white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Art Club Museum

ул. Съборна 2
Рейтинг
Кухня: Средиземноморска, Пица, Италианска, Интернационална и Европейска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Eli Milusheva

дадоха ни хубава маса и обслужването беше бързо и на ниво

Виж повече

За ресторанта

Art Club Museum е един от най-посещаваните кафе-ресторанти в столицата. Умелото дизайнерско съчетание на модернизъм и уникални експонати от античната история на нашите земи придава неповторима атмосфера на заведението. 

 

Всеки един от двата салона е изграден в различен стил, предлагащ комфорт и уют на своите клиенти. Подходящо място за среща с приятели или бизнес партньори, за малки бягства от еднообразието на делника. 

 

Art Club Museum предлага истински кулинарни шедьоври на европейската кухня, в съчетание с богата гама алкохолни, безалкохолни напитки и коктейли.

допълнителни опции: Телевизор, Денонощен ресторант и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време:

Всеки ден: от 00:00 до 24:00 часа

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Eli Milusheva
София / 02 Юли / 07:58 ч.

дадоха ни хубава маса и обслужването беше бързо и на ниво

Georgi Sokolov
София / 29 Юни / 19:09 ч.

Супер! Както винаги.

Росица Стефанова Стефанова
София / 30 Май / 21:31 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Здравейте, Като цяло ползвам услугите на резо и съм много доволна от обектите, които до сега съм посетила. За съжаление не може да се каже същото за Арт клуб Музея. След като казах, че имам резервация направена през резо ,уредничката ме изгледа много недоумяващо и каза, че ще провери. Не знам каква точно проверка извърши, но се оказа, че изобщо нямам запазена маса. Добре, че имаше една свободна. След като ми донесоха сметката за плащане, в нея не фигурираше отстъпката, която беше обявена в сайта Ви от 30%. Надявам се мнението ми за неинформираността на служителите във въпросното заведение да спомогне в бъдеще за по-доброто обслужване. Поздрави Росица Стефанова

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg, при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. След направена проверка по случая установихме, че клиентката не е следвала общите условия, поради това не е получила отстъпката, към резервацията си.

Диана Петкова
София / 17 Май / 14:38 ч.

Храната и обслужващия ни сервитьор бяха супер! Но не бих казала същото за момичето, което ни пострщна и отведе до масата ни, диржеше се леко казано арогантно!

Мариян Славов
София / 14 Април / 21:18 ч.
Николай Старев
София / 23 Март / 23:22 ч.

Всичко беше наред.

Ан Георгиев
София / 10 Март / 00:30 ч.

Въпреки старанието на персонала обслужването не беше на ниво. Поръчките закъсняваха. Поръчахме и така наречените печени ябълки/постно меню/, но само името беше същото. Наложи се да стоим вътре с палта, поради непрекъснато отворена външна врата от движението на персонала, които не е я затваряха. Приятно заведение на пъпа на София, но има какво да се желае още.

Diana Nenkova
София / 17 Февруари / 08:37 ч.

Както винаги-страхотно обслужване и храна. Обожавам пъстрата салата, доматената супа, пиле Стилтън, а за десерт- ябилков пай или торта Арт. Прекрасно обслужване винаги, особено от момчетата, които работят в ресторанта.

Diana Nenkova
София / 10 Февруари / 21:05 ч.

Ресторантът предлага разнообразно и здравословно меню. Любима салата -пъстра. Пилешките ястия са мн вкусни. Обслужването е на отлично ниво. Често ходя там през цялата година. Харесва ми, че има и сезонно меню.

Daniela Vardoulaki
София / 31 Декември / 15:04 ч.
Alex Popov
София / 23 Декември / 17:17 ч.
Хареса ни.
Татяна
София / 21 Декември / 10:04 ч.
Приятна обстановка, добра кухня и обслужване, истински отстъпки.
Виолета Иванова
София / 10 Септември / 15:17 ч.
Greta
София / 29 Юни / 14:26 ч.
София Райчева
София / 03 Май / 14:16 ч.
София Райчева
София / 03 Май / 14:16 ч.
Georgi Sokolov
София / 10 Март / 17:04 ч.
Супер! Както винаги.
Явор Вълчинов
София / 05 Февруари / 17:01 ч.
Христина Зарева
София / 20 Януари / 07:30 ч.
Борислав Нановски
София / 14 Декември / 09:25 ч.
Не сме особено доволни от ресторанта и обстановката. За пръв път посещавам това място, музиката изобщо не отговаряше на името. Настаниха ни близо до кухнята и отвътре се чуваха всякакви звуци, включително и нецензурни думи и ругатни от страна на сервитьора. Който не беше никак любезен. Чакахме 30 минути да ни опаковат остатък от храната ни за вкъщи. Оказа се, че са я изхвърлили и я правеха наново. Иначе беше вкусно!
Валерия Илиева
София / 13 Декември / 13:15 ч.
Мариян Славов
София / 18 Септември / 11:48 ч.
Всичко беше перфектно
Albena Pavlova
София / 09 Юни / 18:31 ч.
Благодаря на ReZZo за ценното и полезно съдействие при резервирането на места в предпочитан ресторант. Много съм доволна от Вашата услуга - спестява ми губене на време и ми спестява и пари :) Благодаря!
Камелия Дикова
София / 19 Май / 11:15 ч.
Проверено от ReZZo.bg

При пристигането ни се оказа, че няма такава резервация записана при тях! Тоалетните бяха като поливани с урина! Храната, поне това, което си взехме беше уникално вкусна! Така че - баланса е спазен!

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информация между персонала в ресторанта. От заведението са ни уверили, че ще направят всичко възможно да не допускат подобни грешки в бъдеще. Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията). В този случай от ресторанта са направили всичко възможно да осигурят място на клиентката възможно най-бързо и тя е била обслужена и й е била начислена обещаната отстъпка към сметката.

Gavrail Gavrailov
София / 25 Април / 19:35 ч.
лично аз съм разочарован от сервиз и кухня. Няма да повторя посещение с хранене. Не ми е ясно на какво се базират коментарите за добрите страни на мястото
Андрей
София / 14 Април / 18:00 ч.
Едно от любимите ми места в София! Има къде да се паркира, спокоино и с денонощна кухня.
Кристина Драгнева
София / 29 Март / 18:57 ч.
Petar Panayotov
София / 28 Март / 19:28 ч.
Много приятна обстановка, кухнята беше на ниво също така и обслужването. Ако мога да дам един съвет е да има повече внимание при превеждането от италянски на български
Катя Харалампиева
София / 27 Март / 12:40 ч.
Много приятно място с хубава храна и добър персонал. С резервацията нямаше никакви проблеми. Изключително доволна останах аз и цялата компания.
Теодора Кийвни
София / 04 Март / 12:11 ч.
Georgi Sokolov
София / 04 Март / 10:48 ч.
Вкусна храна и безупречно обслужване!
Йордан Йорданов
София / 28 Февруари / 12:19 ч.
Добро меню и приятна обстановка. Препоръчвам.
Elena
София / 09 Февруари / 10:07 ч.
Масата ни беше на долния етаж, където бяхме сами и беше много спокойно, всичко беше вкусно и обслужването беше бързо. Прекарах прекрасно, както обикновено :)
Теодора Кийвни
София / 02 Февруари / 12:42 ч.
Вкусна храна, много добро обслужване и приятна обстановка.
Мартин Найденов
София / 29 Януари / 20:11 ч.
Храната беше много вкусна, а обслужването много любезно и бързо. Определено ще го посетим отново.
Теодора Кийвни
София / 19 Януари / 09:44 ч.
Стефани Йовева
София / 10 Януари / 10:16 ч.
Страхотно място!
Анелия Николова
София / 22 Декември / 07:56 ч.
Като се изключи "забравената" отстъпка.... другото беше добре.
Biliana Kostova
София / 18 Декември / 19:36 ч.
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г?
Деца до 12г.:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка
резервирай маса