home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

La Skara

ул. Професор К. Азарян №11, до блок 11, София
Кухня: Steak House, Интернационална и BBQ Район: Студентски град Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Gerasimova
Изкарахме страхотно. Хубава кухня, любезен и усмихнат персонал. Страхотен купон с разнообразна музика. Виж повече

За "La Skara"

Вече дълги години обслужваме индивидуалния вкус на добрия клиент, подобряваме качеството на услугата и разнообразяваме асортимента. Основно сме ресторант, където се организират и тематични вечери с различна музика на живо. Но не само това - обзаведохме прекрасен детски кът, за да може и мама и татко, и децата да се забавляват едновременно.

Предлагаме уникална скара с пресни и добре подбрани меса, който може и сами да приготвите, ако искате. Имаме маси оборудвани със скари на дървени въглища за всеки, който иска да се изживее като готвач на собствената си вечеря. Към менюто добавихме и отлични телешки предложения, от първокачествено телешко месо - опитайте неповторимия стек Фиорентина при нас! Сега с гордост може да се наречем и стек хаус (steak house), защото едно определение не стига!

Ресторантът е просторен и удобен за фирмени и частни партита, за юбилеи и рожденни дни. Не на последно място заповядайте да опитате и уникалното ни кафе! Може да Ви изненадаме в много посоки. Steak house или ресторант, място за песни и танци или за отбелязване на рождения ден на децата ни - това с две думи La Skara, в София.

Не веднъж сме споменавали и не веднъж сте чували, че телешкото месо е едно от най-чистите и полезни на пазара в България. Особено, ако знаете от къде да си го набавите или къде да го консумирате. Добре направения стек освен прекрасен вкус успява да съхрани редица полезни в месото минерали, които по-лесно се усвояват от човешкия организъм. Важно в това направление, е месото да не е изгоряло външно! Нищо черно извадено от скарата не е полезно! Вкусно - да, но полезно не. Добре приготвения стек остава червеникав и сочен отвътре. Заповядайте в стек хаус La Skara Sofia, за да опитате неповторимия вкус на пресни стекове, пържоли и рядко срещани меса.

Допълнителни опции: Детски кът, Телевизор, Бебешко столче, Домашни любимци и Музика на живо
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Паркинг
Работно време: 12:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Gerasimova
София / 11 Март / 10:33 ч.
Изкарахме страхотно. Хубава кухня, любезен и усмихнат персонал. Страхотен купон с разнообразна музика.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса