужване. Качеството на сушито е паднало малко
ЦВЕТАН ВАСЕВ
София / 15 Април / 12:37 ч.
Иван Алексиев
София / 14 Април / 16:24 ч.

Много вкусни и големи порции - особено паста, спагети...

Ивелин
София / 14 Април / 14:04 ч.
Всичко с обслужване и храна беше ок. Но с резервацията пак имаше.. Нямат инфо за нея и са изненадани... Но те настаняват и дават отстъпката :)
Евгени Петров
София / 13 Април / 20:48 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Разбирам, че имат много работа малкото на брой сервитьорки, но не е оправдание за забавянето на поръчките. Част от ястията бяха студени. Едната чаша беше мръсна, след като помолихме да я сменят върнаха същата, но леко измита... Като качество на храна - добро.

Борис
София / 10 Април / 20:55 ч.
Саня Кисьова
София / 08 Април / 16:19 ч.
Всичко както винаги беше много вкусно, обслужването беше добро, но малко бавно. Вероятно причината беше, че сервитьора обслужваше цялата пълна зала, за което не можем да го виним.
Анна Иванова
София / 04 Април / 18:59 ч.

Вкусна храна, нормални порции, централно място. Персонал - би било прекрасно, ако са една идея по-вежливи.

Нели
София / 04 Април / 14:52 ч.
Борис
София / 04 Април / 14:04 ч.
Венера Спасова
София / 02 Април / 14:28 ч.
Беше много вкусно, веднага ни смениха масата, че беше малка и ни беше тясно, че сме височки. :)
Maya Paskaleva
София / 01 Април / 13:31 ч.

Приятна обстановка, добро обслужване, хубави салати и бургери.

Мартин Тодоров
Варна / 01 Април / 11:54 ч.
Любезен персонал, вкусна храна
Atanas Vasilev
Лозенец / 30 Март / 17:25 ч.
Андрей
София / 25 Март / 14:01 ч.
Борис
София / 23 Март / 15:33 ч.
Росица Кръстева
София / 17 Март / 15:14 ч.
Приятно място с добро обслужване!
Нели
София / 15 Март / 14:01 ч.
Лили Риджалска
София / 14 Март / 20:59 ч.
Прекрасно,както всеки път.
Борис
София / 14 Март / 14:49 ч.
Владимир
София / 11 Март / 14:15 ч.
Miglena vladimirova
София / 11 Март / 10:46 ч.
Както винаги там- отлично :)
Лили Риджалска
София / 09 Март / 07:23 ч.
Много доволна,като винаги от храна и обслужване.
Саня Кисьова
София / 08 Март / 17:09 ч.
Като цяло винаги съм доволна от храната, обслужването и обстановката. Единствен малък минус е, че светлината е до толкова романтично приглушена, че гледахме менюто с фенерче :)
Нели
София / 08 Март / 14:02 ч.

Отново всичко беше супер!

Диляна Витанова
София / 07 Март / 16:24 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Много кисела сервитьорка. Не съм доволна от обслужването. Освен, че се държа високомерно заради това, че отиваме с отстъпка от Rezzo, a не редовно, няколко пъти се опитах да поръчам хляб към хумуса си, а тя без да ме изслуша си тръгна и трябваше да я викам отново. На въпроса какъв хляб имате? Нямаме хляб. Тръгна си. След което пак я викнах и продължих очудено и настоятелно да разбера какъв хляб има или поне да донесе меню... Исках сметката, а тя с тон ми отговори, че трябва да й покажа кодът. Ще го покажа, разбира се, но има нормален начин да попиташ за това какъв е кода, нали?

Ивайло
София / 05 Март / 16:29 ч.
супер
Лили Риджалска
София / 01 Март / 16:04 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Здравейте, Храната и обслужването на ниво,както винаги но не предоставиха отстъпка в сметката,въпреки резервацията през Rezzo.bg

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиентката установихме, че ресторантът е допуснал неволна грешка и управата на заведенеито ни уверява, че ще направи всичко възможо подобно недоразумение да не се случва в бъдеще.

Рая Павлова
София / 28 Февруари / 14:48 ч.
Много приятно местенце. Атмосферата, обслужването и храната бяха на ниво :)
Борис
София / 28 Февруари / 14:09 ч.
Цветелина Бочева
София / 27 Февруари / 15:50 ч.

Отново останах много доволна!

Владимир
София / 25 Февруари / 11:44 ч.
Мая Цакова
София / 22 Февруари / 14:40 ч.

Всичко беше вкусно и много (както винаги). Благодаря!

Габриела Славова
София / 21 Февруари / 14:20 ч.
Борис
София / 21 Февруари / 14:09 ч.
Златина Колева
София / 18 Февруари / 09:16 ч.
Всичко беше чудесно!
Нели
София / 14 Февруари / 14:02 ч.
Всичко беше супер! :)
Daniela Nikolova
София / 11 Февруари / 10:40 ч.
Елена Стоянова
София / 09 Февруари / 14:02 ч.

Страхотно заведение. Вкусна храна. Любезен персонал. :)

Снежана Атанасова
София / 08 Февруари / 14:04 ч.

Вкусна храна. Малко е шумно и масите са много близо една от друга.

Нели
София / 08 Февруари / 14:02 ч.

Както всеки път, всичко беше супер!

Daniela Nikolova
София / 08 Февруари / 09:52 ч.
Daniela Nikolova
София / 08 Февруари / 09:52 ч.
Стела Маринова
София / 07 Февруари / 14:39 ч.
беше вкусно, любезен персонал, но супер натъпкани маси без достатъчно разстояние помежду им
Мая Цакова
София / 06 Февруари / 14:13 ч.

Обслужване - идеално. Храна - много и вкусна. Обстановка - чудесна. Имам препоръка: Би било много по-нормално да се предлага вода на нормална цена – (не 2.90лв за 500гр.), та дори и обикновена чешмяна вода. В България в заведения не се предлага, но мисля, че е добра идея. Просто ....вие поискахте коментар. Всичко хубаво и до скоро!

Борис
София / 04 Февруари / 08:53 ч.
Нели
София / 25 Януари / 14:02 ч.
Всичко беше супер, много хсве доволни и от обслужването! :)
Daniela Nikolova
София / 22 Януари / 09:04 ч.
Кая Димитрова
София / 20 Януари / 20:41 ч.
Iglika Trifonova
София / 17 Януари / 16:10 ч.

Всичко беше чудесно!

Ивайло
София / 17 Януари / 11:58 ч.
супер обслужване
Нели
София / 16 Януари / 14:06 ч.
Нели
София / 16 Януари / 14:06 ч.
Нели
София / 16 Януари / 14:05 ч.
Много сме доволни и от обслужването, и от храната! :)
Anatoliy Deshev
София / 15 Януари / 07:15 ч.
Много бавно обслужване, а нямаше много посетители в този момент и храната, която си поръчахме не беше вкусна сравнена със същата храна от други ресторанти на верига.
Кремена тачева
София / 13 Януари / 16:12 ч.
Genadi Ivanov
София / 11 Януари / 14:09 ч.
Супер беше обстановката, храната и обслужването :)
Светлин Иванов
София / 06 Януари / 14:13 ч.

Добро качество на храните

Светослав Велинов
София / 05 Януари / 15:24 ч.
IVELINA KOVACHEVA
София / 04 Януари / 14:30 ч.
Любомир Господинов
София / 03 Януари / 14:01 ч.

Много вкусно! Севитьорката беше много мила и професионална!

Диляна Витанова
София / 30 Декември / 11:36 ч.
Диана Тодорова
София / 29 Декември / 14:10 ч.
Izabela
София / 18 Декември / 17:01 ч.
Борис
София / 18 Декември / 14:05 ч.
отлично!
Elka Nikolova
София / 14 Декември / 09:25 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Храната беше вкусна, както винаги. Обслужването - под всякаква критика, все едно умишлено. След 20 мин. чакане да получим меню си го взехме сами, както се наложи и да платим - сервитьорите се правеха че не ни забелязват, което е странно отношение, може би въпрос на мениджмънт отколкото на коментар.

Rosen Ivanov
София / 09 Декември / 14:47 ч.

Прекарахме си много приятно !!!

Мария Попинска
София / 07 Декември / 22:34 ч.
Уютна обстановка, обслужването беше добро
Седеф Ангелов
София / 02 Декември / 21:04 ч.

Приятна обстановка , вкусна храна и любезно обслужване.

Деница Ангелова
София / 01 Декември / 03:13 ч.
Борис
София / 29 Ноември / 14:04 ч.
Диляна Атанасова
София / 25 Ноември / 21:38 ч.
Penko Penchev
София / 25 Ноември / 10:59 ч.
Добро и приятно обслужване. Разнообразно и качествено меню. Може да се помисли върху отоплението в зимната градина.
Борис
София / 22 Ноември / 14:37 ч.
Цвета
София / 17 Ноември / 14:49 ч.
Борис
София / 16 Ноември / 10:42 ч.
Десислава Раданова
София / 15 Ноември / 16:18 ч.
Анна Фенерова
София / 01 Ноември / 14:41 ч.

Любезен персонал и добра кухня.

Борис
София / 30 Октомври / 14:09 ч.

отлично!

Ева Кулева
София / 29 Октомври / 15:12 ч.
Храната изобщо не ми хареса. Нудлите със сьомга и едемаме плуваха в бульон от соев сос и бяха ужасно солени. Дамата, която ни обслужваше, беше мила и ми предложи да ги върна. Вместо тях си поръчах шопска салата, като си мислех, че няма как да не е хубава :) Като се използват нискокачествени продукти обаче, няма как храната да е вкусна. Краставиците бяха меки, доматите безвкусни, маслините бяха от онези без костилките, които имат ужасен вкус, само сиренето и червените чушки ми харесаха. Няма да посетя Raffy отново.
Вера Янкова
София / 27 Октомври / 17:27 ч.
Люба Панчева
София / 24 Октомври / 14:47 ч.

Вкусна храна и симпатично момиче, което ни обслужваше

Борис
София / 22 Октомври / 15:02 ч.
отлично
Анита Георгиева
София / 22 Октомври / 12:16 ч.
Мястото е приятно за срещи. Добра храна. Отлично обслужване.
Саня Кисьова
София / 19 Октомври / 07:53 ч.
Храната беше вкусна, обслужването беше добро
Viktoriya
Варна / 18 Октомври / 14:01 ч.

Много добре,както винаги

Стефан Николов
София / 09 Октомври / 15:03 ч.

Добро и приятно заведение! Доволен съм от обслужването, въпреки забавянето всичко беше много вкусно.

Ирена Зарева
София / 08 Октомври / 00:06 ч.
Страхотно, както винаги! Препоръчвам
Сузана
София / 25 Септември / 10:45 ч.

Беше чудесно!

Симеон Йонков
София / 19 Септември / 14:16 ч.
Надя Василева
София / 18 Септември / 20:04 ч.
Аз и моите гости останахме много доволни!Обслужването е на ниво,кухнята е много вкусна,а обстановката за нея нямам думи с които да изразя възхищението си
Димана Василева
София / 18 Септември / 14:57 ч.
Храната беше безвкусна и почти студена. Твърде много маси, разположени на малка площ, създаващи доста шумна среда, изнервени сервитьори и претоварена с поръчки кухня. Огромно несъответствие между отлично заснето и представено меню и реалната храна в чинията.
Никол Вълчева
София / 11 Септември / 13:45 ч.
Храната е вкусна и отговаря на цената. Обслужването е под всякаква критика. Сервитьорите забравят поръчки, целенасочено игнорират клиенти, държат се надменно и развалят цялото преживяване в заведението.
Ивайло
София / 08 Септември / 19:09 ч.
Йордан Мишев
София / 07 Септември / 17:58 ч.

ОК

Борис
София / 04 Септември / 14:23 ч.
Иглика Ждерова
София / 01 Септември / 15:45 ч.
Вяра Денкова
София / 30 Август / 16:46 ч.
Борис
София / 29 Август / 10:08 ч.

Всичко беше отлично. Обслужването беше много добро, определено препоръчвам!

Александър Лозанов
София / 27 Август / 17:20 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Малко бавно ставаше обслужването вътре. Всички хора и сервитьори бяха отвън в градината

Владимир
София / 22 Август / 09:25 ч.
Владимир
София / 22 Август / 09:25 ч.
Борис
София / 16 Август / 14:35 ч.

всичко беше отлично

Владимир
София / 14 Август / 09:44 ч.
Цветанка Петрова
София / 13 Август / 19:12 ч.
Ивет Николова
София / 11 Август / 08:18 ч.

Съжалявам, че не запомнихме името на сервитьора, обслужването беше перфектно. Отстъпката беше добавена дори без да напомним. Благодарим!

Нели Димова
София / 08 Август / 12:58 ч.

обслужването беше добро, храната също ;)

ЦВЕТЕ ГРОЗЕВА
София / 04 Август / 14:43 ч.

Обслужват бързо и готвят вкусно.Масичките са наистина малки и на нашата едва се събраха 6-те чинии за трима души.

Владимир
София / 03 Август / 09:23 ч.
Мартин Светославов
София / 01 Август / 18:50 ч.
Таня Нойкова
София / 01 Август / 14:44 ч.
Elizabet Ruseva Ruseva
София / 30 Юли / 14:37 ч.

страхотно отношение и обслужване

Васил Великин
София / 30 Юли / 06:58 ч.
Мартина Димитрова
София / 26 Юли / 19:06 ч.

Ужасно обслужване! Чакахме 20мин за меню, докато не си поискахме. След още 20мин чакане викнахме русата сервитьорка да си поръчаме, а тя с недоволство започна да се оглежда. Оказа се, че масата не е нейна и затова ни подминава. Все пак ни взе поръчката. След още 15мин без напитки попитахме колегата й какво става. Той отговори, че той не е наш сервитьор и колежката му всеки момент ще дойде. За всяко нещо се чакаше поне по 20мин - за салфетки, за сметката. Русата сервитьорка (съжалявам, че не й запомних името) тотално ни игнорираше през повечето време.

Ивет Николова
София / 17 Юли / 12:12 ч.
Безпроблемно използване на системата за резервации на Rezzo в обекта на Raffy!
Aleksandra Dyulgerska
София / 15 Юли / 17:31 ч.
Ina Skokleva
София / 12 Юли / 18:06 ч.
Ina Skokleva
София / 12 Юли / 18:05 ч.
Габриела Николова
София / 11 Юли / 22:01 ч.
Габриела Николова
София / 11 Юли / 21:59 ч.
Моника Бъчварова
София / 11 Юли / 14:17 ч.
Димитрия Иванова
София / 08 Юли / 20:58 ч.
Организацията е под всякаква критика. Поръчани ястия пристигаха с час и половина в най-добрия случай закъснение, а когато пристигаха на гостите вече им се беше отяло от чакане. Има разминаване между меню и това, което сервирано, както и объркване на поръчките. Няма да повторим. Обслужващият персонал също беше потърпевш от лошият мениджмънт, защото отнасяше хорското недоволство. Няма да повторим.
Adriana Borissova
София / 08 Юли / 16:51 ч.

Много приятна обстановка, добро обслужване и вкусна храна! Супер е!

Първолета
София / 06 Юли / 15:31 ч.
Славяна Павлова
София / 04 Юли / 15:02 ч.
Страхотно местенце!
Васил Николов
София / 02 Юли / 11:34 ч.

Храната беше много вкусна, персонала перфектен. Препоръчвам.

Александър Лозанов
София / 02 Юли / 10:10 ч.

Вкусна храна, студена бира, добро обслужване

Sonya Pavlova
София / 01 Юли / 20:55 ч.
Чудесно!!! Прекрасна храна и атмосфера!
Десислав Ралчев
София / 01 Юли / 14:59 ч.
Teodora Kuncheva
София / 01 Юли / 10:13 ч.

Беше чудесно,много бързо обслужване

Lina Dimitrova-Tsvetkova
София / 28 Юни / 14:51 ч.
Александрина Николова
София / 25 Юни / 09:10 ч.
Още с пристигането в ресторанта показахме СМС-а от резервацита, на който съответно е изписан и резервационния номер. Настаниха ни на масата, на която също така беше изписано името и това че резервацията е през Реззо. Поискахме сметката и ни я донесоха без въведена отстъпка. Попитахме защо отстъпката не е въведена и отговорът беше нещо от този род 'Тва трябваше да го кажете като искате сметката'. Отвърнахме че още с идването в ресторанта сме информирали човек от персонала, който дори ни е сложил на съответната маса, на която ясно беше изписано, че резервацията е през Реззо. Въпросният сервитьор видимо ядосан от факта, че трябва да сторнира сметката хвърли всичко което държеше около нас и изчезна. След някакво време се появи управителя да ни пита за 'скандала, който сме правили'. Скандал не е имало , имаше ситуация. Заяви ни, че отстъпката няма как да се извърши при вече пусната сметка. Тъй като не ни се губеше повече време в неприятна обстановка си тръгнахме без 'скандали'. Моят съвет към управителя е да опишат някъде какъв е процесът им, когато прилагат отстъпките от Реззо и по колко пъти точно трябва да се казва, че имаш остъпка през Реззо - например всеки път когато сервитьор мине покрай масата, на която седиш. Благодаря!
Венелин Димитров
София / 25 Юни / 01:11 ч.

Много приятно място

Надежда Христева
Варна / 24 Юни / 18:50 ч.
Мая
София / 23 Юни / 15:20 ч.

Супер си прекарахме.

Anna Ilieva
София / 22 Юни / 09:15 ч.
Много лошо обслужване. Сервитьорката беше изключително неподготвена, незаитересована и груба. Доста зле откъм обслужване в последните месеци във всички ресторанти от веригата...
Мартина Димитрова
София / 21 Юни / 14:01 ч.
Много бавно обслужване!
Ивайло Диманов
София / 20 Юни / 14:13 ч.

Обслужването бе както всеки път на ниво. Телешкото бонфиле с моцарела (трябваше да medium-rare) изглеждаше като варено. Сервитьора предположи, че се е получило при запичанeто на моцаралата.

Лилия Черкезова
София / 16 Юни / 07:32 ч.

Прекарахме чудесно. Срещнахме се за в 10 ч. за кафе, а останахме и за обяд. Приятно, вкусно, бързо обслужване, любезен персонал. Препоръчвам горещо!

Dani Doncheva
София / 14 Юни / 16:03 ч.

Всичко беше на ниво.

Miglena vladimirova
София / 11 Юни / 14:20 ч.
Miglena vladimirova
София / 11 Юни / 14:20 ч.
Николай Тонев
София / 10 Юни / 00:32 ч.

Прекрасна храна и обслужване!

Десислав Ралчев
София / 07 Юни / 16:30 ч.
Katya Boycheva
София / 06 Юни / 14:06 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Обслужването беше под всякаква критика-трябваше да чакаме ужасно дълго време за основното ястие, а и цялостното отношение на обслужващия персонал е на ниво, което е доста далеч от добро, особено за ресторант намиращ се в центъра на София. Не препоръчвам освен ако не искате да чакате с часове да бъдете обслужени, и да бъдете свидетели на махленското поведение от страна на сервитьорите. Кухнята е добра, за което поздравления на готвачите! Заради всичко останало обаче не бих препоръчала този ресторант на нито един от познатите си!

Ивайло Диманов
София / 06 Юни / 14:01 ч.

Чудесно място за обяд. Бързо облужване, вкусна храна.

Даниела Николова
София / 04 Юни / 21:24 ч.

Доволни сме от обслужването и храната.Препоръчваме осветлението да бъде адекватно, за да не се налага да четем менюто с фенерчето от телефона..

Лилия Черкезова
София / 04 Юни / 19:43 ч.

Прекарахме чудесна вечер.Масата ни очакваше, сервитьорите бяха много любезни, много бързо ни обслужваха. Препоръчвам горещо!

Monika Popovska-Petrova
София / 03 Юни / 19:15 ч.

Обслужването е добро, храната също, ако изключим сушито.. то не беше никак вкусно.

Цветелина Руменова
София / 02 Юни / 20:39 ч.
Чакахме 30 мин. бирата,1 час предястието и накрая ни съобщиха ,че няма тесто за пица и след цялото това чакане останахме без вечеря! Никога повече няма да стъпим в това заведение нито ние ,нито наши приятели!
Мирена Байкова
София / 02 Юни / 20:24 ч.
Супер е
Елица Събева
София / 01 Юни / 20:26 ч.

Приятно местенце с вкусна храна и добро обслужване. Препоръчвам с две ръце:-)

Lili Petkova
София / 31 Май / 20:39 ч.
Milena Petrova
София / 31 Май / 14:48 ч.
Много вкусна храна, обслужването на сервитьорите е чудесно, но според мен имат нужда от повече персонал в кухнята и подобряване на организацията, за да не се случва това дълго чакане и ненормално изпълнение на поръчките. Мениджърът на ресторанта да си помисли как да се справи:)
Васил Великин
София / 28 Май / 20:50 ч.
Алек Каленски
София / 27 Май / 15:31 ч.
Обслужването и храната бяха отлични!
Evgeni Stoychev
София / 27 Май / 10:28 ч.
Miglena vladimirova
София / 25 Май / 12:24 ч.

Отлично!

Vesela Boyanova
София / 24 Май / 12:32 ч.
На масата бяхме в 21:30 вечерта, поръчките ни се взеха 30 минути по късно, в 22:15 сервираха напитките, останалата част от поръчката не помня вече. Градината беше пълна, а сервитьорите само двама в района - няма как да стане. Коментарът ми по-скоро е към мениджърите на заведението - осигурявайте си необходимия брой хора на смяна.
Васил Великин
София / 22 Май / 16:48 ч.
Любена Михайлова
София / 22 Май / 16:41 ч.
Велизар Гордеев
София / 22 Май / 16:36 ч.
Кирил Георгиев
София / 21 Май / 14:40 ч.
Стела Маринова
София / 20 Май / 20:45 ч.

За съжаление капацитетът на заведението и броят на гостите (12 настанени на място за 8) не отговорят на капацитета на обслужващия персонал! Нужни са още сервитьори, защото клиентите бяха принудени да чакат за всичко по време на престоя си. Иначе е вкусно и приятно, но бързината на обслужването е под въпрос

Димитрова
София / 18 Май / 10:28 ч.

Приятно място за среща с приятели. Храната е на ниво. Обслужването беше малко бавно, но може би денят е бил натоварен.

Димитрова
София / 18 Май / 10:28 ч.

Приятно място за среща с приятели. Храната е на ниво. Обслужването беше малко бавно, но може би денят е бил натоварен.

Михаела
София / 16 Май / 20:32 ч.
Изключително дълго чакахме храната да се приготви!
Pavlina
София / 16 Май / 14:38 ч.
Виктория
София / 04 Май / 19:00 ч.

Храната и атмосферата са страхотни. Препоръчвам!

Калина Баева
София / 03 Май / 22:49 ч.

Вкусна храна. Чудесно обслужване .

Neli Ivanova
София / 25 Април / 23:09 ч.
Перфектно облужване! Вкусно меню! Невероятен сервитьор - Калоян......сърдечен, усмихнат, изключителен професионалист!
Стефан Димитров
София / 23 Април / 15:59 ч.

Вкусна храна, приятна обстановка и супер обслужване, въпреки 1 000 000 посетители.

Константин Димитров
София / 16 Април / 09:26 ч.

Страхотно обслужване и храна.

Petko Stoyanov
София / 05 Април / 09:08 ч.

Всичко беше супер! И изгодно :)

Веселка Асенова
София / 04 Април / 21:32 ч.

Масата ни очакваше, храната беше превъзходна, прекарахме чудесно! Благодарим!

Моника Иванчовска
София / 02 Април / 12:27 ч.

Страхотен персонал с внимателно и любезно обслужване! Много вкусна храна, сервирана в големи порции. Нямам забележки - отговориха на всички очаквания достойно. :)

Симона Петрова
София / 02 Април / 09:30 ч.

Останахме много доволни :)

Паола
София / 31 Март / 16:22 ч.
Мирена Байкова
София / 31 Март / 14:02 ч.
Хубаво местенце
Мирена Байкова
София / 31 Март / 14:01 ч.
Страхотно място
Мирена Байкова
София / 31 Март / 14:01 ч.
Супер
Greta Ninova
София / 29 Март / 14:55 ч.
Както и при първата резервация, всичко беше на ниво. Храната беше много вкусна, всичко идваше супер бързо, персоналът беше много любезен.
ina ivanova
София / 26 Март / 16:24 ч.

В зимната градина беше малко студено и духаше много от прозорците, но като цяло сме доволни от обслужването и храната.

Ралица стоева
София / 26 Март / 14:36 ч.
изключително приятно място, добро и бързо обслужване, много сме доволни, бих го препоръчала на свои познати. Ще го посетя отново.
Мария Найденова
София / 26 Март / 14:10 ч.
Тихомир Давидов
София / 25 Март / 14:31 ч.
Страхотна кухня както винаги! Много добро обслужване.
Миряна анастасова
София / 25 Март / 14:08 ч.
Нямахме резервация, въпреки получения смс и мейл. От ресторанта започнаха да се чудят къде точно да ни настанят. Изключително неприятна ситуация и седене и убеждаване на един от малкото сервитьори в заведението, че трябва да бъдем настанени. Резултат-15 мин. Чакане, местене от маса на маса и най- накрая седнахме. Бавно, нелюбезно обслужване
marieta pelovska
София / 24 Март / 14:37 ч.
ina ivanova
София / 23 Март / 14:17 ч.
Много шумно място. Обслужването е бавно. Не останахме доволни.
Петя Колева
София / 21 Март / 16:37 ч.
Кристиан Апостолов
София / 21 Март / 14:46 ч.
Елеонора Михайлова
София / 20 Март / 21:02 ч.
Любимото ми заведение! Тук съм всяка сседмица поне по веднъж. Обсужването е отлично. Кухнята е интернационална, има за всеки по неща. Искрено впечатлена съм, че от Рафи, са помислили за всяка една нужда на своите клиенти. Това е единственото заведение, което съм посещавала и разполага с преносими батерии за мобилни телефони, които донасят, при поискване, на масите на своите клиенти. Това е европейско обслужване! За жалост, обаче, ние не сме европейци, защото разбрах, че вече няколко батерии са били откраднати.
Даниела Караиванова
София / 20 Март / 14:32 ч.
Приятна обстановка, бързо, усмихнато и коректно обслужване
Martin
София / 19 Март / 17:02 ч.

Всичко беше много добре от храната до обслужването.

Велизар Гордеев
София / 17 Март / 09:41 ч.

Зимната градина е много приятна. Менюто с красиви и детайлни снимки на продуктите, както и готините квадратни сламки показват внимание към детайлите. Храна, обслужване, голяма отстъпка - всичко беше супер. Пак ще го посетим.

Катерина Питова
София / 16 Март / 21:30 ч.
Мадлен Мечкова
София / 15 Март / 21:08 ч.
Мадлен Мечкова
София / 15 Март / 21:08 ч.
Мадлен Мечкова
София / 15 Март / 21:07 ч.
Мадлен Мечкова
София / 15 Март / 21:07 ч.
Мадлен Мечкова
София / 15 Март / 21:07 ч.
Биляна Ангелова
София / 14 Март / 12:24 ч.
Страхотно място! Страхотен персонал! Благодаря ви, че направихте РД на майка ми Незабравим, а гостите възхитени от кухнята! Персонални благодарности към нашия сервитьор - Калоян, който показа виш пилотаж и професионализъм, както и към прекрасната му колежка! До скоро! :)))
Светлин Иванов
София / 13 Март / 14:15 ч.

Добра кухня и обслужване!

Теодора Пенева
София / 12 Март / 20:01 ч.

за втори път сме там - уникална кухня, единствената пеперони,която ни е харесала, много уютно място, супер обслужване отново/1

Bilyana Uzunova
София / 12 Март / 14:02 ч.
Всичко беше наред!
Зорница Раданова
София / 12 Март / 11:28 ч.
Останахме изключително разочаровани. И на Шипка са се постарали да наблъскат максимално маси, вместо да заложат на малко повече комфорт за гостите си. Настаниха ни (трима възрастни) на малка масичка, която за двама би била ок, но не и за трима. Светлината е много слаба и менюто едва се четеше. Когато казах на сервитьора, той каза, че е така, бувките са ситни, но от тях изискват слаба светлина и силна музика, която още повече увеличава шума в залата. Храната изобщо не беше на ниво, а за хигиената изобщо не искам да говоря. Единственото хубаво нещо беше отстъпката от 30%, но предпочитам да платя повече и да получа добро обслужване, хубава храна и приятна обстановка, отколкото това, което предлага РАФИ. Бях направила още една резервация за след няколко дни, но я отмених - повече няма да стъпя там. И една звезда е много, но няма друга опция.
Petko Stoyanov
София / 12 Март / 09:49 ч.
Всичко беше перфектно.
Snezhana Veleva
София / 11 Март / 21:54 ч.
Отлично обслужване и приятна атмосфера
Цветанка Петрова
София / 11 Март / 17:26 ч.

Всичко беше много вкусно, заслужава си човек да отидем там!

Мая
София / 10 Март / 14:21 ч.
Страхотно.
Teodora Yoneva Yoneva
София / 09 Март / 20:17 ч.
bavno obslujvane, nedostatuchen personal v kuhniata
Ивета Божкова
София / 08 Март / 14:06 ч.
Лошо обслужване и посредствена храна. Качеството не е като на другите им локации.
Daniel Grancharov
София / 07 Март / 21:02 ч.

Мястото е хубаво и уютно, залата в която бях също, обслужването е много добро и бързо. Не очаквах телешкия стек да е нарязан, но като цяло ми хареса, бих го посетил пак.

мариела
София / 07 Март / 16:04 ч.
Ivan Aleksandrov
София / 05 Март / 17:20 ч.
Отлично!
Атанас Пантов
София / 04 Март / 14:12 ч.

Чудничко!

Ада Николова
София / 28 Февруари / 17:16 ч.
Прекарахме чудесно! Всичко беше много вкусно, особено бисквитената торта :)
Вили Иванова
София / 27 Февруари / 14:03 ч.

Много сме доволни, пак ще повторим :)

Michaela Ivanova
София / 27 Февруари / 11:07 ч.
Теодора Пенева
София / 26 Февруари / 18:01 ч.
Много добре изкарахме, хубаво обслужване и персонал :))))
Ина Божидарова
София / 25 Февруари / 17:42 ч.

Прятно заведение с добро меню. Малко пренаселено и шумно.

Вяра Костова
София / 25 Февруари / 10:33 ч.
Храната, обслужването и напитките бяха добре, но ставаше голямо течение между входната врата и прозорците. Причините са две - липса на ветробран (две входни врати, които да обират въздушния поток отвън) и лоша/остаряла дограма. Въпросното течение ни докара сериозен дискомфорт и докато проблемът не се отстрани, се съмнявам да се върнем пак по време на зимния сезон.
Mihail Peshevski
София / 24 Февруари / 15:11 ч.
Много вкусна кухня! Всичко беше отлично
Теодора
София / 22 Февруари / 15:49 ч.
Единствена препоръка е да има по-голямо разстояние между масите!
Росен
София / 21 Февруари / 16:46 ч.

Здравейте, Като цяло съм много доволен, кухнята ми хареса, обслужването също единствено имам забележка , че никъде не е отбелязано, че отстъпката не важи за обедното меню и обядените на промоция храни от менюто.

Ивайло
София / 20 Февруари / 15:38 ч.

Супер обслужване усмихнат персонал, вкусна храна

Valentina Krasteva
София / 19 Февруари / 14:20 ч.
Беше чудесно!
Борис
София / 19 Февруари / 08:57 ч.
Грациела Илиева
София / 18 Февруари / 23:19 ч.
Елена Колева
София / 18 Февруари / 14:49 ч.
Страхотна обстановка, обслужване и храна!
Михаела Конова
София / 17 Февруари / 23:19 ч.
Александър Лозанов
София / 17 Февруари / 13:14 ч.
Вкусна храна, но отстъпката не беше 30 %. от цялата сметка. Когато попитахме - казаха, че за платото (беше промоционално, на отделен лист извън основното меню), което сме поръчали не се начислява отстъка - но никъде не пишеше, че то ще бъде изключено от отстъпката.
Йордан Витанов
София / 17 Февруари / 09:31 ч.
Лора Пейкова Пейкова
София / 16 Февруари / 14:09 ч.
Svetlana
София / 11 Февруари / 13:43 ч.
Вообще не советую. Заказали свински котлет - мясо бъло сърое внутри
Greta Ninova
София / 06 Февруари / 12:19 ч.

За първи път използвах този начин на резервация с отстъпка. Приятно се изненадах и останахме много доволни. :)

Кристина Драгнева
София / 02 Февруари / 13:32 ч.
Ивайло
София / 01 Февруари / 12:14 ч.
Перфектно....
Yana Dolapchieva
София / 24 Януари / 16:29 ч.
Yana Dolapchieva
София / 24 Януари / 16:29 ч.
Javor Dudev
София / 21 Януари / 01:46 ч.
Миглена Христова
София / 18 Януари / 23:03 ч.

Днес бях в Рафи за 3-ти път, но този път отстъпката беше 20%, въпреки че трябваше да бъде 30%. Храната беше вкусна, а обслужването добро!

Росица Павлова
София / 17 Януари / 00:50 ч.
Всичко беше супер!!
Стефан Димитров
София / 16 Януари / 20:50 ч.
Храната беше супер. Обслужването също!
Йонко Йотов
София / 16 Януари / 17:01 ч.
Браво! Изключително добро обслужване, обстановка - вътрешна зала, вкусна храна - още повече, че ползвахме и намаление през сайта Резо. Може би малко бе хладно, което си личеше от по-зимното облекло и на персонала.
Христина Динкова
София / 15 Януари / 14:08 ч.

Обстановката е изключително приятна! Имах проблем с едно от ястията, която категорично не ставаше за ядене (кюфтета от сьомга и суровата им гарнитура) и останах неприятно изненадана, че въпреки, че върнах ястието веднага, не беше махнато от сметката ми. Иначе всичко друго беше ОК.

мариела
София / 15 Януари / 14:03 ч.

Страхотно,като в Рафи!!!

Dobrinka Karadjova
София / 14 Януари / 19:30 ч.
Десислава Иванова
София / 13 Януари / 15:34 ч.
Обслужването беше прекрасно! Персоналът са внимателни, учтиви, карат те да се чувстваш "специален"! Храната беше добре приготвена. Единственото нещо, което може да се посочи като недостатък, е прекалено силната музика, която не стои като фон, а като пречка, хората да си общуват помежду си...
Мирела Мустафова
София / 13 Януари / 14:56 ч.
Чудесна храна!
Владимир Цанев
София / 11 Януари / 11:10 ч.

Приятна атмосфера и вкусно ядене

Александър Пехливанов
София / 10 Януари / 14:08 ч.

Всичко беше точно!

Борис
София / 09 Януари / 14:08 ч.
Гергана Георгиева
София / 09 Януари / 11:19 ч.

Прекрасни, дружелюбни и на ниво както винаги!

Ирена Зарева
София / 09 Януари / 00:21 ч.
Бойка
София / 08 Януари / 15:37 ч.
Много съм доволна от настаняването, обслужването и качеството на храната.
ivan
София / 08 Януари / 13:45 ч.
Tihomira Tacheva Tacheva
София / 08 Януари / 12:30 ч.
Рая Цветкова
София / 08 Януари / 10:57 ч.

Посещавам го за втори път и определено единственото хубаво му е локацията - обслужването е ужасно, отново не предлагат пици, въпреки че ги има в менюто, а сушито им не струва.

Ивайло Божидаров
София / 07 Януари / 16:50 ч.

Добро обслужване, вкусна храна.

Николай Тонев
София / 05 Януари / 15:14 ч.

Вкусна храна, перфектно обслужване.

Милен Митев
София / 31 Декември / 15:25 ч.

Приятна атмосфера, добро обслужване и чудесна кухня. Мястото е по-тихо и спокойно в сравнение с другите заведения Рафи, в които съм бил, което много ми допадна.

Явор Павлов
София / 30 Декември / 20:40 ч.

Префектно обслужване

Martin
София / 29 Декември / 10:21 ч.
Приятна атмосфера, усмихнат персонал и хубава храна. Менюто е цялото за разлика от това на другия им обект на Цариградско шосе (включва и суши)! Единственият минус беше че нямаше пицар и временно не приемаха поръчки за пици.
Росица Павлова
София / 28 Декември / 15:46 ч.
Беше супер,храна,обслужване,всичко!Любимото ми Рафи!
Ива Иванова
София / 26 Декември / 21:07 ч.

Много хубава обстановка и добро обслужване. Препоръчвам пастата и салатите.

Бисер Марков
София / 26 Декември / 18:51 ч.
Сервитьорката , беше крайно неучтива , обясни ни едва ли не , че днес имаме късмет , че ни настанява , тъй като няма много хора , буквално подхвърляше поръчките по масата , а накрая като поискахме сметката я донесе и се скри някъде , така и не можахме да я видим повече , докато бяхме заведението , което е недопустимо , тъй като в цялата зала имаше 4 маса , които бяха заети .
Мария Иванова
София / 23 Декември / 18:17 ч.

Мило обслужване, страхотно меню и приятна обстановка !

Darina Marinova
София / 23 Декември / 11:29 ч.
Цвете Дръгина
София / 22 Декември / 16:08 ч.

Малко бавно беше обслужването, тъй като имаше един сервитьор на около 50 човека, но пък беше много вкусно.

Daniela
София / 22 Декември / 11:44 ч.
Десислава Иванова
София / 21 Декември / 15:50 ч.
Обслужването беше добро, т.к. сервитьорът беше усмихнат и преветлив. Храната, част от нещата - паста, тиквички и хляба към хумуса, миришеха на гранясало олио. Ако човек няма отстъпка от сметката по някакъв начин, цените остават неоправдано високи.
Рая Цветкова
София / 21 Декември / 11:32 ч.

В другите заведения от веригата е по-добре. В това например нямаше пици.

Snejanka Smilkova
София / 20 Декември / 14:49 ч.
Много бавна кухня.
Борис
София / 19 Декември / 14:16 ч.
Десислава Иванова
София / 18 Декември / 09:03 ч.
Приятна атмосфера и добро обслужване!
Даниела Николова
София / 17 Декември / 21:00 ч.
Беше приятно, салатите бяха на ниво. Липсваше само менюто с пиците и фокачите, дано бързо си решат проблема, защото и брускетите им куцат.
Ивелин Гунов
София / 17 Декември / 20:03 ч.
Зимната градина е много шумна и адски запушена.
Петър Спасов
София / 16 Декември / 15:52 ч.
Гергана Георгиева
София / 16 Декември / 14:26 ч.
Много мил, любезен и учтив персонал! Храната на ниво и супер приятна атмосфера!
Яна
София / 14 Декември / 08:34 ч.
Ани Нинова
София / 13 Декември / 20:26 ч.
Кристина Драгнева
София / 11 Декември / 14:05 ч.
Всичко ни хареса много! Персоналът беше изключително приветлив и отзивчив, храната беше вкусна- дори сушито ни се хареса. С удоволствие ще повторим :)
Борис
София / 11 Декември / 13:02 ч.
Фани Ангелова
София / 10 Декември / 22:50 ч.
Горещо препоръчвам! Изключително вкусна храна и много любезен персонал. Момчето, което отговаряше за нашата маса беше страшно мило и се отнасяше наистина професионално, въпреки че бяхме маса от 12 жени, което определено е тежка задача за справяне! Наистина страхотно изкарахме, успех!
ivan
София / 10 Декември / 17:25 ч.
Darina Marinova
София / 08 Декември / 16:01 ч.

Всичко беше чудесно. Благодаря.

Aleksandra Damyanova
София / 06 Декември / 22:04 ч.
Daniela
София / 05 Декември / 16:03 ч.
Радослав Чобанов
София / 04 Декември / 18:08 ч.
Отлично обслужване, отзивчив персонал, вкусно и полезно :)
Деница Асенова
София / 03 Декември / 16:29 ч.
Изключителни професионалисти, прекрасно посрещане, атмосферата е уютна и всичко беще на ниво. Доволни сме напълно :) Отново ще посетим заведението със сигурност скоро.
Desislava
София / 01 Декември / 20:26 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса