home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Pizza Amici Левски

ул. "Архитект Петко Момилов" 2, Варна
Кухня: Пица, BBQ, Рибна и Вегетарианска Район: Левски Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Добринка
Виж повече

За "Pizza Amici Левски"

Пицария "Amici" е обещание за вкусна храна, приятелско отношение и страхотна семейна атмосфера. Ние можем да Ви предложим едно страхотно кулинарно преживяване, от което да се почувствате доволни и специални!

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 07:30 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Добринка
Варна / 22 Март / 22:20 ч.
Велислав Маринов
Варна / 08 Февруари / 16:56 ч.
Илияна Лазарова
Варна / 21 Януари / 14:01 ч.
ANTOANETA
Варна / 02 Януари / 18:58 ч.

Приятна обстановка, добро обслужване .

Виктория Василева Василева
Варна / 03 Ноември / 14:50 ч.
Миглена Янева
Варна / 22 Септември / 22:34 ч.
Милена
Варна / 19 Септември / 14:46 ч.
Много сме доволни. Обслужването беше на ниво, храната вкусна :) Препоръчвам
Йорданка Сулакова
Варна / 05 Август / 21:08 ч.

Имахме резервация за 6 човека, която коригирахме за 7. Системата в ресторанта не го беше отбелязала. Предложиха ни по-голяма маса. Понеже бяхме в 19.00 часа, заведението още не е пълно и всичко се изпълнява бързо, храната е вкусна. След час нещата се промениха рязко. Кухнята се затруднява със пълното заведение. Поръчките се бавят с 40-50 минути. Месото е почти студено. Сторнираха ни го от сметката. С пиците няма проблем. Сервитьорите са без забележка, за което благодарим! Ще идваме пак, то се знае.

Йорданка Сулакова
Варна / 30 Юли / 14:48 ч.
Много съм доволна от посещението си. Храната беше вкусна, обслужването бързо и с усмивка. Цените са разумни. Обстановката е романтична. Единствено тоалетните се нуждаят от редовно почистване.
Neli Georgieva Георгиева
Варна / 19 Февруари / 15:05 ч.
Кремена Капралова
Варна / 18 Ноември / 14:05 ч.
Много мил персонал! Управителката беше страшно отзивчива! Храната много вкусна! Горещо препоръчвам!
Миглена Янева
Варна / 08 Юли / 15:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше нормално!Сервитьорката не беше разбрала,че сме с резервация и не беше направила отстъпка,но бързо оправиха нещата!

Соня Цанева
Варна / 04 Март / 14:12 ч.
Stanislav Viktorov
Варна / 18 Септември / 14:04 ч.

Беше много приятно - от посрещането с усмивка, настаняване, обслужване.

Андрей Василев
Варна / 03 Септември / 12:58 ч.

Въпреки, че бяхме направили резервация за градината, която беше потвърдена, място нямаше и се наложи да седнем вътре в заведението. Не сме доволни от обслужването. В сметката ни бяха надписани неща, които не бяхме поръчали, но не бяха доставени от сервитьорката за консумация. Така платихме по висока сметка. Не ни беше направена отстъпка 10%, която трябваше да ни направят при резервация през сайта Резо!

вера тодорова
Варна / 09 Август / 14:23 ч.
Мария Братоева
Варна / 05 Август / 14:56 ч.

Забравиха да ни сложат 10% отстъпка, която се полагаше, нямахме време да чакаме и тръгнахме. Останах още хора от компанията, надявам се, че след като са говорили със сервитьора са им направили отстъпката все пак.

Венцислава Павлова
Варна / 30 Юли / 14:08 ч.
Нивото от октомври 2020 насам е паднало. Студена храна, неовкусена салата, без да донесат оливерник освен ако не поискаш. Притоплена храна... Батута за скачане към заведението... Служителката само пушеше цигари и си гледаше в телефона и ако не стоях там плътно да наблюдавам, детето ми щеше да бъде смачкано от почти тинейджъри, чийто време за батут отдавна е отминало. Изгубиха клиенти от наша страна. Никак не съм доволна този път.
Йорданка Сулакова
Варна / 26 Юли / 14:07 ч.
Супер, както винаги.
Татяна Павлова
Варна / 20 Юни / 15:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше ок. Ден преди резервацията се обадих да уточня бройката на гостите и изрично казах, че искам маса във вътрешната зала. Е получихме маса точно там. Докато поръчвахме попитах сервитьорката как ще и е по-лесно да поръчам всичко на веднъж или като приключа със салатата и аперитива да поръчам пица. Разбрахме се като поръчах всичко на веднъж, но да ми донесе пицата след салатата. Донесе ми пицата още докато пиехме ракия. Приятелката ми изяде пицата, а аз поръчах още една ракия и пица със същата уговорка, да бъде донесена след салатата, но и този път не бях разбрана и получих пицата веднага. И така 3 пъти. Там никой не слуша и не чува какво иска госта. Иначе беше много вкусно.

Вероника Кулева
Варна / 08 Юни / 12:14 ч.
Пишеше 10 % отстъпка от сметката. Такава отстъпка не ми беше направена!
Йорданка Сулакова
Варна / 07 Юни / 17:48 ч.
Кристина Димитрова
Варна / 09 Май / 21:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Повече от доволна съм!

Александър Антонов
Варна / 24 Ноември / 14:34 ч.
Младенов
Варна / 27 Август / 14:06 ч.
Ок
Йорданка Сулакова
Варна / 20 Юли / 15:42 ч.
За пореден път гостуваме в това заведение. Едно от малкото, което приема резервация в самия ден. Превъзходна кухня в унисон с новите кулинарни предпочитания. Винаги сме добре обгрижени от усмихнат персонал. Комплименти!
Йорданка Сулакова
Варна / 06 Юни / 08:41 ч.

Вкусно и и много приятно. Резервация в самия ден си е бонус. Персонала е добре обучен. Препоръчвам!

Надя Илиева
Варна / 09 Март / 21:50 ч.
Здравейте от пицарията ми се обадиха че нямат веста в зала непушачи и трябваше да отменя рез но Не можах да влезна да я отменя
Бистра Митакова
Варна / 04 Февруари / 14:28 ч.
Спокойно и приятно ! Добра кухня !
Янислав Янакиев
Варна / 30 Октомври / 10:17 ч.
Всичко относно храна и обслужване беше ОК . В заведението има обособена зала за пушачи , което е изключително странно при положение ,че закона цитира забрана за пушене на общественни места и ресторанти .
Диляна Богданова
Варна / 15 Август / 14:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Имах направена резервация за 20:00 часа, бях в точния час, а бях настанена след 10 минути през, които поне три пъти си казах имената , за да открият масата, на която да ни настанят. Приеха ми поръчката в 20:35 Мин, а салата ми беше сервирана след повече от 30-40 Мин. Но предвид натоварения час, ние чакахме търпеливо. Проблемът дойде при поискване на сметката, където не беше отразена отстъпката от Rezzo. Оказа се, че сервитьорката не е знаела , че сме с резервация от Rezzo, след което ни беше казано че ако сме за 11 лв да си ги приспаднем от сметката. Тук изниква въпросът Защо има отстъпка в Rezzo, а след това персонала те кара да се чувстваш неудобно и има ли нужда да използваме Rezzo в такъв случай?

Йорданка Сулакова
Варна / 02 Септември / 06:20 ч.
Свилен
Варна / 12 Август / 18:19 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса