home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Grozd

бул. Цар Освободител №21, София
Кухня: Българска Район: Център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Martin
1. Атмосфера и обслужване - тип “Балкантурист”. - настанени бяхме на маса във вътрешна зала, след като ни беше обяснено, че всичко е резервирано (така и не се напълни външната зала с изглед към планината). Точно до нас (при положение, че в ресторатът бяхме ние и още две маси) беше настанен възрастен човек (познат на персонала) на който предоставиха 2 ракии, супа, хляб на версия (не му беше предоставена сметка). Непривтното в случая беше, че трябваше да търпим шумното оригване и подсмърчане на човека, както и провикването на сервитьорите при даване на поръчки към готвача. Любезното отношение е под въпрос - например: хареса ли Ви храната, довиждане, заповядайте отново - липсваше. Виж повече

За "Grozd"

Ресторантът предлага традиционни български ястия приготвени по оригинални домашни рецепти. В богатото меню са подбрани най-добрите специалитети не само от българската национална, но и от световната кухня.

Ресторантът предлага и разнообразна селекция от български и чужди вина и напитки Със стилната си и уютна обстановка и изключителна кухня вече близо 20 години е едно от най-популярните заведения в столицата. Това е мястото!

Ресторант Грозд се намира в центъра на София на 5 минути пеша от катедралния храм паметник Свети Александър Невски и Парламента.

Допълнителни опции: Бебешко столче, Телевизор и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 12:00 - 22:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Martin
София / 06 Март / 14:27 ч.
1. Атмосфера и обслужване - тип “Балкантурист”. - настанени бяхме на маса във вътрешна зала, след като ни беше обяснено, че всичко е резервирано (така и не се напълни външната зала с изглед към планината). Точно до нас (при положение, че в ресторатът бяхме ние и още две маси) беше настанен възрастен човек (познат на персонала) на който предоставиха 2 ракии, супа, хляб на версия (не му беше предоставена сметка). Непривтното в случая беше, че трябваше да търпим шумното оригване и подсмърчане на човека, както и провикването на сервитьорите при даване на поръчки към готвача. Любезното отношение е под въпрос - например: хареса ли Ви храната, довиждане, заповядайте отново - липсваше.
Росен Захариев
София / 02 Март / 11:48 ч.
Храната беше много добра, както обстановката и обслужването.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса