home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Boho

ул. Христо Белчев №32Б, София
Кухня: Интернационална и Брънч Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Вероника Борисова
Обслужването е окей, менюто е по-семпло :) Виж повече

За "Boho"

Както името издава, новото заведение обича бохемския начин на живот с лежерни коктейли след работа, хубаво вино с вечерята и мързеливи уикенди, в които брънчът е поставен на пиедестал. Целта им е да създадат перфектна атмосфера, в която времето да спира, за да можем да оставим притеснението на страна и да се отдадем на вкусове от цял свят в интересни интерпретации. Без особени претенции и сериозни заявления, ентусиазираният екип зад Boho прави нещата така, както ги обича и най-важното – както биха ги поднесли и споделили с приятели. Симпатичното охлювче в логото е лека закачка и те кара да се усмихнеш, обединява концепцията и чудесно визуализира идеята за бавния начин на живот, наслаждавайки се на добрата храна и времето, прекарано с приятели.

 

Boho идва като естествено продължение на любовта  към храната и пътуванията, откъдето най-често идват новите идеи за предложения в менюто и вдъхновението за експерименти. Менюто в новото място е изградено спрямо нуждите на клиентите през целия ден, затова е разделено на няколко части, подходящи за брънч, обяд и вечеря.

Поради вкусният брънч през уикендите,  кухнята излиза в кратка пауза от 16:00ч. до 18:00ч. за да се презареди за вечеря.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса и Брънч меню
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 10:30 - 22:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Вероника Борисова
София / 11 Февруари / 21:36 ч.
Обслужването е окей, менюто е по-семпло :)
Ivaylo Kostadinov
София / 28 Август / 11:52 ч.
Приятно мясно, вкусна храна. Цените са малко високи.
Пламена Станева
София / 26 Март / 15:53 ч.
Много приятно място, храната е вкусна и персоналът е любезен.
Liliya Dakova
София / 07 Февруари / 13:50 ч.
Изключително приятна атмосфера и страхотно меню!
Йоанна Иванова
София / 18 Ноември / 14:32 ч.
Храната беше прекрасна, а менюто предлага още много апетитни и обещаващи ястия, така че с удоволствие бих повторила. Единствената ми забележка е, че беше много хладно и всъщност след по-продължителен престой, ти става студено.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса