home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими

Piano Bar Sinatra Plovdiv

ул. „Капитан Райчо Николов“ 2, Пловдив
Музика: Live music, Рок, Поп, Джаз, БГ, DJ и Ретро Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Павлина Желязкова
Виж повече

За "Piano Bar Sinatra Plovdiv"

Приглушена светлина, уютна атмосфера и лайф изпълнения -  една вечер, за която всички мечтаем в края на работната седмица. Пиано барът е ориентиран към хора, които искат да се наслаждават на качествена музика  на  живо и да се забавляват истински.

Верига пиано барове Синатра съществуват  от 16 год. в България, в градовете София, Варна и Пловдив.

Запазената марка на пиано баровете са пеещите бармани и сервитьори. Живата музика и уникалният спектакъл от пеещия персонал правят заведенията единствени по рода си. Доброто настроение в „Синатра” е поверено на признати имена от българската поп и рок сцена като Мюзик Айдъла на България Тома Здравков, Георги Арсов от група Атлас, Дани Огнянов , Васил Стоянов от Мюзик  Айдъл, Славина Калканджиева от Гласът на България, Северин Георгиев, виртуозния китарист Евгени Желязков и много други. 

На сцената на Синатра всяка седмица гостуват най–големите имена от българската музикална сцена: Георги Христов, Любо Киров, Миро, Графа, и много др.

Пиано барове Синатра е предпочитано място на голяма част от светския елит, гости на веригата са били президентите Владимир Путин, Дмитрий Медведев и Георги Първанов, също и Бойко Борисов, Сергей Станишев,Стефан Данаилов ,Йосиф Кобзон. Уесли Снайпс, Джейсън Стейтъм, Жан Клод Ван Дам, Ерик Робъртс, Бен Крос, братята Болдуин, носитеят на „Оскар” Куба Гудинг Джуниър,Денис Родман, Джо Лин Търнър, Ричард Клайдерман и др. 

Пиано бар Синатра…направете впечатление!

 

Важно!

Клубът не гарантира седящи места, отговарящи на съответния брой хора за резервация!

Отстъпките в заведението не важат за тютюневи изделия.

Допълнителни опции: Пиано бар, Музика на живо, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi
Работно време:
Не работи
Не работи
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
Не работи
Не работи

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в клуба. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение клубът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в клуба съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални и специални менюта в клуба, и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи клубът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в клуба. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на клуба, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на клуба и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Павлина Желязкова
Пловдив / 13 Ноември / 21:47 ч.
Иво Василев
София / 04 Юли / 17:56 ч.
Препоръчва се. Обслужване и обстановка на ниво.
Теодор Джелепов
Пловдив / 01 Май / 21:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изкарахме си прекрасно. Невероятен персонал, музиканти, атмосфера... Благодаря Ви за отдадеността!

Соня Марина
Пловдив / 01 Март / 15:22 ч.
Всичко беше отлично!
Тиана Калеева
София / 16 Февруари / 18:44 ч.
Цветан Геров
Пловдив / 01 Декември / 08:07 ч.
Ако има изпълнител от ранга на Васил Найденов презумцията е че трябва да сете happy ако сте вътре.
Петя Маринова
Пловдив / 19 Септември / 13:25 ч.

Невероятно беше участието на Любо Киров! Обслужването и обстановката предразполагат за много приятно настроение и положителни емоции! Певческите способности на сервитъорите са завидни и будят само възхищение! Браво!

Ивета Петкова
Пловдив / 12 Май / 14:05 ч.
Единственото хубаво беше Миро. Адска жега, вони на цигари, тясно, даваш 50 лв вход за двама и получаваш 1 стол до входа за тоалетната....
Дора Станкова
Пловдив / 08 Април / 09:30 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително недоволна! Не присъстваше моята резервация чрез Rezzo никъде в листа с резервации на хостесата. Бяхме настанени там, където бяха останали места, не толкова за колкото човека бях резервирала и не там, където бях посочила. Некоректно отношение, последното ми посещение там!

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.

Maria Semerdzhieva
Пловдив / 25 Февруари / 19:44 ч.

Страхотно

Tanya Mihaylova
Пловдив / 28 Януари / 11:07 ч.
Страхотно!!!
Mariya Dimova
Пловдив / 19 Март / 14:55 ч.

с

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса