home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Vino Vino

ул. Г. С. Раковски №121, София
Кухня: Европейска, Италианска и Българска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Цветан Вецков
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Приятна обстановка, но с много шумна музика. Порциите са доста малки а телешкия "стек" 380 грама за 30 лева е по скоро 150 грама стек с 230 грама зеленчуци.

Виж повече

За "Vino Vino"

„VinoVino“ е чаровно бистро с богато на вкусове и настроения меню, изобилие от висококачествени вина, оригинален интериор, зелена градина, приятно обслужване и достъпни цени. Разположено е в историческа сграда, построена през 1888 г. от известния издател Атанас Вълков, днес – паметник на културата в близост до Софийската опера, църквата „Света София“, храм-паметника „Александър Невски“ и кметството на град София. „VinoVino“ е предпочитано място за хранене и забавление от много български и световни звезди на културата, бизнеса, науката, политиката и спорта.

Гастрономическата философия на  „VinoVino“ е подчертаване и подсилване на естествените вкусове на вложените в ястията продукти. Основното меню е съчетание между  традиционно български рецепти като баница, мусака, свинско със сини сливи и предложения от  модерната кулинарна класика като талята от младо теле, печен лаврак, агнешки котлет. Всекидневно се приготвя и обедно меню със супи и готвени ястия, а вечер готвачите надминават себе си в менюто „Най-доброто за деня“, изградено върху сезонни и специално подбрани продукти. Във „VinoVino“ се приготвят три вида хляб – домашен соден хляб, мини хлебчета от бяло брашно и хляб от екологичен лимец.

Културният календар на  „VinoVino“ включва вечери с пиано на живо всеки четвъртък, специални музикални вечери с разнообразен инструментал и вокал, винени дегустации, гурме кулинарни вечери, късметлийски вечери и много други. Гост-артисти във „VinoVino“ са Ангел Заберски, Алед Орду, Брандън Сало, Георги Пейчев, Димитър Атанасов, Лора Терзиева, Михаил Йосифов, Миро Миронов, Нед Драгнев, Оги Енев, Пламен Денчев.

Допълнителни опции: Бебешко столче, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 10:00 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Цветан Вецков
София / 15 Декември / 16:58 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Приятна обстановка, но с много шумна музика. Порциите са доста малки а телешкия "стек" 380 грама за 30 лева е по скоро 150 грама стек с 230 грама зеленчуци.

Anelia Kozukova
София / 09 Март / 14:34 ч.

Обслужването и храната бяха много добри! Единствено в долния салон, масите на второто ниво би следвало да са само за двама човека, иначе е тясно.

Евгени Каранешев Каранешев
София / 15 Февруари / 14:57 ч.
Мн приятна обстановка и обслужване!. Силно препоръчвам
DIANA
София / 15 Февруари / 12:49 ч.
Всичко беше прекрасно!!
Антония Манева
София / 04 Декември / 23:44 ч.
Страхотно място, отношение и храна! Задължително ще повторим.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
резервирай маса