home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

EXE CLUB

ул. Шипка №6, София
Музика: Техно, Хаус, Хип Хоп и DJ Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Преслава Славова
Amazing place Виж повече

Събития

WИNAMP - EVERY THURSDAY  | RAP CAVIAR - EVERY FRIDAY

WИNAMP - EVERY THURSDAY | RAP CAVIAR - EVERY FRIDAY

Виж повече

WИNAMP - EVERY THURSDAY
RAP CAVIAR - EVERY FRIDAY
SAT*** - CHECK TO SEE THE DIFFERENT EVENTS
 


Ben Hemsley е най-търсеният артист във Великобритания на техно и хаус сцената. Той е артист от музикалния лейбъл на Patrick Topping - TRICK, а музиката му е микс между жълт и розов флаг (SEGA'). Миналата година разпродава две събития със 7000+ билета в легендарния клуб Blackstone Street Warehouse, това прави постижението му рекорд за двете най-бързо разпродадени събития в историята на клуба. Шоуто му в WHP ludicrously се изкупува за 5 минути.
Летните му участия в Ибиса също са изключително успешни и биват разпродадени. Сред световноизвестните артисти на електронната музикална сцена, които са му почитатели са Patrick Topping, Calvin Harris, Tiesto, Fatboy Slim, Eli Brown, blk, Deborah De Luca, DJ Daddy Trance, Denis Sulta, Green Velvet & Fisher и още.
+ CHILL ROOM сет на плочи от легендата на хаус музиката CARLOS WILLENGTON
 


ELI BROWN at EXE CLUB
Eli Brown идва от Бристол, а продукцията му носи уникалния заряд на музикалната култура там. Разпознаваемото му звучене се харесва от Carl Cox, Adam Beyer, Charlotte De Witte, Patrick Topping, Alan Fitzpatrick, Solomun, Reinier Zonneveld и други. Eli Brown създава своя музикален лейбъл Arcane, както и парти концепцията Unlocked World Tour, която представя на част от най-големите фестиеали и клубове по света като EDC Vegas, EDC Orlando, Printworks, Wonderland & Creamfields и още. Дебютното му издание за лейбъла на Reinier Zonneveld - Filth On Acid бързо застава на челна класиция в техно класацията на Beatport.
-
Coming up in Bristol’s famed dance community, Brown’s production style captures the raw atmospherics of his homeland’s icons. This sound has helped him gain support from the likes of Carl Cox, Adam Beyer, Charlotte De Witte, Patrick Topping, Alan Fitzpatrick, Solomun, Reinier Zonneveld and more. He has created his own music label Arcane in 2020 to support new upcoming talent. His Unlocked World Tour boasted shows at some of the biggest festivals and clubs in the world including EDC Vegas, EDC Orlando, Printworks, Wonderland & Creamfields and others. His debut release on Reinier Zonneveld’s Filth On Acid label - ‘Believe’ was an instant hit, claiming the number 1 Techno spot on Beatport in a matter of days.
DJ SETS: ELI BROWN, BALTHAZAR & JACKROCK, PEPPOU
 LIVE IN THE PRESENT
 NO PHOTOS IN THE MAIN ROOM
GET TO KNOW OUR CODEX
 EXPERIENCE THE DANLEY SOUND SYSTEM
powered by: SENSE HOTEL SOFIA
18+ only
 

Нормално с Галя Петкова stand-up comedy special

Нормално с Галя Петкова stand-up comedy special

Виж повече

Галя Петкова е първият куиър стенд-ъп комик в България и през април отново ви каним на нейния първи моноспектакъл НОРМАЛНО. 
Какво е да си различен човек и къде можеш да се почувстваш, че принадлежиш нормално? Какви качества са нужни, за да се справиш с телефон с шайба и лост за тупане на килими или как израснахме през 90-те? Какво трябва да знаят майките за децата си и момичетата за себе си? Обичаме ли се достатъчно, за да обичаме и другите? Как работи алгоритъмът на фейсбук и този на живота? Трябва ли да съдим за всички от няколко примера и дораснали ли сме като общество, за да приемем, че Робин Худ и Малкият принц живеят сред нас?
Пригответе се за един час смях, повдигнати вежди и носталгия по дните, когато карахме майките ни да пият коняк от обяд.
Този моноспектакъл е низ от лични и истински истории от живота на една разкошна жена.
- Стандартни билети (не гарантират седящо място): 23.00лв
- ВИП билети (с гарантирано седящо място): 29.00лв
- Ограничено количество билети във вечерта на врата: 30.00лв
Doors open: 19:00
Start: 20:30
 

PAVEL PETROV & PEPPOU at EXE CLUB | INDIE STRIKE

PAVEL PETROV & PEPPOU at EXE CLUB | INDIE STRIKE

Виж повече


Резидентите на EXE - AVEL PETROV & PEPPOU, застават зад пулта на EXE CLUB на 13ти април.
PAVEL PETROV е основател на деветия най-добър indie dance музикален лейбъл, според най-големия музикален каталог за електронна музика Beatport. EXE AUDIO издава парчета, които се изтрелват на челни места в класациите, от най-горещите артисти в момента. През този месец беше четвъртото участие на PAVEL PETROV на elrow Sofia, а останалите му участия включват най-популярните фестивали и клубове по света.
PEPPOU е едно от най-разпознаваемите лица на родната сцена за електронна музика. Доказано е артист, който не бива да пропускаме да чуем. Споделя пулта с големи имена в индустрията като Boris Brejcha, Enrico Sangiuliano, Artbat, Anfisa Letyago, Fideles и други. Дебютното му участие в лайнъпа на elrow беше на 9ти март.
 


CHELINA MANUHUTU at EXE CLUB
Chelina Manuhutu е част от “Alternative Top 100 DJs” за целия свят (от DJ Mag и Beatport). А според Tomorrowland, тя сред 20тимата артисти, които не бива да пропускаме. Chelina Manuhutu е част от най-големите фестивали в света като Electric Daisy Carnival, elrow, Ultra, а клубните и участия включват The Warehouse Project, Fabrik, Space Miami, Zouk Lас Vegas и много други. Тя си колаборира с международни модни брандове като Armani и KARL LAGERFELD.
 

Историята на KI/KI започва през 2018г и преминава от ъндърграунд сцената на Амстердам до световноизвестни парти локации. ‘KI/KI invites’ е бутиковта линия събития, които й носят Boil­er Room гледания и участия в Berghain, Bassiani, Awak­en­ings, Pitch Music & Arts. През 2022г KI/KI основава своя музикален лейбъл slash - там тя издава своята музика, както и на други артисти с подобно на нейното звучене.

За "EXE CLUB"

Кои сме ние?

За три години EXE изгради най-успешния млад бранд в организацията на събития с електронната музика. Екипът ни преобрази над десет ексклузивни локации в София, доведе над 50 артисти от световната сцена, привлече чуждестранна публика и изгради вярна фен база. Неспиращият ни стремеж за развитие ни доведе до следващата стъпка: нашият дом - EXE CLUB.

В какво вярваме?

ЕХЕ е идентичност, характер, принадлежност. Личността ЕХЕ e индивидуална и различна, но в същото време е в хармония с цялото. Да бъдеш ЕХЕ означава да си част от общия организъм.
ЕХЕ е семейство. Като такова ние се приемаме, подкрепяме и си помагаме.
Чрез изкуство, музика и преживяване EXE провокира реакция и се бори за свобода на духа.

КОДЕКС.ЕХЕ

Нашият стандарт на дрескод отрзява визията ни за самия клуб и настроението, което се опитваме да постигнем в него. “Dress to impress" е нещо, на което залагаме в EXE CLUB.
ЕХЕ CLUB си запазва правото да откаже достъп на всеки, който не уважава кодекса на клуба.

1. С цел да запазим уединението на посетителите си, снимките в клуба са забранени (изключение прави чил зоната). С други думи, това е нашият мирен протест срещу “телефонното общество”, което живее през дисплея си. Учтиво молим всички наши посетители да НЕ снимат с мобилните си телефони в основната зала. Когато сте на дансинга ви съветваме да оставите телефоните настрани и да се отдадете на преживяването.

2. Желателно е посетители ни да са наясно с музикалната програма на EXE CLUB.

3. Заложете на естетически издържан дрескод.

4. Концептуалните визии са добре дошли!

5. No effort = No entry. :)

Общи положения:
Правилникът е задължителен за всички посетители в заведението. Настоящият правилник урежда реда и организацията на пропускателния режим в заведението.

 

Допълнителни опции: Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Паркинг
Работно време:
Не работи
Не работи
Не работи
22:30 - 06:00
22:30 - 06:00
22:30 - 06:00
Не работи
22:30 - 06:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Преслава Славова
София / 19 Януари / 17:56 ч.
Amazing place
Златин Николов
София / 28 Ноември / 12:51 ч.

Топ!

Борислав Везенков
София / 16 Октомври / 11:13 ч.
беше супер, препоръчвам
Димитрийка Петкова
София / 09 Октомври / 17:10 ч.

Топ клуб. Препоръчвам!

Ивайло Циков
София / 08 Октомври / 14:13 ч.
Stanimir Todorov
София / 30 Септември / 15:31 ч.

Чудесна атмосфера. Препоръчвам Rap Caviar вечерите в EXE

Ивайло Савов Савов
Пловдив / 16 Май / 09:08 ч.
Stefan
София / 09 Април / 15:06 ч.
Great night club! Hozho was amazing!
Борислава Хинчева
София / 31 Януари / 11:46 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много съм доволна от резервацията. Местата бяха страхотни и си изкарахме супер! Препоръчвам!

Андрей Илиев
София / 29 Януари / 15:09 ч.

The best club in Sofia.

Десислав Станчев
Варна / 15 Януари / 14:43 ч.

Клуба е приятен, но беше ужасно претъпкано

Таня Мстева
София / 09 Януари / 09:45 ч.
Аниния Боева
София / 11 Декември / 15:43 ч.
Генчо Генов
София / 09 Октомври / 17:05 ч.

BRAGANZATA, RUSTO и MONEYSTAXS с най-лудите сетове <3

Georgi
София / 09 Октомври / 14:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Музиката е добре. Но отношението към клиента е под всякаква критика, безброй пъти взимат питието ми от масата на която съм. Също така взеха и якето от закачалката на масата, на която съм в последствие якето ми изчезна. Откраднато е!!! При което никакво съдействие от персонала на заведението, даже бих казал доста агресивно поведение на хората от охраната. В крайна сметка прибират дрехи и след това не ти ги връщат. Повече никога не бих стъпил в това заведение. Съветвам и хората да не го посещават.

Генчо Генов
София / 06 Май / 16:58 ч.
Йоанна Начева
София / 06 Май / 16:32 ч.
Йоана Димитрова Цветков
София / 01 Януари / 20:53 ч.
Христина Писачева
София / 01 Януари / 14:03 ч.

Диджеят беше доста зле, обстановката беше странна. Като цяло останахме недоволни, защото очаквахме много повече от ЕХЕ club.

Константина Иванова
София / 10 Октомври / 14:01 ч.
Константина Иванова
София / 04 Октомври / 18:12 ч.
Мариан Джеймс
София / 13 Юни / 14:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

ами за пръв път ми се наложи да сменим клуба, беше много лейм , много.

Vladimir Djambazov
Варна / 24 Октомври / 12:30 ч.
Алина Първанова
София / 23 Октомври / 17:27 ч.
Милен Матев
София / 30 Ноември / 16:33 ч.
Мишела Димова
София / 10 Март / 14:18 ч.
Александрина Димитрова
София / 01 Февруари / 18:09 ч.
Ралица Симеонова
София / 01 Февруари / 15:20 ч.

Best club ever!!! Stunning design, admirable concept! The combination of fresh atmosphere, unbelievable sound and well-thought organization is something, which Sofia’s cultural community needed for a long time. Way to go, EXE CLUB!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса