home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Ginger Bar & Dinner Sofia

ул. Битоля № 2, София
Кухня: Интернационална и Европейска Музика: Комерсиална, Хаус, Поп, Денс и DJ Район: Белите Брези Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Volen Penchev
Виж повече

За "Ginger Bar & Dinner Sofia"

Вече в София отвори врати емблематичният бар познат на мнозина от зимния ни курорт Банско, с модерен интериор, вкусна авторска кухня, поднесена с много вкус и внимание към детайлите. Очакваме ви!

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Домашни любимци, Коктейл бар, Наргиле бар, Музика на живо, Tематични вечери, Телевизор и Паркинг
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време:
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Volen Penchev
София / 04 Март / 14:27 ч.
Вилизар Ненов
София / 22 Февруари / 12:37 ч.
Общото ми впечатление от заведението е много добро. Салатите и основните ястия са бая големи. Ако зависеше от мен бих намалил малко цената им, респективно и количеството, защото в сегашния вместо 2ма души да поръчат по салата, предястие и основно се случи така че жена ми се наяде само със салата, а аз с предястието и основното само до половина. За десерт място не остана, камо ли за пиене. Сервитьорът беше адски любезен и очевидно с опит. Общата ми оценка е 6+ и препоръчвам Ginger!
Данина
София / 17 Февруари / 16:10 ч.
Много сме доволни
Десислава
София / 10 Февруари / 10:08 ч.
Приятна атмосфера, любезен персонал, вкусна храна :)
Елица Деливерска
София / 09 Февруари / 15:24 ч.
Петър Петров
София / 05 Февруари / 20:57 ч.

Резервацията ни бе за сряда, 18,00 ч.. Ресторантът е с много модерен интериор – хубави маси и удобни столове, впечатлиха ме „абажурите“, висящи от тавана, чийто основи са огромни щипки за пране. Посетихме го със съпругата ми и двете ни деца – на 7 и на 3 години. Посрещна ни хостеса, като нямаше проблем с резервацията. Настаниха ни хубава маса с 4 отделни стола (коментар заради предишни коментари: честно казано не забелязах по-хубави и по-лоши маси в заведението). Менюто е ясно и прегледно. Неприятно впечатление – едно от децата ни искаше пица – в менюто има цяла страница с пици. Сервитьорката ни каза, че в момента не предлагат пици. Поръчахме четири различни основни ястия и чабати. Сервитьорката ни беше изключително приятна и любезна. Времето от поръчката ни до сервирането отне точно 15 мин. По отношение на храната – големи порции, но по-скоро тип „полуготова“, отколкото „домашно приготвена“. (коментар заради предишни коментари: в заведението не се пушеше, към основната част на ресторанта имаше залепена „зимна градина“, в която се пушеше). Нямаше проблем за плащане с кредитна карта. Издадоха ни фискален бон. Оценката – обстановка: отлична, персонал и обслужване: отлична, храна: добра = много добра

Рени Спасова
София / 25 Януари / 15:11 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Не ни хареса , също така 20те % от резо ни ги приспаднаха , след като им казахме , отново че имаме резервация от ReZZo

Ivelina Yankulova
София / 20 Януари / 08:09 ч.
Михайлов
София / 16 Януари / 18:30 ч.

При настаняването се предлага малка, сбутана маса с аргумента - Ами това е за Резо. Заведението е пълно 10-15%. Едното ястие беше сервирано студено.

Катерина Стоилова
София / 08 Януари / 19:17 ч.
Проверено от ReZZo.bg

В заведението СЕ ПУШИ. Обслужването е под всякаква критика. Нямаше хостеса, сервитьорите препращат към следващ персонал, защото не било тяхна работа да те настанят. След като попитахме 3 сервитьори къде ни е резервацията, никой не прояви интерес да я потърси, отстъпката съответно не бе отразена. Качеството на храната е средно. Интериорът е добър.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство при посещението Ви в ресторант "Ginger Bar & Dinner Sofia". Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Теодора
София / 11 Декември / 16:47 ч.
Обстановката е много приятна! Менюто не предлага особено голям избор и порциите са малки, но каквото опитахме, беше вкусно. Десертите са супер!
Ива Петрова
София / 08 Декември / 14:24 ч.
Супер обслужване, чудесна кухня!
Християния Огнянова
София / 18 Ноември / 13:08 ч.
Приятно заведение с вкусна храна и много добро обслужване и отношение от персоналът !
Ивета Желязкова
София / 17 Ноември / 21:03 ч.
Страхотен екип, професионално отношение, от резервацията до напускането на ресторанта. Това беше първото ни посещение. Решихме, че това е мястото, още с първия проведен разговор с въпроси, относно резервацията и не се излъгахме. Изключително бързо и добро обслужване, особено като се има предвид голямата натовареност на ресторанта същата вечер. Силно сме впечатлени, ще препоръчваме и пак ще празнуваме там.
Мариан Иванов господинов
София / 21 Октомври / 20:51 ч.
Супер
Соня Николова
Варна / 18 Октомври / 12:28 ч.

Страхотна обстановка, обслужване и храна.

Никол Андреева
София / 14 Октомври / 16:29 ч.
Вкусна храна и отлично обслужване!
Венцислав Илиев
София / 09 Октомври / 19:01 ч.
Прекрасно обслужване, много добри наргилета и супер вкусна храна.
Anastasia
София / 05 Октомври / 14:02 ч.
Моника Ананиева
София / 02 Октомври / 15:13 ч.

При първото ни посещение бяхме много разочаровани от обслужването, но вчера сервитьорката беше изключително любезна и компетентна!

Моника Ананиева
София / 29 Септември / 14:48 ч.
Нели Мендова
София / 24 Септември / 13:03 ч.
Храната беше ок, обслужването чудесно, благодарности на Катето:)
Виктория Балева
София / 09 Септември / 19:32 ч.
Много добро обслужване!
Виктория Балева
София / 29 Август / 17:17 ч.
Много добро обслужване, вкусно и прясно беше всичко, което консумирахме.
Радослав Иванов
София / 29 Август / 14:59 ч.
Приятна атмосфера и храна. Персоналът е любезен и отзивчив. Трябва да поработят по скоростта на приготвяне и доставяне на храната.
Anastasia
София / 24 Август / 14:04 ч.
Нели Мендова
София / 19 Август / 12:00 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Обслужването беше ок, мястото е прекрасно! Но храната не ни хареса, в салатата ми имаше касова бележка объркана със сос, останалото от поръчката беше безвкусно и отстъпката я начислиха само върху храната, естествено без да сме наясно за това. Не бих повторила и не бих препоръчала.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта за случилото се.

Александра Петрунова
София / 08 Август / 14:04 ч.
Виктория Кумчева
София / 05 Август / 10:47 ч.

Супер, както винаги :)

Божидар Петров
София / 02 Август / 11:08 ч.
Хубава атмосфера, обслужване на ниво, хубаво обзавеждане, единственият минус беше, според мен, неправилното съотношение между цена и количество (порциите бяха по- малки от обявените в менюто) .
Виолета Филипов
София / 24 Юли / 14:12 ч.
Всичко беше на ниво! Браво на екипа!
ЛЮБОМИР СТАЙКОВ
София / 23 Юли / 11:44 ч.
Лятна юлска петък вечер - изкарахме много приятно в заведението. Резервацията беше направена ден по-рано през Rezzo.bg и всичко беше на ниво - масата запазена на мое име и то централана; настаняване от хостеса; обслужване от сервитьорите - любезно и професионално! Менюто е добре подбрано и вкусно, актуално - салати, морски дарове, основни ястия. Музикалния фон е лек и ненатрапчив, с актуални клубни парчета. Оценяваме старанието Ви, продължавайте в същият дух!
Руслан Иванов
Пловдив / 11 Юли / 14:19 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Пристигнахме на време, но ни казаха че нямаме резервация при тях. Въпреки това ни настаниха. Поръчката ни се забави около 35 минути като порциите не бяха за засищане, само колкото да си опиташ. Накрая в сметката отстъпката не беше отразена "разбира се". Предложиха ни да ни почерпят по десерт, но ние отказахме. И така в заключние - нямахме резервация, нямахме отстъпка и останахме гладни всичко това за 80 лева.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.

Милена Йорданова
София / 06 Април / 14:26 ч.

Оценявам: Храна 2

Александър Топалов
София / 26 Март / 13:18 ч.

Перфектна атмосфера, бързо и любезно обслужване! А храната и наргилетата с просто чудни! С две ръце препоръчвам!

Сергей Миланов
София / 25 Март / 18:29 ч.
Прекрасно прекарване. Отлично обслужване. Коректно изплащане на отстъпката от сайта.
Александър Спасов
София / 11 Март / 10:49 ч.
Виктория Кумчева
София / 10 Март / 13:13 ч.

Супер обслужване, вкусна храна и приятна обстановка.

Виктория
София / 09 Март / 22:30 ч.

Храната беше вкусна. Обслужването на ниво-сервитьорът ни Кристиян беше изключително любезен, мил и информиран за всяко едно ястие в менюто. Това, което не ни допадна бе, че в събота вечер в 21:00ч, единствената останала налична бира беше Корона .... а 1 час по-рано, всички бяха налични.

Avi Mitrani
София / 18 Февруари / 13:59 ч.
Трагично
Ивайло Мецов
София / 15 Февруари / 15:01 ч.

Приятно заведение с добра кухня ! Препоръчвам го. Единствен минус е, че не ни беше приспадната отстъпката.

Николай Киров
София / 07 Януари / 14:06 ч.

Добра кухня с интересен плейтинг. Учтиво обслужване както от сервитьорите, така и от мениджъра.

Снежина Димитрова
София / 02 Януари / 10:32 ч.
Вера
София / 28 Декември / 23:28 ч.

Останахме приятно очаровани от новият интериор, обстановка, кухня и обслужване ! Определено отново ще ни стане любимо място!

Aneliya Aleksandrova
София / 19 Декември / 17:40 ч.
Teodora Yoneva Yoneva
София / 16 Декември / 09:31 ч.
Зимната градина не бе отоплена. Повечето артикули от менюто не ни бяха препоръчани. Добро обслужване.
Георги Георгиев
София / 09 Декември / 19:56 ч.
Мария Велкова
София / 16 Август / 14:17 ч.

Без забележки, всичко беше прекрасно. Препоръчвам

Николай Нисторов
София / 04 Август / 18:01 ч.

Приятна обстановка. Вкусна храна и добро обслужване.

Стефан Димитров
София / 26 Февруари / 08:36 ч.
Супер заведение. Обслужването е на MAX. Имат и ВИП карти с отстъпки от сметката!!!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса