home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

IL Ponte

бул. Черни Връх №100, Мол Парадайс, ниво 3, София
Кухня: Италианска, Паста и Пица Район: Кръстова вада Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Галина Газдова
Страхотна вечер. Пиците са най вкусните които сме хапвали през последните две години. Виж повече

За "IL Ponte "

Можете да се насладите на страхотни италиански ястия в IL Ponte by Porto Maltese. Опитайте любимата си пица на пещ, или паста с неподражаем вкус и качество на атрактивни цени. Ресторантът се намира в откритата и кокетна част на Мол Парадайс - ниво 3.

Допълнителни опции: Бебешко столче
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 10:00 - 22:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Галина Газдова
София / 22 Юли / 15:05 ч.
Страхотна вечер. Пиците са най вкусните които сме хапвали през последните две години.
Гергана Тодорова
София / 05 Декември / 13:29 ч.

Едно тихо и спокойно място насред лудницата. Беше прекрасно.

Ясен Цанев
София / 22 Ноември / 14:03 ч.
Андрей
София / 06 Август / 14:07 ч.
Desislava Petrova
София / 27 Юли / 14:43 ч.
Ina Skokleva
София / 12 Юли / 18:05 ч.
Николай
София / 28 Юни / 14:33 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Сам съм си изцяло виновен, че правейки резервацията, си мислех за ресторанта Porto Maltese, а се оказа, че съм резервирал за къта за (бързо) хранене, който се намира пред ресторанта в общите части на мола и се казва Il Ponte By Porto Maltese. Същевременно съм много разочарован, че отстъпка на практика от Rezzo.bg няма, защото -50% във въпросния кът има за всички клиенти и по всяко време с изключение на уикендите, когато е -30%. Това пък обяснява ценообразуването от 6,99 лева за гарнитура пресни пържени картофи 150гр в заведение, чието позициониране, меню и презентация предполагат да струват 2-3 лева. Менюто по същество е обедно: Шопска, гръцка, капрезе, пилешко филе, сьомга филе, пици и довиждане. Видът на менюто си отговаря на съдържанието - папчица с найлонови джобчета и бели листове вътре. Седнах във въпросния кът за хранене, помислих си някакви неща за вас в рамките на 2-3 минути, докато разглеждам менюто и после си тръгнах. Всички губят от тази оферта....

Kiril Bankov
София / 07 Юни / 14:29 ч.
Останах разочарован от обстановката, както и от цените в заведението, които са толкова високи, че с намалението от 50% се докарват нормални цени в друг ресторант. Обслужването и персонала бяха добри и мили.
Весела Василева
София / 25 Май / 14:48 ч.
Бойко Занков
София / 23 Март / 15:13 ч.

Добри пици, останах доволен

Владимир Йорданов
София / 20 Март / 14:01 ч.
Супер храна
Христо Севов
София / 17 Март / 15:39 ч.
Добра отстъпка, обслужване леко бавно и пастата беше с доста чесън, но вкусна!
Radostina Aneva
София / 16 Март / 08:40 ч.

Ресторанта е предверие на Porto Maltese, и е в коридора на 3ти етаж Мол Парадайс.Спокойно е и е мн подходящо за вечеря, дори с малки деца. Кухнята няма богат избор, но всичко което поръчахме беше мн мн вкусно.Бихме посетили пак това заведение.

Тотю Тотев
София / 09 Март / 22:39 ч.
Прилично заведение. Останахме доволни от голямата отстъпка. Обслужването бе на средно ниво, но приятно
Петър Спасов
София / 07 Март / 14:55 ч.

Нивото е добро - обстановка, обслужване, храна.

Веселина Василева
София / 01 Март / 15:20 ч.
IL Ponte By Porto Maltese е коридора на МОЛ-а пред ресторант Porto Maltese, а не самия ресторант. Няма движение и хора, които да надничат в чиниите, така че не е кой знае какъв проблем. Обслужването е на ниво, храната е ОК.
Teodora Kyuchukova
София / 25 Февруари / 14:05 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса