home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Creativo

ул. Шипка №46, София
Кухня: Интернационална Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Milena Petrova

Уютно и спокойно заведение, много сме доволни от храната и посрещането. Препоръчвам, чудесно място за хранене навън с приятели, когато имате малки деца.

Виж повече

За "Creativo"

Специално за всички свои гости, Creativo вложи цялата си любов в място, където можете да създадете и комбинирате своето ястие. Имате свободата да хапвате това, което обичате и да съчетаете различни продукти точно по ваш вкус. Чувствайте се така, все едно сте у дома си, но някой друг ще сготви вместо вас. Насладете се на цялата емоция, която можем да ви предложим.

Бъдете креативни, защото това е мястото, където можете да си го позволите!

"Креативността е заразна. Предай я нататък."

допълнителни опции: Бебешко столче, Телевизор, Детски кът и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Milena Petrova
София / 15 Ноември / 22:31 ч.

Уютно и спокойно заведение, много сме доволни от храната и посрещането. Препоръчвам, чудесно място за хранене навън с приятели, когато имате малки деца.

Bozhidar Todorov
София / 15 Ноември / 14:03 ч.

Страхотно заведение,чудесен детски кът,изключително любезно и вниматвлно обслужване.

Надежда Китанова
София / 11 Ноември / 22:01 ч.
Чудесно място! Храната, обстановката и обслужването са перфектни. Със сигурност ще го посетим отново!
Биляна
София / 04 Ноември / 18:56 ч.

Добра атмосфера и обстановка.

Деян Йорданов
София / 31 Октомври / 14:50 ч.
Антоанета Ненкова
София / 02 Октомври / 17:26 ч.

Свежо, уютно, вкусно пространство, което ще Ви накара да излизате и да се забавлявате по-често :) !

Андрей
София / 28 Септември / 14:01 ч.
Димитър Барев
София / 04 Юли / 14:03 ч.
Детският кът върши прекрасна работа. На втория етаж беше доста задушно, а столовете бяха доста чупливи. Обслужването е ОК, както и храната. Ребрата бяха много вкусни.
Андрей
София / 17 Юни / 16:20 ч.
Светлана Стоичкова
София / 12 Юни / 13:39 ч.

Прекрасно място. Беше ми препоръчано от приятелка, която е останала впечатлена от обстановката и това как са изкарали на детски рожден ден, на който са присъствали с детото й. Отидох с приятели, бяхме на прекрасна тиха маса, детският кът явно беше на горния етаж, но въпреки, че имаше рожден ден по това време по никакъв начин не разбрахме освен, че се виждаха хора с подаръци. Впечатлени останахме от вкусната храна! Затова се върнах отново с други мои приятели. Отново перфектно отношение на сервитьори и персонал и голямо "Браво" на готвача! Препоръчвам!

Росица Димова
София / 11 Юни / 13:59 ч.

За съжаление заведението не оправда очакванията ни. Кухнята беше много слаба, но за сметка на това сервитьорите бяха изключително любезни. Обстановката приятна. Дестския кът беше ок. Жалко, че нямаше хостеса. Но няма да повторим посещенията.

Веска Цанова
София / 25 Май / 18:03 ч.

Прекрасна кухня. Вече три пъти сме били. В неделя пак ще бъдем. Много хубаво място. Предлагат прекрасна сьомга..

Мария Андреева
София / 18 Май / 14:17 ч.
Чудесно, както обикновено. Едно от любимите ни места напоследък - вкусна храна, отлично обслужване и много удобно за малки деца.
Петър Александров
София / 16 Май / 22:17 ч.
Много вкусна храна.
Йоана Райчинова
София / 14 Май / 23:40 ч.

Ново заведение с чудесна атмосфера и обслужване. Храната беше вкусна и добре приготвена. Идеята да си сглобяваш сам ястия е много оригинална и практична особено за семейства с малки деца.

Андрей
София / 27 Март / 14:03 ч.
Ресторантът е нов, с перфектно обслужване, много хубав детски кът и уютна обстановка. Чудесна семейна вечеря си направихме.
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
резервирай маса