home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Tempero

ул. "Голо бърдо" 2-4, София
Кухня: Интернационална и BBQ Район: Лозенец Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Росица Димова
От ресторанта се обадиха и ни отказаха резервацията. Виж повече

За "Tempero"

Усещане за храна…

Наименованието идва от португалски, в превод на български означава „подправки“, но това е повече приятно заиграване и закачка, тъй като португалската кухня не присъства в менюто. То не е претенциозно в стила на азиатската, фюжън или средиземноморска традиция, макар че елементи от всяка от тях присъства в авторското претворяване на храната.

Залагаме на концептуално изчистени ястия, но с почерка и интерпретацията на шеф готвача.

Дори най-познатото нещо, като например гръцката салата, се поднася по много приятен и грабващ окото начин.

Екипът работи в една посока – а именно да не представя заведението като лъскаво и претенциозно, а да създаде усещането за атмосферата и духа на модерно бистро.

Допълнителни опции: Място за хора с увреждания, Бебешко столче, Телевизор, Детски кът, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 12:00 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка представете на обслужващия Ви персонал SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Местоположението на резервираната маса зависи от наличността в ресторанта. Имате право да смените резервираната за Вас маса с друга маса, която е свободна в ресторанта в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените на менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете бутона "Откажи" към съответната резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете.

Виж повече

Коментари

Росица Димова
София / 04 Декември / 08:58 ч.
От ресторанта се обадиха и ни отказаха резервацията.
Христина Симеонова
София / 16 Август / 10:01 ч.
Около 10мин след направята на резервацията,от ресторанта се свързаха с мен с обяснението че нямат свободна маса.При въпрос от моя страна дали има за по-късен час,или за друго местоположение(резервацията бе за лятната градина)ми отговориха че целият ресторант е резервиран.От тогава,за около 1 час успях да направя 3 различни резервации за този ресторант от различни номера,обаждайки се по телефон.При последната резервация,която беше за същия час и брой хора,като резервацията през Резо,откровенно ги попитах защо ме излъгаха,отговорът беше че те се обаждали по телефона да потвърждават резервации и някой отпадали и затова имали маси.Следваше въпос от моя страна,защо тогава не са го направили преди да ми се обадят и да откажат резервацията ми през резо,отговорът беше че е празник и се стремят да си "продадат" масите.Въпросът ми е след като ресторанта не желае да предоставя отстъпката чрез вашата платформа,защо въобще участва в нея?В крайна сметка посетихме ресторанта(не през резо),който определено разполагаше със свободни маси през цялата вечер....За мен в ресторанта цена - качество не кореспондират.За предястие заложих на салата бурата и срещу 15лв. ми беше сервирано около половин до 1/3 бурата,един резен домат,4 ленти маринована тиквичка и 3 ленти прошуто.Аз съм привърженик на бурата и съм консумирала такава в изключително много резторанти,с цена на салатата варираща 10-16 лв. , но за пръв път ми сервират салата с половин топка бурата.Обслужването за сметка на храната,беше чудесно.Интериора също.Тоест заведение с потенциал,но за жалост с ужасен мениджмънт и посредствена кухня.Определено не бих посетила отново,нито бих препоръчала на приятели.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса