white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Bodega Ranchero Steakhouse

бул. Никола Вапцаров №6
Рейтинг
Кухня: Интернационална, Испанска и Европейска Район: Лозенец Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Мадлен Жекова
Виж повече

За "Bodega Ranchero Steakhouse"

Бодега Ранчеро Стекхаус представя модерна концепция на Чураскария - бразилски тип барбекю. В Бодега Ранчеро Стекхаус Ви предлагаме да опитате храната, която Гаучосите са приготвяли в обширните пасища. Всеки Гаучо би казал, че месото от неговата ферма е най-доброто, но нарече ли се то Ранчеро, това означава – най-доброто от най-доброто - Селекцията на ранчото. Оттук идва името ни Ранчеро, а месата които сервираме – най-добрите меса на ранчото Бодега.

Тук ще се насладите на селекция от 15 вида меса, поднесени от нашите майстори – „Пасадори”, които внимателно отрязват късове месо на Вашата маса. Когато влезете в Бодега Ранчеро Стекхаус, ще забележите огромен гурме бюфет-бар с изключително разнообразие на салати, сосове, гарнитури, деликатеси, различни видове прясно изпечен хляб и ястия от бразилската кухня, подходящи и за вегетарианци. Можете да посещавате бюфет-бара, колкото желаете. А нещо, което не бива да пропускате, са десертите ни. Приготвени на място в ресторанта, нашите десерти са наслада за небцето и естествен завършек на един своеобразен пир.

Наред с всички изкушения за големите, сме създали специален детски кът за по-малките ни гости, където ще се забавляват, ще творят на воля и ще могат да си починат поне за миг от своите родители.

 

Отстъпката от храната важи за неограничена консумация от бюфет бара на ресторанта.

През седмицата цената за обяд е 10лв. / вечеря - 25лв.

Събота и неделя цената за обяд e 15лв. /  вечеря  25лв.

допълнителни опции: Бебешко столче, Телевизор, Детски кът, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 10:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Мадлен Жекова
София / 20 Юни / 14:45 ч.
Мадлен Жекова
София / 20 Юни / 14:44 ч.
Нина Спасова
София / 08 Юни / 15:44 ч.
Обслужването беше добро, персонала любезен и усмихнат, сметката коректна, но храната...храната, не беше прясно приготвена, като някои от нещата направо си бяха развалени. Месото, което се сервираше по същия начин, доста беше поизсъхнало, като си личеше, че е притопляно и не е прясно изпечено. Има огромен избор отпсалати и барбекю, но какво от това, след като не са вкусни и със съмнителна годност! Съжалявам, дано това е инцидентно!
Благой Граматиков
София / 03 Юни / 20:15 ч.
Снежина Димитрова
София / 28 Май / 10:02 ч.
Мирослав Димитров
София / 21 Май / 09:32 ч.
Стела Маринова
София / 20 Май / 20:46 ч.

Несъмнено приятна обстановка и музика, но...много малко персонал за капацитета на заведението. И съвсем на ходят момчетата с месата, както е описано или се очаква

Благой Граматиков
София / 26 Март / 17:23 ч.

Всичко беше на ниво.Персонала беше доста любезен.Беше малко хладно вътре,но като пинеш 2-3 питиета всичко си идва на място.Като цяло препоръчвам...

Маги
София / 26 Март / 14:57 ч.
Пространството е интересно и много харесахме живата музика. Салатения бар беше много вкусен, но не останахме впечатлени от месото - в никакъв случай нямаше 15 вида меса, както пише в описанието. Беше приятно преживяване, но компанията ни по-скоро не би повторила.
МАртина
София / 26 Март / 14:06 ч.
Александър Лозанов
София / 18 Март / 19:05 ч.
Гарнитурите са много вкусни. Вкусното месо беше наденички, крилца, пилешко и свински ребърца; телелшкото беше жилаво. Облужването е много бавно (трябва да си поръчваш буфер) и ни надписаха една бира.
Виктория Димитрова
София / 12 Март / 10:20 ч.
Останахме малко разочаровани.
Даниела Изатовска
София / 09 Март / 19:46 ч.
Беше супер! Много сме доволни!
Денислав Вучков
София / 08 Март / 14:08 ч.

Приятна атомсфера, вкусно месо.

Diana
София / 01 Март / 15:51 ч.
Много беше студено в ресторанта. Почти нямаше човек, който да не вечеря, облечен във връхната си дреха. От храната - бюфетът беше добър. Повечето салати и гарнитури бяха вкусни. От месото не останахме очаровани. Така и не установихме на какъв принцип го сервират обаче, защото половината шишове ни подминаха, макар че поставките ни бяха на зелено. Няма да повторим.
Лиляна Богацевска-Григорова
София / 26 Февруари / 19:07 ч.
Посрещнаха ни услужливи и усмихнати сервитьори, въпреки по-късния час - 21.30. След кратко въведение за принципа на работа на ресторанта, ни насочиха към салатния бар, който беше добре зареден с различни видове свежи салати, разядки, картофени салати, задушени зеленчуци, верени яйца, маслини и много други. Бързо ни "захраниха" с наденички, а не след дълго и с пилешко, свинско и телешко месо. Препоръчвам мястото за гладни компании. Не ми се вижда подходящо място за романтична или спокойна вечеря. Недостатък е прекалено силната самодейна жива музика.
Людмила Костова
София / 25 Февруари / 21:05 ч.

Храната и обстановката бяха чудесни, имаше много хора, което също беше приятно, може би единствено музиката беше малко силничка и пречеше на разговорите. иначе цената абсолютно си заслужаваше.

Марио Славков
София / 24 Февруари / 18:57 ч.
Безкрайно разочаровани останахме след посещението ни. Арогантен, некомпетентен и необучен персонал ! Храната е абсолютна трагедия спрямо нашият вкус, основно се опитват да пробутват пилешки бутчета и крила печени на конвектомат някакви наденици, които според сайта на ресторанта са 4 вида, а според персонала в заведението са 1 вид, жилаво свинско, което сервитьорите не можеха да презентират от коя част на свинята е това парче което ти предлагат...За телешкото не мога да коментирам- с 3 шиша за вечерта няма как да нахраниш цялото заведение разбира се, така че не успяхме да го опитаме, но и след опита ни с предните меса, не държахме. Салатния бар, който според заведението е Гурме(хаха) отново ни разочарова- разнообразието оприличавам на оу инклузив ресторант за 30лева на ден, мазни оливерници, оцета се разлива навсякъде докато се опитваш на крак да овкусиш салатата си. Наливна минерална вода поднасяна в бутилки за многократна употреба на цена 4 лева 850 мл. Алкохола пък да не говорим. Цялата атмосфера с този шум и всичките тези хора навява спомени на училищен стол. Желая на заведенито да вземат предвид забележките на всички напускащи заведението им, определено има над какво да работят, за да успеят да развият този обект, иначе дълго време ще бъде предлаган в сайтовете за колективно пазаруване за по 12 лева вечерята....
Елена Хинова
София / 21 Февруари / 16:38 ч.

Много вкусна храна и любезен персонал! Както и много хубава отстъпка от ReZZo. Радвам се, че вече има такъв тип заведение в София, определено ще посетим отново.

Veselina Marinova
София / 19 Февруари / 18:09 ч.
Мястото е много приятно, обстановката също. Имаше жива музика, която беше много приятна за фон. Храната е разнообразна, вкусна и разбира се в огромни количества. Единственото нещо, което не ми направи добро впечатление беше нелюбезния сервитьор.
Галина Крилчева
София / 19 Февруари / 17:02 ч.
Много съм доволна. Благодаря за обслужването и вкусната храна!
Мая Василева
София / 18 Февруари / 16:14 ч.
Борис Илиев
София / 18 Февруари / 11:28 ч.
Вкусни меса, салати, добро разнообразие и всичкото на корем... Въпреки някои малки забележки си заслужава много. Препоръчвам.
Петър Спасов
София / 16 Февруари / 15:28 ч.
Келнерите бяха внимателни. Музиката ми хареса - разнообразна, с авторски аранжименти. Богат салатен бар и печени меса - качеството е добро, но цените са за поне една степен по-високо. Отстъпката се прави върху цената на шведската маса (салати + месо), ако поръчвате от менюто, както и за десертите - не важи.
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
резервирай маса