home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Ginger Bar & Dinner

ул. Битоля №2, София
Кухня: Европейска и Суши Район: Белите Брези Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Станислава Ямакова
Виж повече

Оферти

Свети Валентин в Ginger

Цена: 44,99

Пращам ти Купидонче, мое мило бонбонче, да ти съобщи в този час, че в Ginger на Св. Валентин ще те очаквам аз. Даа, не е спомен от лексикон - истина е. Този пухан ще бъде специален подарък-пратеник на любовта във вечерта на любовта на една от нашите маси, когато Ginger ще ти е подготвил Special Three Stage Menu!

Комплимент към всяка дама е създаденият от нашия барман за празника коктейл ''PASSION''.

  • 1ви корс салата

белени домати, объркани в магданоз и пролетен лук, маринован изпечен патладжан на скара, пържени чушки, мус от фермерско краве сирене, рукола и орехи

  • 2ри корс основно ястие (избор между месо и риба)

пилешки рол обвит в хамон с център от спанак и рикота, върху масле боб и аспержи, крем от грах и пилешко Ру / Ескалопи от лаврак с грулована цикория, крем от боб с целина и сос от червено вино

  • 3ти корс десерт

орехов сладкиш с аромат на Бейлис, белгийски шоколад и карамелена заливка
------------------------------------------------------------
Цена: 44,99
 

За "Ginger Bar & Dinner "

Предизвикайте сетивата си!
Bar & Dinner с авторска кухня, уютен интериор и внимание към детайла.
 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Домашни любимци, Коктейл бар, Наргиле бар, Музика на живо, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Станислава Ямакова
София / 23 Януари / 14:09 ч.
Александър Султанов
София / 08 Януари / 14:03 ч.

Добро обслужване и храната ни хареса. Но бутилка вино не ни включиха в 10% отстъпка, така че да се знае, че алкохола явно не влиза.

Диана Стоева
София / 20 Септември / 09:16 ч.
Вера Маркова
София / 13 Юли / 11:36 ч.
Росица Червеняшка
София / 22 Юни / 22:31 ч.
Иван Мечев
София / 14 Юни / 22:36 ч.
Обслужването е на ниво.
Гергана Господинова
София / 23 Май / 14:28 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително бавно обслужване. Чакахме повече от 30 минути някой от персонала да ни забележи.

Бояна Велкова
София / 21 Май / 14:07 ч.
Сабрина
София / 16 Май / 14:58 ч.
Персоналът е много любезен и отзивчив. Храната също е доста вкусна и прясна.
Ива
София / 10 Май / 18:47 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много добро обслужване, вкусна храна, приятна обстановка!

Мария Попинска
София / 20 Март / 14:28 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна
Marina Doncheva
София / 14 Март / 14:26 ч.
Ива
София / 23 Септември / 10:36 ч.
Както всеки път, така и днес, храната беше много вкусна и обслужването супер! Препоръчвам ресторанта на много мои познати и всички остават доволни.
Димитър Илиев
София / 21 Септември / 21:17 ч.

Модерно и интересно заведение. Персонала е много готин, храната е ок единствено коктейла беше малко водичка ама се преживява.

Кристина Савова Савова
София / 19 Септември / 08:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не получихме 10% от сметката, отивайки са казали на нашите приятели , които стигнаха преди мен ,че нямало резервация на това име.Няма да се върнем там, чакахме 40мин. да ни донесат яденето

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

EPopova
София / 14 Септември / 13:52 ч.

Имаше голямо събиране по повод семейно тържество, когато отидохме. Беше малко по-шумно, тъй като имаше музика и водещ . Усмихнато и внимателно ни посрещнаха, тъй като моята позната е по-възрастна, с бастун. Намериха ни по-спокойно място отвън, в градината. Много доволни сме от вежливото обслужване. Направи ни впечатление професионалното отношение на младите сервитьорки към всички посетители, които идваха или си отиваха, независимо дали са познати или непознати клиенти. Поръчахме бира, салата и предястие. Вкусни бяха 2-те филета от балканска пъстърва с ризото от спанак. Обявихме резервацията си при поръчката и получихме отстъпка от храната.

Ива
София / 17 Август / 15:37 ч.
Както винаги добро обслужване и хубава храна!
Надя Маринова
София / 02 Юли / 14:37 ч.
Приятна обстановка и хубава храна. Доволни сме.
Волен Пенчев
София / 04 Март / 14:27 ч.
Вилизар Ненов
София / 22 Февруари / 12:37 ч.
Общото ми впечатление от заведението е много добро. Салатите и основните ястия са бая големи. Ако зависеше от мен бих намалил малко цената им, респективно и количеството, защото в сегашния вместо 2ма души да поръчат по салата, предястие и основно се случи така че жена ми се наяде само със салата, а аз с предястието и основното само до половина. За десерт място не остана, камо ли за пиене. Сервитьорът беше адски любезен и очевидно с опит. Общата ми оценка е 6+ и препоръчвам Ginger!
Дани Ненова
София / 17 Февруари / 16:10 ч.
Много сме доволни
Десислава Пенева
София / 10 Февруари / 10:08 ч.
Приятна атмосфера, любезен персонал, вкусна храна :)
Елица
София / 09 Февруари / 15:24 ч.
Петър Петров
София / 05 Февруари / 20:57 ч.

Резервацията ни бе за сряда, 18,00 ч.. Ресторантът е с много модерен интериор – хубави маси и удобни столове, впечатлиха ме „абажурите“, висящи от тавана, чийто основи са огромни щипки за пране. Посетихме го със съпругата ми и двете ни деца – на 7 и на 3 години. Посрещна ни хостеса, като нямаше проблем с резервацията. Настаниха ни хубава маса с 4 отделни стола (коментар заради предишни коментари: честно казано не забелязах по-хубави и по-лоши маси в заведението). Менюто е ясно и прегледно. Неприятно впечатление – едно от децата ни искаше пица – в менюто има цяла страница с пици. Сервитьорката ни каза, че в момента не предлагат пици. Поръчахме четири различни основни ястия и чабати. Сервитьорката ни беше изключително приятна и любезна. Времето от поръчката ни до сервирането отне точно 15 мин. По отношение на храната – големи порции, но по-скоро тип „полуготова“, отколкото „домашно приготвена“. (коментар заради предишни коментари: в заведението не се пушеше, към основната част на ресторанта имаше залепена „зимна градина“, в която се пушеше). Нямаше проблем за плащане с кредитна карта. Издадоха ни фискален бон. Оценката – обстановка: отлична, персонал и обслужване: отлична, храна: добра = много добра

Рени Спасова
София / 25 Януари / 15:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не ни хареса , също така 20те % от резо ни ги приспаднаха , след като им казахме , отново че имаме резервация от ReZZo

Ivelina Yankulova
София / 20 Януари / 08:09 ч.
Михайлов
София / 16 Януари / 18:30 ч.

При настаняването се предлага малка, сбутана маса с аргумента - Ами това е за Резо. Заведението е пълно 10-15%. Едното ястие беше сервирано студено.

Катерина Стоилова
София / 08 Януари / 19:17 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

В заведението СЕ ПУШИ. Обслужването е под всякаква критика. Нямаше хостеса, сервитьорите препращат към следващ персонал, защото не било тяхна работа да те настанят. След като попитахме 3 сервитьори къде ни е резервацията, никой не прояви интерес да я потърси, отстъпката съответно не бе отразена. Качеството на храната е средно. Интериорът е добър.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство при посещението Ви в ресторант "Ginger Bar & Dinner Sofia". Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Теодора
София / 11 Декември / 16:47 ч.
Обстановката е много приятна! Менюто не предлага особено голям избор и порциите са малки, но каквото опитахме, беше вкусно. Десертите са супер!
Ива
София / 08 Декември / 14:24 ч.
Супер обслужване, чудесна кухня!
Християния Огнянова
София / 18 Ноември / 13:08 ч.
Приятно заведение с вкусна храна и много добро обслужване и отношение от персоналът !
Ивета Желязкова
София / 17 Ноември / 21:03 ч.
Страхотен екип, професионално отношение, от резервацията до напускането на ресторанта. Това беше първото ни посещение. Решихме, че това е мястото, още с първия проведен разговор с въпроси, относно резервацията и не се излъгахме. Изключително бързо и добро обслужване, особено като се има предвид голямата натовареност на ресторанта същата вечер. Силно сме впечатлени, ще препоръчваме и пак ще празнуваме там.
Мариан Господинов
София / 21 Октомври / 20:51 ч.
Супер
Соня Николова
Варна / 18 Октомври / 12:28 ч.

Страхотна обстановка, обслужване и храна.

Никол Андреева
София / 14 Октомври / 16:29 ч.
Вкусна храна и отлично обслужване!
Венцислав Илиев
София / 09 Октомври / 19:01 ч.
Прекрасно обслужване, много добри наргилета и супер вкусна храна.
Анастасия Рангелова
София / 05 Октомври / 14:02 ч.
Моника Стоянова
София / 02 Октомври / 15:13 ч.

При първото ни посещение бяхме много разочаровани от обслужването, но вчера сервитьорката беше изключително любезна и компетентна!

Моника Стоянова
София / 29 Септември / 14:48 ч.
Нели Мендова
София / 24 Септември / 13:03 ч.
Храната беше ок, обслужването чудесно, благодарности на Катето:)
Виктория Балева
София / 09 Септември / 19:32 ч.
Много добро обслужване!
Виктория Балева
София / 29 Август / 17:17 ч.
Много добро обслужване, вкусно и прясно беше всичко, което консумирахме.
Радослав Иванов Иванов
София / 29 Август / 14:59 ч.
Приятна атмосфера и храна. Персоналът е любезен и отзивчив. Трябва да поработят по скоростта на приготвяне и доставяне на храната.
Анастасия Рангелова
София / 24 Август / 14:04 ч.
Нели Мендова
София / 19 Август / 12:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше ок, мястото е прекрасно! Но храната не ни хареса, в салатата ми имаше касова бележка объркана със сос, останалото от поръчката беше безвкусно и отстъпката я начислиха само върху храната, естествено без да сме наясно за това. Не бих повторила и не бих препоръчала.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта за случилото се.

Александра Петрунова
София / 08 Август / 14:04 ч.
Виктория
София / 05 Август / 10:47 ч.

Супер, както винаги :)

Божидар Петров
София / 02 Август / 11:08 ч.
Хубава атмосфера, обслужване на ниво, хубаво обзавеждане, единственият минус беше, според мен, неправилното съотношение между цена и количество (порциите бяха по- малки от обявените в менюто) .
Виолета Филипова
София / 24 Юли / 14:12 ч.
Всичко беше на ниво! Браво на екипа!
ЛЮБОМИР СТАЙКОВ
София / 23 Юли / 11:44 ч.
Лятна юлска петък вечер - изкарахме много приятно в заведението. Резервацията беше направена ден по-рано през Rezzo.bg и всичко беше на ниво - масата запазена на мое име и то централана; настаняване от хостеса; обслужване от сервитьорите - любезно и професионално! Менюто е добре подбрано и вкусно, актуално - салати, морски дарове, основни ястия. Музикалния фон е лек и ненатрапчив, с актуални клубни парчета. Оценяваме старанието Ви, продължавайте в същият дух!
Руслан Иванов
Пловдив / 11 Юли / 14:19 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Пристигнахме на време, но ни казаха че нямаме резервация при тях. Въпреки това ни настаниха. Поръчката ни се забави около 35 минути като порциите не бяха за засищане, само колкото да си опиташ. Накрая в сметката отстъпката не беше отразена "разбира се". Предложиха ни да ни почерпят по десерт, но ние отказахме. И така в заключние - нямахме резервация, нямахме отстъпка и останахме гладни всичко това за 80 лева.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.

Милена Йорданова
София / 06 Април / 14:26 ч.

Оценявам: Храна 2

Александър Топалов
София / 26 Март / 13:18 ч.

Перфектна атмосфера, бързо и любезно обслужване! А храната и наргилетата с просто чудни! С две ръце препоръчвам!

Сергей Миланов
София / 25 Март / 18:29 ч.
Прекрасно прекарване. Отлично обслужване. Коректно изплащане на отстъпката от сайта.
Александър Спасов
София / 11 Март / 10:49 ч.
Виктория
София / 10 Март / 13:13 ч.

Супер обслужване, вкусна храна и приятна обстановка.

Виктория Минчева
София / 09 Март / 22:30 ч.

Храната беше вкусна. Обслужването на ниво-сервитьорът ни Кристиян беше изключително любезен, мил и информиран за всяко едно ястие в менюто. Това, което не ни допадна бе, че в събота вечер в 21:00ч, единствената останала налична бира беше Корона .... а 1 час по-рано, всички бяха налични.

Avi Mitrani
София / 18 Февруари / 13:59 ч.
Трагично
Ивайло Мецов
София / 15 Февруари / 15:01 ч.

Приятно заведение с добра кухня ! Препоръчвам го. Единствен минус е, че не ни беше приспадната отстъпката.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие, ресторантът има право да не начисли отстъпка към сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Николай Киров
София / 07 Януари / 14:06 ч.

Добра кухня с интересен плейтинг. Учтиво обслужване както от сервитьорите, така и от мениджъра.

Снежина Димитрова
София / 02 Януари / 10:32 ч.
Вера
София / 28 Декември / 23:28 ч.

Останахме приятно очаровани от новият интериор, обстановка, кухня и обслужване ! Определено отново ще ни стане любимо място!

Aneliya Aleksandrova
София / 19 Декември / 17:40 ч.
Teodora Yoneva Yoneva
София / 16 Декември / 09:31 ч.
Зимната градина не бе отоплена. Повечето артикули от менюто не ни бяха препоръчани. Добро обслужване.
Георги Георгиев
София / 09 Декември / 19:56 ч.
Мария Велкова
София / 16 Август / 14:17 ч.

Без забележки, всичко беше прекрасно. Препоръчвам

Николай Нисторов
София / 04 Август / 18:01 ч.

Приятна обстановка. Вкусна храна и добро обслужване.

Стефан Димитров
София / 26 Февруари / 08:36 ч.
Супер заведение. Обслужването е на MAX. Имат и ВИП карти с отстъпки от сметката!!!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса