home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Piano Bar Sinatra Sofia

бул. Арсеналски 5, София
Музика: Live music, Рок, Поп, Джаз, БГ и Ретро Район: Лозенец Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Петя Алексиева
Виж повече

Събития

Live music със Северин, Дени, Ники и Бисер

Live music със Северин, Дени, Ники и Бисер

Виж повече
резервирай сега Избрано

Тази седмица, на сцената пиано бар Синатра, ще може да се насладите на музика на живо със страхотните:
Северин Георгиев - вокал
Деница Драгова - вокал
Николай Доков - китара
Бисер Казаков - пиано
Ще работим с ограничен капацитет, маски и старателна дезинфекция, но с настроение.  

Очакваме Ви да се забавляваме заедно! 
вход: 10лв. І entry: 10 BGN.
 

DEEP ZONE Project І Live

DEEP ZONE Project І Live

Виж повече

Скъпи приятели,

пиано бар Синатра има удоволствието да ви покани на поредното незабравимо музикално приключение с невероятните DEEP ZONE Project и Вечните Песни на България – Remixed. 

 Една от най-популярните БГ групи ще ни гостува отново с най-новото си live шоу и вечните песни на България в нови версии.

Всеки, който присъства на партито, ще получи специален  ПОДАРЪК - 10-часов дигитален албум с авторска музика и ремикси на DEEP ZONE Project

DJ Dian Solo

Eva Maria (vocal) 

Danny Dimitroff (guitar)

Преди live изпълнението ще се насладим на DJ set на един от най-добрите БГ диджеи - Dian Solo.

Очакваме ви да се забавляваме заедно! 

21.1.2022 І петък 

вход: 15 лв.

За "Piano Bar Sinatra Sofia"

Приглушена светлина, уютна атмосфера и лайф изпълнения -  една вечер, за която всички мечтаем в края на работната седмица. Пиано барът е ориентиран към хора, които искат да се наслаждават на качествена музика  на  живо и да се забавляват истински.

Верига пиано барове Синатра съществуват  от 16 год. в България, в градовете София, Варна и Пловдив.

Запазената марка на пиано баровете са пеещите бармани и сервитьори. Живата музика и уникалният спектакъл от пеещия персонал правят заведенията единствени по рода си. Доброто настроение в „Синатра” е поверено на признати имена от българската поп и рок сцена като Мюзик Айдъла на България Тома Здравков, Георги Арсов от група Атлас, Дани Огнянов , Васил Стоянов от Мюзик  Айдъл, Славина Калканджиева от Гласът на България, Северин Георгиев, виртуозния китарист Евгени Желязков и много други. 

На сцената на Синатра всяка седмица гостуват най–големите имена от българската музикална сцена: Георги Христов, Любо Киров, Миро, Графа, и много др.

Пиано барове Синатра е предпочитано място на голяма част от светския елит, гости на веригата са били президентите Владимир Путин, Дмитрий Медведев и Георги Първанов, също и Бойко Борисов, Сергей Станишев,Стефан Данаилов ,Йосиф Кобзон. Уесли Снайпс, Джейсън Стейтъм, Жан Клод Ван Дам, Ерик Робъртс, Бен Крос, братята Болдуин, носитеят на „Оскар” Куба Гудинг Джуниър,Денис Родман, Джо Лин Търнър, Ричард Клайдерман и др. 

Пиано бар Синатра…направете впечатление!

 

Важно!

Клубът не гарантира седящи места, отговарящи на съответния брой хора за резервация!

Отстъпките в заведението не важат за тютюневи изделия.

 

Допълнителни опции: Пиано бар, Музика на живо, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi
Работно време:
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Петя Алексиева
София / 14 Януари / 14:39 ч.
Svetlina Pencheva
София / 15 Декември / 22:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отстъпката не ни беще отразена в сметката, но предвид, че бяхме само и единствено нашата маса цялата вечер , не сме правили проблем. Иначе пиано барът, обслужването и певицата ни допаднаха доста

Ilinka Ivanova
София / 15 Декември / 12:02 ч.

Пламен Бонев беше уникален. Страхотен глас. 5 часа се наслаждавахме на невероятния му глас. Мога да оценя преживяването с 10 от 10. Другата изненада на вечерта беше вокалистката Мариела. Това дребно момиче извади глас достоен за голямата сцена. Поздравления и за пиано бар 'Синатра" за добрия избор на изпълнители.

Glory Veselinova
София / 16 Ноември / 09:28 ч.
Мила Станоева
София / 14 Ноември / 20:16 ч.

Няма да посетим това заведение отново. При резервирани 2 места, получихме 1 стол в края на бара. Столовете бяха толкова нагъсто сложени, че няма как да се седи на всички едновременно. Освен некоректното отношение с настаняването, в заведението се пушеше.

Отговор от ReZZo.bg:

Бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. В условията за резервация за Piano Bar Sinatra е упоменато, че  клубът не гарантира седящи места, отговарящи на съответния брой хора за резервация.

Виктория Русолова
София / 24 Май / 21:09 ч.
Биляна Маринова
София / 16 Май / 15:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Разочаровани сме от пиано бара! Бях резервирала местата месец преди събитието - 3 места! Бяха дали местата ни на голяма компания и ни настаниха правостоящи! Разговаряхме с управителя, но той си предпочете голямата компания която ще му направи голяма сметка вместо нас 3 момичета! Тръгнахме си от това ужасно заведение, въпреки че бяхме там само заради участието на Любо Киров! Ужасно сме разочаровани! Никога повече няма да посетим заведението!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. 

Евгения Иванова
София / 10 Октомври / 20:29 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Искам да изкажа възмущението си от пиано бар Синатра. След направена резервация за двама се оказа, че нямаме места, а бяхме настанени 2 на един стол-щъркел,до други платно подредени един до друг столове.Бях потресена и си тръгнах. Развалиха ми вечерта ????

Reneta Andreeva
София / 02 Март / 11:22 ч.
Десислава Данова
София / 25 Януари / 14:20 ч.

Страхотни сте!

Маргит Вълкова
София / 18 Януари / 17:09 ч.

Уникално !!!

Маргарита Илиева
София / 18 Януари / 16:17 ч.

Доволни сме от заведението. Обслужването беше страхотно. Всичко с резервацията беше наред, масата ни хареса.

Росица Николова
София / 11 Януари / 14:04 ч.

Беше удоволствие да запазя маса през Rezzo, бяхме точно до сцената, участието на Любо беше уникално и чрез вас то стана лесно,бързо и без излишни обаждания. Благодаря Ви!

Боян Златанов
София / 02 Декември / 09:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

По телефона не бях предупреден, че за 2 запазени места се пада 1 стол. На място ми беше отговорено, че така било навсякъде и трябвало да съм знаел. Столчетата, дори така разпределени бяха нагъчкани и реално не можеше да се използват нормално, и като цяло беше адска теснотия. Цените са неадекватни. Пушеше се и климатизацията беше отвратителна. Като цяло избягвайте.

Iva Ivancheva
София / 24 Ноември / 17:00 ч.
Евелина Гюдорова
София / 16 Ноември / 18:43 ч.
Красимир Марков
София / 04 Ноември / 10:22 ч.
Прекрасно заведение с изключително любезен и коректен персонал ,прекрасна музика и организация.Забавлявахме се максимално.Благодаря
Yolanta Stefanova
София / 21 Октомври / 08:31 ч.
Бих дала и -5 * - на 2ма човека само 1 място, взета поръчка след 30 мин и мн молби към минаващите сервитьори и накрая надписана сметка с тъпия аргумент " вас не Ви ли обслужва и друг " . Стари и гранясали ядки . Доста е паднало нивото от преди години! Не бих повторила!
Krasi Mirchev
София / 20 Октомври / 23:35 ч.
Имаше разминаване с избраното през сайта - нямаше такъв вид свободни места, въпреки нашата резервация... Но крайна сметка, чудесното изпълнение на Тома и компания тушираха неприятното чувство от началните разправии...
Elena Uzunova
София / 22 Септември / 12:40 ч.

Много добро обслужване, приятна обстановка и страхотна музика :)

Milena Dicheva
София / 21 Април / 16:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

От Синатра бар бяха много мили и въпреки, че закъсняхме, се обадиха да проверят дали ще дойдем. След като разбраха, че е за рожден ден и се забавяме в ресторанта, проявиха голямо разбиране и запазиха масата докато дойдохме. Масата беше точно както я бяхме запазили. Персоналът, който ни обслужваше тази вечер, беше много отзивчив и любезен. Изкарахме си едно чудесно after-party по случай рождения ми ден.

Gergana Temelkova
София / 15 Април / 14:14 ч.
Мария Павлова Павлови
София / 15 Април / 13:50 ч.
Прекарахме прекрасно, Благодаря!
Мария Ушева
София / 18 Март / 21:26 ч.
Имахме страхотна маса, близо до сцената и прекарахме страхотно. Благодаря Ви :)
Добринка Богданова
София / 10 Февруари / 15:21 ч.

Всичко беше чудесно! Миро пя безупречно, а Тома, Виктор и останалите певци и музиканти също не му отстъпваха. :) Прекрасна вечер! Благодаря!

Славянка Върбакова
София / 07 Януари / 17:49 ч.

Всичко беше много добре с малкото изключение, че гостуването на Тутурутка се анонсира след самата резервация. Не съм много фен на този вид чалга, а и в случая, когато се поема фонд музика от един човек, повишението е съществено. Препоръка, своевременно да се обявява тази информация.

Светослав Велинов
София / 05 Януари / 15:25 ч.
Iva Nikolova
София / 19 Ноември / 00:48 ч.
Приятно заведение с хубава музика и отлично обслужване! Неприятно е, че се пуши, но това е факт в повечето нощни заведения …
Mina Georgieva
София / 18 Ноември / 23:17 ч.
Там винаги всичко е на ниво. Уникална обстановка. Благодаря на целия екип
NEFIZE POPCHEVA
София / 05 Ноември / 11:08 ч.
Малко и уютно местенце! Страхотен купон се получи! Малко тясно стана, но е търпимо.
вероника антова
София / 15 Септември / 16:38 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Вместо за 5 души, резервацията беше отбелязана за 3ма. Съответно и толкова стола ни предоставиха.

Отговор от ReZZo.bg:

В края на описанието е записано с удебелен шрифт, че заведението не гарантира седящи места за брой хора.

Соня Павлова
София / 27 Август / 09:21 ч.

Много приятно място с хубава музика и изключително обслужване!

Elena Top
Варна / 20 Юни / 08:22 ч.
Виолета Николова
София / 09 Юни / 17:11 ч.

Невероятно изживяване, само, че не бяхме предупредени, че при резервация за 4 човека се предоставят само 2 седящи места. Трябва да се помисли върху това! Ние отидохме в 22.00 и си тръгнахме в 3.00ч., ако трябваше да стоят прави 2 човека, нямаше да е много приятно. Нека тези условия да бъдат обявени и човек да си прецени предварително.

Петя Петрова
София / 02 Юни / 19:00 ч.
Надежда
София / 26 Март / 01:18 ч.

Любимо място с превъзходни изпълнители и бенд, много любезен персонал. Всеки път досега си изкарваме много хубаво!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса