home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Garlic Restaurant

ул. „Врабча“ 10, София
Кухня: Европейска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Оферти

Beyond street taste

Цена на 1 брой куверт - 49лв.

резервирай сега Избрано Без предварително плащане

Beyond street taste
Забързани в ежедневието, всеки от нас неведнъж е предпочитал да хапне нещо набързо, крачейки по улицата.
Street food модата завладява все повече територии, като намира място в много различни варианти, съобразени с културата, традициите и навиците на хората от цял свят.
Обратно на погрешно създадените представи за уличната храна, ние искаме да покажем истинското лице на тази култура, като ви представим, че тя може да бъде едновременно качествена, здравословна и много вкусна.
Ще съберем на едно място Изтока и Запада, за да ви предложим наш прочит на Street food явлението в съчетание със специално подбрани Craft бири, изключително подходящи за този тип храна.

МЕНЮ:
Тайландски мок със скариди
Задушен лепкав ориз със скариди и къри сос в бананов лист

Бао бън с патешки гърди
Млечно хлебче приготвено на пара с пикантно глазирано патешко магре, мисо майонеза и дайкон 

Мекичка с дърпано свинско 
Мекичка пълнена с дърпано свинско, печени чушки, карамелизиран лук, заквасена сметана и меродии 

Печена биренка 
Желирана бира с крокан, ванилов сладолед и карамелизиран меренг

Към представеното меню, всеки гост ще получи 1 брой класна Крафт бира по свой избор.

Цена на 1 брой куверт - 49лв.

За "Garlic Restaurant"

Garlic – не случайно посланието на ресторанта е „Beyond taste” /отвъд вкуса/. Всичко тук е приготвено с финес и любов. Елегантното съчетание между професионалисти и страстни любители на качествената и вкусна храна е дало възможност да се изгради екип от съмишленици, които гледат в една посока.

Тук всеки един посетител се чувства едновременно и като почитан гост и като част от екипа. Непринудената обстановка, направена в съчетание между индустриален стил и стилни модерни акценти, дава възможност за незабравимо преживяване.

Менюто е кратко, но изпълнено с интересни и разнообразни предложения. Авторските рецепти от майстор готвача Иван Гогев, дават възможност да опитате невероятни комбинации от вкусове, съчетани с изключителна презентация.

За десертите е отделено спецално място! Всеки един носи своя индивидуален подчерк  - балансирана смесица от вкусове и текстури, презентирани като произведения на изкуствто.

За ценители на индивидуалния подчерк, безкомпромисното качество и кулинарните предизвикателства!

допълнителни опции:
Начини за плащане: MasterCard, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi
Работно време:

От Понеделник до Петък: 12:00 до 15:00 / от 18:00 до 22:00

Събота: 12:00:00 - 22:00:00

Неделя : Почивен ден 

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
резервирай маса