home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Piano Bar Sinatra Varna

бул. „Сливница" №33, Варна
Музика: Live music, Рок, Поп, Джаз, БГ и Ретро Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Elena Top
Виж повече

Събития

Любо Киров І Live І Sinatra Varna

Любо Киров І Live І Sinatra Varna

Виж повече


Приятели, каним ви на 1 октомври в пиано бар Синатра на един ранен концерт от 20:00ч.!
Заредени със страхотна енергия и при спазване на противоепидемичните мерки, ще ви очакваме, за да се насладим на страхотния Любо Киров.
Предвид извънредното положение местата са ограничени! Само 100 бр! Необходима е предварителна резервация!

01.10.2021 І петък
вход: 30 - 35 лв.

 

За "Piano Bar Sinatra Varna"

Издигни се над нещата. Буквално!  Вече сме на последния етаж на хотел Черно Море.

Приглушена светлина, уютна атмосфера и лайф изпълнения -  една вечер, за която всички мечтаем в края на работната седмица. Пиано барът е ориентиран към хора, които искат да се наслаждават на качествена музика  на  живо и да се забавляват истински.

Верига пиано барове Синатра съществуват  от 16 год. в България, в градовете София, Варна и Пловдив.

Запазената марка на пиано баровете са пеещите бармани и сервитьори. Живата музика и уникалният спектакъл от пеещия персонал правят заведенията единствени по рода си. Доброто настроение в „Синатра” е поверено на признати имена от българската поп и рок сцена като Мюзик Айдъла на България Тома Здравков, Георги Арсов от група Атлас, Дани Огнянов , Васил Стоянов от Мюзик  Айдъл, Славина Калканджиева от Гласът на България, Северин Георгиев, виртуозния китарист Евгени Желязков и много други. 

На сцената на Синатра всяка седмица гостуват най–големите имена от българската музикална сцена: Георги Христов, Любо Киров, Миро, Графа, и много др.

Пиано барове Синатра е предпочитано място на голяма част от светския елит, гости на веригата са били президентите Владимир Путин, Дмитрий Медведев и Георги Първанов, също и Бойко Борисов, Сергей Станишев,Стефан Данаилов ,Йосиф Кобзон. Уесли Снайпс, Джейсън Стейтъм, Жан Клод Ван Дам, Ерик Робъртс, Бен Крос, братята Болдуин, носитеят на „Оскар” Куба Гудинг Джуниър,Денис Родман, Джо Лин Търнър, Ричард Клайдерман и др. 

Пиано бар Синатра…направете впечатление!

 

Важно!

Клубът не гарантира седящи места, отговарящи на съответния брой хора за резервация!

Отстъпките в заведението не важат за тютюневи изделия.

Допълнителни опции: Пиано бар и Музика на живо
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi
Работно време:
11:00 - 04:00
11:00 - 04:00
11:00 - 04:00
11:00 - 04:00
11:00 - 04:00
11:00 - 04:00
11:00 - 04:00
11:00 - 04:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Elena Top
Варна / 14 Февруари / 10:14 ч.
Красимира Якимова
Варна / 05 Януари / 19:10 ч.

Всичко беше на ниво-посрещане, обслужване, забавление. Единствения проблем се появи накрая, когато ни начислиха към сметката по 35 лв. на човек, при обявени предварително 25-30 лв. Жалко...

Димитър Георгиев
Варна / 25 Ноември / 08:51 ч.

Не съм хейтър, но обслужването не е на ниво. Четирима човека на два стола, лошо обслужване от сервитьорките, препълнено, задимено....

Таня Иванова
Варна / 29 Септември / 19:07 ч.
Елисавета Симеонова
Варна / 19 Май / 14:07 ч.

Very good service, music and singer. Maybe the ventilation could be stronger (because of the cigarretes). We had a great time, thanks!

Диана Славова
Варна / 17 Февруари / 17:49 ч.
Яна Кръстева
Варна / 09 Януари / 10:06 ч.
Емилияна
Варна / 04 Ноември / 20:08 ч.

Обстановката е много приятна. Музиката е твърде силна и обслужването е под всякаква критика. Не може поръчка за 3-ма да бъде поднасяна на няколко пъти, а не едновременно. Лед не се предлага, а дори и при изрична молба може и да не бъде донесен. Изпълнителя си тръгна и сервитьорите вместо да обърнат внимание на клиента започнаха да разчистват масите и да метат. Не може да си позволявате такова поведение и отношение към клиентите. За сметката не се наложи да чакаме, естествено Разочаровани сме.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса