home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Barrique by Graphite

ул. Три уши №2, София
Музика: Джаз, Поп и Рок Район: Център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Борислава Алексиева
Винената дегустация на изба Братанов с подбрани ястия към всяко вино беше много приятно преживяване. Г-н Братанов коментираше вината и разказваше по-важните аспекти за начина на производство, ферментация, отлежаване на различните сортове. Персоналът е приятелски настроен и компетентен по отношение на предложените напитки. Виж повече

Оферти

Дегустация на Малбек

23.10.2019г | Цена: 15лв

резервирай сега Избрано Без предварително плащане

Дегустация на MALBEC – Тъмен, мастилено-лилав!

Вината, които сме подбрали със съдействието на нашите партньори от Winebox, Cartel, Transimport, Tera Tangra, Villa Bassarea :
1. Terra Tangra Malbec 2017
2. Villa Bassarea Malbec 2017
3. Rigal The Original Malbec Cotes Du Lot 2016 / Transimport
4. La Consulta Reserve Malbec 2013 / Cartel
5. Trapiche Perfles Malbec 2016 / Winebox
6. Trapiche Malbec Terroir Series Orellana 2012 / Winebox

*Количеството на виното е дегустационно 50 мл
Цена на куверт: 15 лв

Събития

Акустичен концерт с песните на Васил Найденов

Акустичен концерт с песните на Васил Найденов

Поради големия интерес, отново на 24 октомври / четвъртък, съвместен акустичен проект на Спас Спасов и Александър Христов - "С песните на Васил Найденов".

Виж повече

Обещаваме Ви вълнуваща акустична и изискана програма с над 15 от хитовете на любимия ни Васил Найденов, в изпълнение на Спас и Алекс. Очакваме Ви!

Местата са ограничени

За "Barrique by Graphite"

Barrique by Graphite е новооткритият вино бар към ресторант Graphite.

Намира се в центъра на София, в близост до главните търговски улици и основните забележителности на града. Barrique by Graphite е мястото където виното, храната и музиката хармонизират. Всяка седмица се организират дегустации, тематични вечери и музикални събития. Винолюбителите имат богат избор на вина от България и целия свят. Често гостите опитват виното си лично от производител и имат пряк контакт с хората които стоят зад виното.

Мястото е подходящо за фирмени и лични събития.

Допълнителни опции: Музика на живо, Караоке и Коктейл бар
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi
Работно време:
Не работи
17:00 - 02:00
17:00 - 02:00
17:00 - 02:00
17:00 - 02:00
17:00 - 02:00
Не работи
17:00 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Борислава Алексиева
София / 20 Май / 09:32 ч.
Винената дегустация на изба Братанов с подбрани ястия към всяко вино беше много приятно преживяване. Г-н Братанов коментираше вината и разказваше по-важните аспекти за начина на производство, ферментация, отлежаване на различните сортове. Персоналът е приятелски настроен и компетентен по отношение на предложените напитки.
Добромир Стоянов
София / 25 Февруари / 15:27 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса