home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Raffy Bar & Gelato Бургас

ул. Лермонтов №7, Бургас
Кухня: Интернационална, Италианска, Рибна и Суши Район: Център Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Антония Стоянова
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За съжаление не ни приспаднаха отстъпката. Трябвало да им напомним. Казано е , че сме с резервация, организацията не е на добро ниво!

Виж повече

За "Raffy Bar & Gelato Бургас"

Заведението се посещава ежедневно от стотици клиенти, които освен да хапнат сладолед, вече могат да обядват, вечерят или просто да седнат за по питие. 
Без гръмки имена и високи цени, Raffy Bar & Gelato предразполагаме всеки да се чувства като у дома си, независимо в коя част от деня ще посетите ресторанта. 

Ден след ден запазена марка станаха обилните и вкусни порции, добрата музика, приятелското обслужване и достъпните цени.

Специално за Вашия празник, Raffy Bar & Gelato предлага торти, които могат да се изготвят по поръчка ( не е позволено внасянето на други ).

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса и Зимна градина
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 11:00 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Антония Стоянова
Бургас / 12 Март / 10:05 ч.
Проверено от ReZZo.bg

За съжаление не ни приспаднаха отстъпката. Трябвало да им напомним. Казано е , че сме с резервация, организацията не е на добро ниво!

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Станислава Енчева
Бургас / 21 Декември / 10:21 ч.
Проверено от ReZZo.bg

В основната зала беше студено. Обслужването беше добре, стига да се появеше сервитьор. Бяхме единствени в залата и напълно забравени. Ястията се различаваха много от показаните на снимката. Нямаше вина, които са показани в менюто. Кухнята не беше много зле, но някои комбинации на месно ястие с гарнитура бяха меко казано странни. И във времена, където всеки ресторант с претенции за стил и класа се бори да се докаже - да ти сервират гарнитура от безвкусни бланширани пържени картофи не мисля, че е редно. През целия ни престой музиката беше техно, което контрастира на интериора и стила на ресторанта. А това е и строго специфична музика, която не се харесва от всички. Не бих повторила да отбележа празника си там.

Дарина Димитрова
Бургас / 11 Март / 20:14 ч.
Храната беше добре, но не ми хареса, че се пуши вътре.
Маруся Милушева
Бургас / 23 Февруари / 14:41 ч.
Чудесно!
Tatyana Ivanova
Бургас / 20 Януари / 10:38 ч.

Умряхме от студ.Бяхме с дете,но не ни преместиха горе на по-топлото.Не бихме посетили повече това заведение.

Кристина Атанасова
Бургас / 13 Януари / 17:33 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Отстъпка към сметката не ни беше начислена! Доста от нещата, които присъстваха в менюто ги нямаха в кухнята. Хлебче чакахме един час, защото тестото им било свършило. Хрупкавите тиквички плуваха в мазнина. Салатите бяха хубави и големи, но това не промени лошото чувство с което останахме!

Маруся Милушева
Бургас / 12 Януари / 14:10 ч.

Чудесно!

Силвия Чанева
Бургас / 14 Декември / 11:34 ч.
Милена Янева
Бургас / 05 Декември / 14:27 ч.

Останахме изключително доволни както от храната, така и от обслужването. Със сигурност ще го посетим отново! Препоръчвам!

Tatyana Ivanova
Бургас / 12 Ноември / 19:34 ч.
Беше задоволително.Има още доста какво да се желае в обслужването.
Гергана Иванова
Бургас / 11 Ноември / 14:59 ч.
Валентина Катрапелова
Бургас / 24 Октомври / 15:35 ч.
Георги Стефанов
Бургас / 29 Август / 19:09 ч.
сушито не беше свежо.персонала излиза да пуши при наличие на клиенти в залата
Vanya Kasarova
Бургас / 28 Август / 10:39 ч.

Празнувахме рожден ден на сина ми. Изключително професионално и любезно беше обслужването. Пиците също бяха много вкусни.

Инна Патаринска
София / 06 Август / 17:17 ч.

Останах изключително разочарована от грубото отношение на персонала, дорине успяхме да използваме резервацията си. Още преди да ни поздрави персоналът в заведението ни изгони, защото бяхме с йоркширския ми териер. Без проблем обядваме и вечеряме с него в Raffy в София, но в Бургас явно е проблем.

Angel zapryanov
София / 22 Юли / 17:28 ч.
Kristiyana Dzhambazova
Бургас / 15 Юни / 12:57 ч.
Проверено от ReZZo.bg

На база сравнение Рафи София и Пловдив, тук в Бургас е трагедия. Обслужването е на ниско ниво, чакахме супер много време да ни обслужат при две маси в цялото заведение. Храната не беше окей, сушито беше старо и не беше вкусно. Като цяло съм разочарована, очаквах много повече.

Мария Банкова
Бургас / 24 Май / 14:47 ч.
Не препоръчвам този ресторант на никого,храната и предлаганите коктейли не отговарят на качеството и количеството обявени в менюто. Управителката и готвача са не компетентни,комуникацията с тях е трудна. Негативите са много не ги изброявам за да не изживявам отново кошмара от посещението ми.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса