home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Pizza & Grill Рицаря

ул. Якубица №19, София
Кухня: Европейска, Пица и Италианска Район: Лозенец Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Игбале Рамаданова
Виж повече

За "Pizza & Grill Рицаря"

Заповядайте в сърцето на квартал Лозенец, където ще намерите ресторант РицарЯ Pizza & Grill. Перфектно място за семейни събирания, хапване с приятели или прекарване на уютна вечер.
Тук може да се насладите на ястия от българската и италианската кухня, приготвени с пресни продукти с високо качество.
Ресторантът разполага и с лятна градина, с капацитет за над 100 души, както и с реновиран детски кът с аниматор. Заповядайте в Рицаря и се насладете на храна въздействаща на всички сетива.

 
Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Детски кът, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Игбале Рамаданова
София / 04 Февруари / 20:19 ч.
Вилизар
София / 25 Септември / 14:27 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Заведението не е това, което беше. Цените се вдигат постоянно, а качеството и големината на порциите падат. Използват се само най-евтините продукти, което си личи от километри. Няма да го посетя повече.

Моника Николова
София / 02 Май / 16:23 ч.

"Рицарят" е чудесен ресторант с приятна обстановка, красива градина, удобен безплатен детски кът, добро обслужване и страхотно меню! Препоръчвам!

Константин Миков
София / 26 Април / 15:20 ч.
Моника Николова
София / 17 Март / 09:15 ч.
Вкусна кухня, добро обслужване и приятна обстановка! Перфектно!
Danislav Zhelyazkov
София / 09 Март / 14:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

С 2 деца (1 бебе) системата ни беше резервирала маса в пушилнята... Това го разбрахме на място в ресторанта... При молба за смяна на масите, естествено, не беше възможно...

Ивелина Златанова Златанова
София / 21 Февруари / 09:02 ч.
Изключително приятно заведение, добра кухня и обслужване. Наличието на детски кът и градина е още един плюс. Със сигурност ще го посетим отново.
Константин Миков
София / 12 Февруари / 15:47 ч.
Антон Николов
София / 18 Януари / 16:26 ч.
Вкусна храна, любезен персонал и спокойна обстановка.
Константин Миков
София / 30 Декември / 15:43 ч.
Любомир Лозанов
София / 22 Декември / 19:08 ч.

Много добре. Ще запазя традицията за празнуване на същото място. Препоръчвам!

Радослав Велинов
София / 21 Ноември / 14:03 ч.
Вкусна храна, огромни порции, чудесно обслужване и прилични цени. Много съм доволен!
Пенчо Михнев
София / 13 Ноември / 16:12 ч.

Прекрасна вечер! Отлично организирана вечеря - разположение на масите, предварително зареждане на масите, съгласно предварително уточненото меню. Отлично обслужване - бързо, вежливо и усмихнато. Храната - салати, ордьоври, основни ястия и десерти - бе великолепна ! Напитките бяха с високо качество. Поздравления за екипа и обслужващия персонал! Ще повторим!

Dessislava
София / 21 Август / 16:04 ч.

Заведението е обикновено, типична квартална кръчма. Обслужването и сервитьорът бяха супер. Храната беше приемлива. Музиката е модерна американска.

Мина Петрова
София / 09 Август / 17:18 ч.

Много приятна обстановка и вкусна храна 

Стефка Близнева
София / 29 Юли / 14:16 ч.
Стефка Близнева
София / 08 Юли / 16:10 ч.

Останахме доволни. Беше вкусно и приятно!

Виолета Минкова
София / 09 Юни / 16:47 ч.
Виолета Минкова
София / 09 Юни / 16:47 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бяхме в заведението на 6.06. и днес на 09.06. И двата пъти направихме резервация през rezzo за обяд, като отстъпката ни беше 20%. Само че на 06.06. имахме отстъпка в размер на 20%, докато днес ни бяха отразени само 10%. Направи ми впечатление, но си замълчах. В крайна сметка не ми е удобно да обръщам внимание за подобни неща, при положение, че следва да си е отговорност на хората в заведението да си следят резервациите, вместо клиентите да изискват да получат услугата, която априори е представена. Иначе всичко беше много вкусно приготвено и бързо бяхме обслужени.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Колегите погрешно са отбелязали различен % отстъпка. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Иван Петков
София / 17 Май / 12:49 ч.
Milena
София / 16 Май / 09:12 ч.
Екатерина Хасан
София / 15 Май / 09:56 ч.
Жени м
София / 18 Април / 16:05 ч.
Мястото много ми хареса. Любезен персонал, храната беше вкусна. Децата се забавляваха в детския кът, който има басейн с топки и пързалка. Единственото, което бих посочила като минус е, че детският кът не изглеждаше много чист.
Бояна Пешева
София / 11 Април / 15:02 ч.
Храната е на много високо ниво, обслужването беше чудесно, но имаше леки забавяния най-вече не безалкохолните. Мястото е много хубаво. :)
Константин Миков
София / 04 Януари / 11:42 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Любомир Лозанов
София / 22 Декември / 20:19 ч.

Прекрасно място с учтив и отзивчив персонал.

Anna Lekova
София / 10 Декември / 14:01 ч.
Десислава Петрова
София / 12 Октомври / 08:56 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Няколко пъти съм посещавала ресторанта чрез rezzo и бях доволна, но последния път храната беше ужасна. Поръчах риба която всеки път ям сега беше отвратителна смениха ми я със свински карета които не бяха прясни и жилави с кисел сос след това имах проблеми със стомаха.... изключително недоволна съм!!!!

Стефани Леонова
София / 05 Септември / 14:13 ч.

Останахме изключително доволни от посещението си в "Рицаря". Атмосфера, обслужване, храна - всичко беше перфектно. Менюто е чудесно подбрано, беше много вкусно, ястията саваха бързо, дамата, която ни бе сервитьорка беше истински професионалист, насладихме се на перфектен сървис, с удоволствие ще посетим отново!

Виолета Минкова
София / 29 Август / 19:11 ч.

Много добро обслужване, вкусна храна. Опитахме филетираната пъстърва и десертът лимонова торта бяха чудни. Препоръчвам!

Rayna Ivanova
София / 14 Август / 17:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Поръчахме 2 средиземноморски салати, в които трябваше да има миди, октопод и скариди. Предложиха ни да ни сложат повече от другите морски дарове, тъй като мидите били свършили. Сервираха ни обаче салатите с по 1 и половина скариди, при това сурови! При направената забележка отнесоха салатите и предложина да ни донесат нови, но отказахме. Поръчахме си пилешки крилца, панирани топени сиренца и пилешки филенца с корнфлейкс. Сервираха ни доста бедни порции, които не съответстваха на цената. Вкусовите качества също не бяха на ниво. За съжаление качеството на кухнята е развалено от преди години, когато с удоволстиве ходехме редовно там. Слагам 2-ра звезда, заради любезния персонал.

Zdravko Mitev Mitev
София / 12 Август / 15:42 ч.

Доста кофти храна...студени калмари...топла бира...

Anna Lekova
София / 21 Юни / 08:47 ч.
kamen michev
София / 31 Май / 14:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ок са , цените са малко високи за това, което предлагат. Обслужването е бавно, дори и в пояса 14-16 часа...

ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 25 Май / 17:27 ч.
Цветелина Тодорова
София / 24 Май / 11:24 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не сме доволни от обслужването. Още посрещането беше некюбезно, забавяне дори във вземането на поръчката ни, както и доставянето й. Нищо общо с обстановната, която беше преди.

Иван Христов
София / 22 Май / 16:25 ч.

Вежливо и бързо обслужване, приятна атмосфера, прилична храна, отлична отстъпка. Благодарим!

ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 18 Май / 17:40 ч.
Виктор Илиев
София / 15 Май / 17:32 ч.
Много любезен персонал.
Десислава Петрова
София / 15 Май / 14:48 ч.
Много сме доволни!
Karolina Soroczynska
София / 12 Май / 14:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекрасно обслужване и вкусна храна!

Петър Атанасов
София / 10 Май / 17:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Светла
София / 26 Април / 20:39 ч.
Фани
София / 22 Април / 14:09 ч.
Вкусно и приятно. Леко изненадани обаче останахме, че менюто на сайта, не е това което е за консумация на място - има разлики. Мисля, че е добре да са отбележи някъде на профила им в Реззо.
Lidiya Andonova
София / 15 Април / 14:56 ч.
Много приятна обстановка, вкусна храна, любезен персонал , бих го препоръчала на мои близки. Чакам подходящ момент отново да го посетя
Иван Христов
София / 08 Април / 12:19 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много вежливо обслужване, приятна обстановка. Храната е прилична, порциите са малки.

Александър Огнянов
София / 15 Март / 09:37 ч.
Мая Костадинова
София / 26 Ноември / 14:03 ч.
ЕЛИ СКАРАНКОВА
София / 16 Ноември / 08:43 ч.
Хубава обстановка, добри цени, добро обслужване ..храната е добра
Фани
София / 15 Ноември / 14:20 ч.

Уникално вкусни пици - тестото е чудесно !

Marius Hritcu
София / 10 Ноември / 14:25 ч.
Marius Hritcu
София / 01 Ноември / 14:58 ч.
Marius Hritcu
София / 01 Ноември / 14:58 ч.
Marius Hritcu
София / 01 Ноември / 14:58 ч.
Елена Салева
София / 27 Октомври / 18:39 ч.
Станислава Дочева
София / 25 Октомври / 18:00 ч.
Здравейте, ресторантът изглежда добре, храната е вкусна, но е много студено. Недопустимо е ресторант от тази класа да не може да намери начини да поддържа топло на гостите.
Ангел
София / 20 Октомври / 23:25 ч.
Ива Милева
София / 18 Октомври / 14:01 ч.
Винаги забравят да добавят отстъпката или се правят на ударени.
Ина Милева
София / 10 Октомври / 01:18 ч.
Виолета Минкова
София / 08 Октомври / 14:49 ч.
Доволни сме, десертите са чудесни, приветливо обслужване, хубаво вино.
Андон Кристиянов
София / 07 Октомври / 23:40 ч.
Веселин Петков
София / 03 Октомври / 18:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Вкусна храна, приятна атмосфера, отзивчив персонал

Йордан Илчев
София / 29 Септември / 07:26 ч.
Albert
София / 28 Септември / 14:03 ч.
Мартин Станчев
София / 27 Септември / 11:23 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отстъпка от 35% не получих, като изключим това обслужването е на много високо ниво.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие.

Стефка Тодорова
София / 20 Септември / 17:11 ч.
Иво Захариев
София / 13 Септември / 19:00 ч.
Чудесно обслужване и отлична храна. Препоръчвам заведението на всички.
Павлина Бакалова
София / 07 Септември / 22:49 ч.
Моника Николова
София / 05 Септември / 22:24 ч.

Страхотна лятна градина, обслужването беше на ниво, а ястията - вкусни и красиво декорирани. Със сигурност ще отидем пак.

Светослав Костов
София / 31 Август / 14:57 ч.
Stefan Yordanov
София / 29 Август / 14:23 ч.
Павлина Бакалова
София / 20 Август / 20:59 ч.
Поля Ангелова
София / 20 Август / 10:04 ч.
Усмихнат персонал, вкусна храна и приятна атмосфера! Ще посетим отново :)))
Петър Николушев
София / 13 Август / 16:18 ч.
Страхотно обслужване и невероятна кухня
Bili Dimitrova
София / 13 Август / 13:19 ч.
Чудесна атмосфера, храна и персонал!
Юлиан Вергов
София / 11 Август / 13:31 ч.
Zdravka
София / 10 Август / 17:42 ч.
Храната беше много вкусна, сервитьорът беше една идея по-бавен от необходимото
Димитър Костов
София / 09 Август / 19:57 ч.
Росен Георгиев
София / 09 Август / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не бих препоръчал.

Наум Дишев
София / 08 Август / 14:03 ч.
Много сме доволни. Вкусна храна, добро обслужване, приятна обстановка.
Nikola
София / 07 Август / 11:30 ч.
Ивелина
София / 05 Август / 16:09 ч.
Много усмихнат и позитивен персонал, а храната е страшно вкусна. Поздравления на екипа!
Иванна Симеонова
Перник / 05 Август / 07:41 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Определено не оправда очакванията ми. Салатите бяха много малки, поръчахме “голяма” пица, но съвсем не изглеждаше голяма, поне беше вкусна. Заведението беше празно, настаниха ни директно отвън, а бяхме запазили маса вътре (като не дадоха никакво обяснение за което). Накрая забравиха да добавят отстъпката в сметката и трябваше ние да ги подсетим отново, че резервацията е направена чрез Rezzo.

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция по случая, с ресторанта и клиента изяснихме създалото се недоразумение. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Plamen Velikov
София / 02 Август / 23:11 ч.
Stoyan Peev
София / 30 Юли / 16:12 ч.
Супер локация, атмосфера и обслужване! Препоръчвам и ще посетя отново! :)
Люди Станев
София / 29 Юли / 20:48 ч.
Антонио Кацаров
София / 27 Юли / 19:05 ч.
Николай Годжев
София / 26 Юли / 14:03 ч.
Менюто е леко изменено,а цените повишени...
Борис
София / 26 Юли / 12:41 ч.
Ивелина Найденова
София / 25 Юли / 23:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много малки порции,много скъпо. Не си заслужава. Не бих повторила

Фани
София / 23 Юли / 16:47 ч.
Всичко беше чудесно, идваме за втори път, ще потретим скоро :)
Заимов
София / 22 Юли / 12:17 ч.
Алекс Коларов
София / 21 Юли / 18:43 ч.
Всичко беше перфектно!
Тони Фильов
София / 21 Юли / 13:46 ч.
Компенсират отстъпката с надути цени. Храната е приемлива.
Любомир Карайотов
София / 18 Юли / 17:03 ч.
Даниела
София / 18 Юли / 14:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше нормална, нищо особено. Сервитьора забрави част от поръчката и се наложи да чакаме. Отстъпката беше неясна при обявени 30% бяха начислени 11% и то само на храната . Няма да го посетя втори път.

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция с управата в ресторанта и клиента, установихме, че полагаемата отстъпка от храната е била предоставена коректно.

Илия
София / 13 Юли / 14:41 ч.
Александър Карагьозов
София / 13 Юли / 12:31 ч.
Прекрасна градина и много вкусна храна, цените са достъпни.
Денис Василев
София / 12 Юли / 15:18 ч.
Храната бе абсолютно безвкусна. Не бих се върнал и не мога да препоръчам заведението. Цените са изкуствено завишени, заради отстъпките от 30-40%.
Димитър
София / 07 Юли / 22:34 ч.
Фани
София / 06 Юли / 18:15 ч.
Изключително приятна градина и вкусна храна. Някои от порциите бяха леко маломерни, но след приспадане на предоставената отстъпка, цените са определено добри. Единствено лошо впечатление направи един от сервитьорите (не този, които ни обслужваше), който доста нелюбезно ни "подкани да си тръгваме", тъй като били в жилищна сграда и правели забележка. Ние и без това бяхме приключили, и се подготвяхме да си тръгваме, но репликите с подвикване през рамо докато отсервираше, със сигурност не отговарят на качествен сървис и нивото на заведението. Заради този "гарсон" отнемам 1 точка.
ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 06 Юли / 13:44 ч.
Йордан Йорданов
София / 03 Юли / 23:50 ч.
Много приятно място, хубава градина, храната също беше на ниво. Препоръчвам!
Vladimira Simeonova
София / 02 Юли / 15:22 ч.
Много добре.Всичко беше много вкусно,персонала беше мил.Обстановката ми харесва.
Кристиян Томашев
София / 02 Юли / 14:45 ч.
Ivan Kostov
София / 01 Юли / 20:17 ч.
Приятно място и вкусна храна! :) 6+
Мая Караджова
София / 30 Юни / 20:04 ч.
Всичко беше ок.
Юрий Стаменов
София / 30 Юни / 18:25 ч.
Любомир
София / 29 Юни / 14:44 ч.
Петър Савов
София / 29 Юни / 11:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Кухнята не е лоша, но останах неприятно изненадан, когато видях цените в менюто. Те са от 20% до 100% по-високи от цените обявени в сайта. Много е некоректно по този начин да привличате клиенти.

Ценко Цветанов
София / 27 Юни / 16:11 ч.
Приятна обстановка, любезен персонал и добра храна. Нямаха против, че сме подранили с резервацията, бяха много любезни. Всичко беше наред с отстъпката. Приятен ресторант!
Росен Иванов
София / 27 Юни / 14:08 ч.
Ужасно, лошо обслужване. Прекалено високи цени за квартално заведение.
Arange Kristoff
София / 25 Юни / 16:54 ч.
Good quality food and a lovely atmosphere. I will come back!
Иво Генчев
София / 25 Юни / 11:06 ч.
ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 19 Юни / 16:33 ч.
Ана Апостолова-Млъзева
София / 19 Юни / 14:29 ч.
Антонио Райатов
София / 10 Юни / 14:05 ч.
Виктор Илиев
София / 09 Юни / 15:38 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ще ви дам един съвет обърнете си спешно внимание на всичко.

Даниела Изатовска
София / 08 Юни / 14:04 ч.
Страхотно място! Храна, обслужване, обстановка- всичко е топ!
Даниела Кавръкова
София / 03 Юни / 21:06 ч.
Приятна обстановка, любезно обслужване и вкусна храна.
Anthony Cherkezov
София / 01 Юни / 16:35 ч.
Супер добро!
ТАНЯ ЗАХАРИЕВА
София / 18 Май / 16:35 ч.
Тихо и спокойно с прекрасно обслужване!
Петър Станчев
София / 18 Май / 12:22 ч.
Стефан Вулев
София / 18 Май / 09:31 ч.
Явор Спасов
София / 17 Май / 14:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Лошо обслужване. В момента барман и сладкар няма. Тарамата е ужасна. Опитаха се да "пропуснат" отстъпката от Rezzo. Не бихме повторили.

Силвия Кусева-Владимирова
София / 15 Май / 16:20 ч.
Много приятно, тихо и уютно място. Храната беше много вкусна и получихме страхотно обслужване.
Мария Момчилова
София / 13 Март / 23:45 ч.
Благородна
София / 13 Март / 15:03 ч.
Янка Божилова
София / 08 Март / 14:56 ч.
Александър Демерджиев
София / 07 Март / 12:06 ч.
Сервитьорите са истински професионалисти, храната е вкусна, а продуктите по мое мнение са качествени спрямо цените. Има детски кът с аниматор. Останахме доволни!
Metodija Sekulovski
София / 06 Март / 17:07 ч.

Перфектно обслужване, ястията са супер вкусни.

Vladislava Todorova
София / 01 Март / 16:39 ч.
Много вкусно, страхотни цени и обслужване
Metodija Sekulovski
София / 28 Февруари / 09:18 ч.
Уникално обслужване!
Стефан Гицов
София / 26 Февруари / 09:21 ч.
Всичко беше ок. Препоръчвам!
Радостина Сербезова
София / 23 Февруари / 14:25 ч.
Всичко беше наред! От резервацията, през обслужването и вкусната храната, до отстъпката в сметката, която беше 35%! Препоръчвам!
Rumyanka Popova
София / 21 Февруари / 20:52 ч.

Великолепно място! Прекрасна атмосфера, уникално вкусна храна и не на последно място страхотно обслужване!!!

Александър Станков
София / 21 Февруари / 15:59 ч.
Перфектно! Храната е вкусна, сервизът бърз, нямам забележки. Нямаше проблеми с отстъпката. Определено ще повторим.
Волен Пенчев
София / 21 Февруари / 14:38 ч.
Добра кухня и добро обслужване!
Маринела Ангелова
София / 17 Февруари / 19:57 ч.
Уютно заведение,с добър персонал,големи порции,останахме като цяло доволни.Единствено съм с особено мнение за свинския джолан,който със сигурност не беше ок.Нямаше проблем с отстъпката,всичко беше точно.
Ани
София / 15 Февруари / 19:56 ч.
Вкусна храна и много добро обслужване!
Валентин Грънчаров
София / 14 Февруари / 15:02 ч.
Петър Станчев
София / 14 Февруари / 10:00 ч.
Салатата с козе сирене беше вълшебна! Много ми харесаха медальоните с прошуто и сиренето със сусам. Обтановката е приятна и уютна. Обслужването е на високо ниво.
Виолета Минкова
София / 13 Февруари / 15:46 ч.
Отлично обслужване, храната беше вкусна, малко бавно стана, вероятно защото поръчката ни беше извън обедното меню.
Габриела
София / 13 Февруари / 15:05 ч.
Mihaela
София / 10 Февруари / 16:09 ч.
както винаги много добро обслужване и вкусна храна :)
Силия Димитрова
София / 10 Февруари / 14:45 ч.
Супер обслужване и вкусна храна както винаги! :)
Lora Lilova
София / 09 Февруари / 09:27 ч.
Мирела Владимирова
Варна / 07 Февруари / 18:32 ч.
Страхотна обстановка, перфекно обслужване, вкусна храна и добра локация. Най- впечатлена съм от десертите те са като сбъдната мечта ????
Ангел Александров
София / 05 Февруари / 21:39 ч.

Сервизът беше на изключително високо ниво! Много усмихнати сервитьори, които си разбират от професията. Храната беше вкусна, много добро съотношение цена-качество. Интериорът е уютен, хигиената е на високо ниво. Горещо препоръчвам!

Евелина Атанасова
София / 05 Февруари / 21:37 ч.

Вкусна храна и прекрасно обслужване. Детският кът е хубав, а аниматорката отзивчива си е грижи добре за децата. Останахме изключително доволни и определено ще повторим.

Благородна
София / 05 Февруари / 18:29 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужване добро, но се забавиха с отсервиране на празните чинии. Салатите бяха вкусни. Поръчахме тарама хайвер и беше прекалено солен. Кюфтенцата бяха вкусни. От разрядките рибните филенца бяха ужасни. Пилето с лимон беше много добре приготвено. От теи вида малки бутилки вино имаше само един вид. Торта Рафаело не беше хубава.

Полина Бонева Бонева
София / 05 Февруари / 12:56 ч.
Алина Делиева
София / 04 Февруари / 14:56 ч.
По-принцип съм доста критичен човек и рядко давам оценки, но препоръчвам на всеки, който е ценител на качествена храна и обслужване. Храната е много вкусна. Персонала беше изключително отзивчив. Даже малко просрочихме от работното им време, но никой нищо не каза! Благодаря на персонала, че помогнаха празникът ми да завърши с прекрасна храна и атмосфера.
Anna Lekova
София / 04 Февруари / 11:47 ч.
Отново обслужването и храната бяха на ниво
Евгений Колев
София / 02 Февруари / 14:01 ч.
Много мили и учтиви хора! Още от началото ни посрещнаха с голяма усмивка и ни настаниха на по-голяма маса до детския кът, за да е по-удобно за децата. Поръчах си свински джолан с картофено пюре, беше много крехък, месото падаше от кокала. Предлагат различни домашни лимонади, на децата много им допаднаха! Менюто е кратко, но е напълно достатъчно. Жена ми яде медено-лимонено пиле с ризото, беше вкусно, а ризотото беше направето от ориз арборио. Пиците бяха тънки, тестото много вкусно, направи ми впечатление, че моцарелата беше добре запечена и имаше цвят, което ми говори, че продуктите са качествени. Десертите са опредено домашни! Аз си поръчах лимонов тарт, който беше изключително вкусен, а децата - торна с нутела и маскарпоне. Цените са достъпни, определено съотношение цена-качество е на много високо ниво. Интериорът е удобен, приятен и уютен. Хареса ми, че обстановката е ненатрапчива и те кара да се почувстваш като у дома си. Сервизът е бърз, любезен и усмихнат. Определено заведението е едно от добрите, които сме посещавали и с радост ще посетим отново! Поздравления!
Petar Atanasov
София / 02 Февруари / 13:13 ч.
The service is great, polite staff and lovely music. The meals are delicious and fresh, reasonable prices and great interior. Also this place has great wine list. Lovely place, lovely prices, lovely staff and kitchen and wine! The staff is extremely polite and the service is quick!
Атанас Стоев
София / 02 Февруари / 13:03 ч.
Останахме изключително доволни! Храната беше вкусна, сервитьорът Светльо беше много любезен и учтив. Детският кът е хубав, обстановката приятна и уютна, ще посетим отново! :)
Atanas Yonchev
София / 02 Февруари / 11:20 ч.
Когато отидохме н8 казаха че нямат места в предварително запазената основна част на заведението! За нас това беше ключово тъй като жема ми е бременна и трябва да сме на топло и на място на което не се пуши! В крайна сметка ни настаниха на импровизирано място за двама, обслужването е ужасно а цената ите високи, за да се компенсира отстъпката на Реззо! Няма къде да се спре пред това квартално заведение ! Просто не си губете времето ...
Милена Радева
София / 02 Февруари / 00:49 ч.
Изключително приятна обстановка и атмосфера, вкусна и красиво поднесена храна, любезен приветлив персонал! Храната и обслужването бяха много добри! Не беше нужно да напомняме за отстъпката ни. Със сигурност ще посетим отново заведението, защото си харесахме още доста неща от менюто, които не успяхме да пробваме този път! Благодарим на Rezzo за това, че ни разкри това приятно Софийско бижу, което директно отива в листата ни с любими места за хапване!
Татяна Асенова
София / 01 Февруари / 17:52 ч.
Антоанета Тонева
София / 01 Февруари / 14:12 ч.
Antoan Andonov
София / 28 Януари / 16:03 ч.
Много приятно и уютно местенце! Храната е много вкусна и прясно приготвена. Обслужването е на високо ниво, а Антоан (сервитьорът) е голям професионалист! Изкарахме една страхотна вечер и ще посетим отново!
Евгения Томова
София / 26 Януари / 14:31 ч.
Любезно обслужване и вкусна храна. Благодаря!
Алена
София / 20 Януари / 11:23 ч.
Много приятна атмосфера, супер любезни сервитьори и невероятна кухня. Мога само да препоръчам!
Милена Маджирска
София / 19 Януари / 15:27 ч.
Прекрасно заведение. Много вкусна храна. Уникално обслужване.
iva ivanova тодорова
София / 19 Януари / 14:42 ч.
Отлична храна, очевидно без използвани полуфабрикати, красиво представена и изклюително бързо поднесена. Приятна изненада беше обслужването, достойно за висок клас ресторант, благодарим на Игор!
Иван Киров
София / 14 Януари / 13:49 ч.
Храната беше вкусна, а цените нормални, ще повторим :)
Борислава Игнатова
София / 14 Януари / 10:31 ч.
Anna Lekova
София / 13 Януари / 15:01 ч.
Всичко беше на ниво, благодаря за доброто обслужване и вйусната храна. Анна
Димитър Караилиев
София / 11 Януари / 15:18 ч.

Добри цени и вкусно. Атмосферата е приятна, интериорът е уютен. Доволни останахме всички, поздравления!

Асен Копрев
София / 09 Януари / 13:31 ч.
Благодаря на Светльо за чудесното обслужване и доброто отношение! Определено ще повторим, беше много вкусно ;)
Елисавета Атанасова
София / 08 Януари / 18:13 ч.
Беше прекрасно! Вкусно и атмосферата е чудесна! Благодаря!
Стоянка Петрова Петрова
София / 08 Януари / 14:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, Искам да споделя огорчението, което изпитах снощи от коректността на служителите в Pizza & Grill Рицаря. Тъй като харесваме кухнята в този ресторант, го посещаваме с наши приятели и не сме се съмнявали в професионализма и коректността на персонала. Нямаме навик да се вглеждаме в касовите бележки при плащане на сметката, но снощи бях прибрала бележката в джоба и като се прибрах в къщи реших да погледна написаното в нея. С голямо огорчение открих, че имаме добавени три парчета торта (около 20 лв.), които не бяхме поръчвали и не сме консумирали. Не искам да обвинявам никого, тъй като грешката е наша, че не сме проверили документа на място, но това може би ще бъде причина да не посещаваме заведението занапред. Благодаря на ReZZo.bg за услугата.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство при посещението Ви в ресторант "Pizza & Grill Рицаря". Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Stanislava Hristova
София / 07 Януари / 18:50 ч.
Прекарахме чудесно! Храната беше вкусна!
Мариана Димитрова
София / 06 Януари / 16:24 ч.
Ресторанта е много добър! Храната беше вкусна, обслужването бързо, а сервитьора беше много любезен. Обстановката е уютна. Препоръчвам да опитате ребрата, бяха уникални!
Драга Николова
София / 29 Декември / 15:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше чудесно- храна, обслужване, атмосфера. Детският кът е прекалено малък, но когато децата са по-малко става. Накрая "забравиха" да ни извадят отстъпката от сметката, но след като ги подсетихме всичко беше ОК. Препоръчвам!

Plamen Velikov
София / 21 Декември / 15:19 ч.
Вкусна храна и добро обслужване
Тодор Кръстев
София / 21 Декември / 11:16 ч.
Elena Shavarska
София / 20 Декември / 16:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Вкусна храна, но за жалост идваше доста бавно - най-вероятно защото заведението беше пълно. Обслужването беше учтиво и приятно.

Konstantin Tsekov
София / 17 Декември / 18:31 ч.
Изключително приятно място с отлична кухня и обслужване.
Viktoria Ilieva
София / 11 Декември / 11:19 ч.

Страхотно отношение, уникално вкусна храна и уютна обстановка!

Vasil Iliev
София / 10 Декември / 13:17 ч.
Вкусно и достъпно! Останахме очаровани, ще посетим отново!
Лидия Канева
София / 09 Декември / 18:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, вчера трябваше да доказвам от телефона си, че отстъпката ми е 30 проц. В сметката начислената отстъпка беше 20 проц.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.След кореспонденция с клиента и ресторанта стана ясно, че отстъпката е била предоставена.

Veselin Darakchiev
София / 09 Декември / 16:11 ч.
Георги Лазаров
София / 01 Декември / 23:35 ч.
Вкусна храна, уютно и готино местенце. Невероятно обслужване от Игор, истински професионалист.
Пламен Пенчев Дикова
София / 24 Ноември / 18:54 ч.
Ваня Монова
София / 17 Ноември / 18:45 ч.

Много приятна обстановка, качеството на храната и обслужването са на много високо ниво!

Даяна Петрова Петрова
София / 07 Ноември / 21:29 ч.

Ресторанта е супер! Много хубава и уютна обстановка, бързо обслужване и чудесна и много вкусна храна! Разполага и с детски кът. Препоръчвам!

Надя Борисова
София / 06 Ноември / 14:06 ч.
приятна обстановка, но от храната има какво да се желае
Васил Митков
София / 05 Ноември / 18:36 ч.

Евтино и вкусно!!! Определено ще повторим!!!

Етел Николова
София / 05 Ноември / 15:57 ч.
Eвгени Красин
София / 04 Ноември / 12:30 ч.
Всичко беше повече от перфектно - вкусна храна, добри цени и любезен персонал. Много ми харесаха спаначените кюфтенца и шницела! Поздравления, отново ще посетим!
Бранимира Танева
София / 03 Ноември / 14:48 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бавно обслужване - 20 мин. за да донесат питиетата ( изнасят го на бара и там престояват още 10 мин за да се освободи сервитьорът да ги донесе), около 55 мин за спагети карбонара. Кофти кухня - дробът на тиган го върнах, защото беше суров (някои парчета изобщо не бяха обърнати при пърженето), спагетите бяха безвкусни, салатата Цезар, накъсана на парчета с размери 10 на 15 см. Само десертите бяха добри. Бяйме настанени на маса до изхода към градината и изкарахме вечерята облечени с връхни дрехи, защото до вратата, особено при отваряне и затваряне беше адски студено. Посредствена квартална кръчма с готвачи-самодейци.

Йордан Пенев
София / 03 Ноември / 08:08 ч.
Интересен интериор. Бързо и любезно обслужване. Пробвах свински ребра на скара. Добри бяха.
Радина
София / 31 Октомври / 15:15 ч.
Отново беше много вкусно. Също много красиво поднесени чинии. Сервитьорът на име Игор беше много любезен.
silvia michalkova
София / 27 Октомври / 14:26 ч.
Многоприятно изкарване.Отлично обслужване.Вкусно ядене
Цветелина Момчева Момчева
София / 23 Октомври / 17:50 ч.

Доволни сме. Персоналът беше много любезен, обслужването беше добро, храната - вкусна, а обстановката уютна. Определено ще повторим.

Калина Тончева
София / 23 Октомври / 14:17 ч.
Много приятно заведение, с добро обслужване
Валерия
София / 22 Октомври / 07:31 ч.
Валерия
София / 22 Октомври / 07:30 ч.
Ивка Тодорова
София / 20 Октомври / 18:09 ч.
Tsvetan K
София / 17 Октомври / 14:33 ч.

Отлично обслужване

Калоян Иванов
София / 15 Октомври / 18:33 ч.
Слагат твърде много сол.
Тодор Кръстев
София / 06 Октомври / 11:11 ч.
Stanislava Hristova
София / 30 Септември / 20:59 ч.
Изключително компетентен, бърз и симпатичен сервитьор!
Mihaela
София / 30 Септември / 09:45 ч.
Както винаги вкусна храна, приветлив персонал и уютна обстановка. :)
Евгения Томова
София / 29 Септември / 15:18 ч.
Вера Янкова
София / 18 Септември / 14:04 ч.
Десислава Желязкова
София / 16 Септември / 15:26 ч.
Grigor Ivanov
София / 16 Септември / 09:25 ч.
Яденето беше вкусно, менюто добре подбрано, персоналът беше мил! Препоръчвам
Анелия Панкова Панкова
София / 08 Септември / 18:51 ч.
Приятно място с вкусна храна и добро обслужване.
Пламен Пенчев Дикова
София / 06 Септември / 16:25 ч.
Яна Ангелова
София / 30 Август / 09:21 ч.
Много приятен и усмихнат персонал, градината е тиха и спокойна.
Златислав Атанасов
София / 25 Август / 08:34 ч.
Veselina Georgieva
София / 24 Август / 14:06 ч.
Светослав Иванов
София / 19 Август / 17:31 ч.
Персоналът е супер и мястото е много добро!
Магдалена Стаматова
София / 19 Август / 09:53 ч.
Много приятно, мил и старателен персонал!
Анна Ковачева
София / 18 Август / 18:28 ч.

Евтино и Вкусно. Прекрасно Място!

Параскева Йорданова
София / 18 Август / 14:25 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Сравнително скъпо за порциите, които предлагат. Менюто е бедно. Дртският кът по-добре да го отпитшат като екстра-беден, много мръсен и разхвърлян - като изоставена детска стая. Играчките са стари и изпочупени

Иван Христов
София / 03 Август / 22:02 ч.
Вече трети път посещаваме. Храната е вкусна, атмосферата е приятна. Чисто и спретнато. Обслужването е бързо и вежливо. Цените са много добри, особено с отстъпката от rezzo.bg. Благодарим!
Гергана Кирилова
София / 03 Август / 21:36 ч.

Страхотно обслужване!

Цвета НЕДЕЛЧЕВА
София / 03 Август / 17:40 ч.
Здравейте! Мястото е приятно, въпреки че, очаквах повече относно интериора и менюто, разглеждайки сайта предварително. Менюто не е много разнообразно и много рано приключва кухнята и бара. Приятно впечатление ми остави сервирането на ракия в малка бутилка,много е оригинално.
Симеон Димитров Dimitrov
София / 03 Август / 12:42 ч.
Много приятно място! Храната беше вкусна и стана бързо, въпреки че беше натоварено. Персоналът беше любезен. Отвън в градината е красиво, но когато заваля нямаше проблем да се преместим вътре. Интериорът вътре също е интересен! 5 звезди
Мирослав Димитров
София / 02 Август / 16:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Добро местенце, вкусна храна и приятна атмосфера, хубава лятна градина но персонала е малко бавен.

Mihaela
София / 29 Юли / 09:29 ч.

Както винаги вкусна храна и добро обслужване! Чудесено отпразнувахме празника си! :)

Етел Николова
София / 22 Юли / 14:10 ч.
Страхотно заведение с хубава лятна градина. Храната и обслужването бяха на ниво.
Gergana Ivanova
София / 17 Юли / 18:19 ч.
Всичко бешена ниво! Пак ще го посетим!
Мартин Анакиев
София / 10 Юли / 16:40 ч.

Всичко беше чудесно! Храната дойде бързо и беше с добро качество. Може би най-вкусните калмари, които съм ял! 6+

Katerina Lazarova
София / 10 Юли / 15:38 ч.
Светослав Костов
София / 10 Юли / 15:18 ч.
Обслужването беше на много ниско ниво. 10-15 мин. нямаше кой да ни донесе меню. 3 основни ястия поръчани заедно бяха сервирани едно по едно всяко с по 10 мин. разлика. Общо взето всеки си яде поотделно заради това. Нямаше никакво отсервиране, сигурно 15-20 мин. седяха на масата празни чинии. Обстановката е супер. Кухнята е ОК за тези цени, в никакъв случай не е лоша, но не е нещо изключително.
Азсъм Лили
София / 09 Юли / 16:30 ч.
Цените са ниски, храната е вкусна, а персоналът е усмихнат и любезен. Препоръчвам!
Wesselin Karaatanassov
София / 08 Юли / 00:44 ч.
Заведението е на тихо и приятно място. Вярно, трудно се намират места за паркиране, но това не е акцентът на коментара ми. Обслужването беше бързо и на добро ниво, макар че когато се смениха сервитьорките, забравиха поръчката на снаха ми. Персоналът – винаги усмихнат и отзивчив. Относно храната имаше известни противоречия: пиците и предястията бяха наистина великолепни, живата бира също. Аз може би изтеглих късата клечка с това, че си поръчах скара – свински шишчета с пържени картофи, които бяха плувнали в олио. Посредствена работа - месото бе жилаво и едновременно с това пресъхнало. Останалите неща по думите на моите "гости" (празнувах рожден ден) бяха добри. Едни от предимствата на този ресторант са градината и детския кът. Удобно за семейства с много малки деца. Ако не сте прекалено претенциозни като мен, много ще ви допадне. Аз бих го посетил отново, но бих си поръчал само от пиците им и пилешките ястия.
Анна Здравкова
София / 01 Юли / 10:22 ч.

Много приятна обстановка и добро обслужване.

Георги Василев
София / 26 Юни / 13:43 ч.

ЗДРАВЕЙТЕ ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА ОТЛОЖА РЕЗЕРВАЦИЯТА ЗА 14 30 15,00

Lidiya Andonova
София / 25 Юни / 08:35 ч.
Чудесно,това заведение е любимото ми за сезона.Вкусна храна,приятна обстановка и много приветлив персонал.
Тихомир
София / 16 Юни / 16:52 ч.
Страхотно заведение. Храната беше уникално вкусна, отношението беше изключително добро и обстановката също. Със сигурност ще посетя отново!
Иван Тодоров
София / 10 Юни / 14:41 ч.
Всичко беше много добре. Обслужването, храната, обстановката. Отстъпката си беше направена, пак ще отидем! :)
Stanislava Hristova
София / 09 Юни / 22:27 ч.

Много приятно място! Вкусна храна и любезно обслужване!

Цвете Дръгина
София / 05 Юни / 19:48 ч.
Lidiya Andonova
София / 20 Май / 14:56 ч.
Много приятна обстановка,много внимателен и отзивчив персонал и вкусна храна, бих го препоръчала на приятели и посетила отново с голямо удоволствие
Тереза Батилова
София / 19 Май / 14:49 ч.
Заведението е много приятно. Персонала е на ниво. Кухнята добра! Препоръчвам! ????
Владимир Шиянков
София / 18 Май / 07:49 ч.

Хубаво място с вкусна храна!

Антон Николов
София / 15 Май / 21:52 ч.

Приветливо място и любезен персонал. Ако настанявате гостите си в зала 2, ще спечелите повече клиенти. Зала 2 е много уютна, тиха, спокойна и луксозна.

hp@arceland.net
София / 09 Май / 14:29 ч.

Заведението е прекрасно - стилно обзаведено, изискано и елегантно като интериор и атмосфера! Персонала също е страхотен - мили, внимателни, любезни, отзивчиви и усмихнати! Храната е изключително вкусна! Празнувах рождения си ден там исъм изключително доволна!

Георги Витанов
София / 09 Май / 08:59 ч.
Любезен персонал, вкусно и приятна обстановка.
Мая Иванова
София / 06 Май / 14:58 ч.
Обслужването и персоналът са чудесни. Всичко, което поръчахме беше много вкусно.
Евгени Китриев
София / 06 Май / 13:29 ч.
Наистина вкусна храна, добри цени и прекрасно обслужване!
ГАРАНТИК КОЗА
София / 06 Май / 02:00 ч.
Mihaela
София / 27 Април / 14:06 ч.
Ева Йонева
София / 15 Април / 17:45 ч.
Чудесно обслужване, храната е вкусна, а атмосферата в заведението изключително приятна. Горещо препоръчвам!
Adriana Avrаmova
София / 15 Април / 16:26 ч.
Чудесно обслужване и много вкусна храна. Препоръчвам, със сигурност ще посетим отново.
Любомир Ценев
София / 14 Април / 19:04 ч.
Препоръчвам !
Тони Нанева
София / 14 Април / 17:49 ч.
Ресторантът е много приятен. Храната е вкусна. Персоналът е усмихнат и приветлив.
Здравко Перич
София / 14 Април / 15:16 ч.

Страхотно място, вкусна храна и качествена услуга.

Диана Иванова
София / 09 Април / 10:38 ч.

Приятно заведение с много любезно обслужване!

Георги Георгиев
София / 07 Април / 14:01 ч.
Страхотно обслужване, много вкусна храна.
Цветелина Димитрова
София / 05 Април / 14:23 ч.
Чудесно и приятно място за семейства с деца и за срещи с приятели. Вкусна храна, добро обслужване, приветлив персонал. Бих го посетила отново. Препоръчвам
Dimitar Trenchev
София / 26 Март / 14:15 ч.

Прекрасно!

Иван Христов
София / 25 Март / 14:45 ч.
Добро обслужване, приятна атмосфера, чисто и спретнато заведение. Храната е вкусна, цените са разумни, прекарахме си чудесно. Благодаря!
ИРИНА ХРИСТОВА
София / 25 Март / 09:27 ч.
Росен Георгиев
София / 24 Март / 01:47 ч.
Марта
София / 21 Март / 21:25 ч.

Добро и бързо обслужване!

Петя Янкова
София / 20 Март / 13:43 ч.
Mihaela
София / 18 Март / 17:10 ч.
Mihaela
София / 18 Март / 17:10 ч.
Много добре както винаги в уютна обстановка и вкусна храна!
Dimitar Trenchev
София / 16 Март / 14:02 ч.

Приятна атмосфера, чудесна храна и бързо обслужване.

Цанета Горанчева
София / 11 Март / 15:08 ч.
Мариан Господинов
София / 10 Март / 16:09 ч.
Перфектно обслужване. Препоръчвам
Димитър Митев
София / 07 Март / 14:04 ч.

Много сме доволни!!!

Aya Rose
София / 03 Март / 14:13 ч.

Останахме изключително доволни! Препоръчвам!

Йордан Мишев
София / 23 Февруари / 14:15 ч.
Храната беше много вкусна и приготвена с качествени продукти. Обстановката и отношението на персонала са много приятни. Бих препоръчал да се помисли за увеличаване на бързината на кухнята, защото имаше забавяне без да е пълно.
Мариана
София / 23 Февруари / 13:10 ч.
Valentin Kirilov
София / 21 Февруари / 17:09 ч.

Обслужването и качеството на храната бяха на високо ниво. Препоръчвам ресторанта!

Иван Тодоров
София / 19 Февруари / 14:05 ч.

Всичко беше на ниво - и храна и обслужване и обстановка! Определено ще се посети отново!

Седеф Ангелов
София / 18 Февруари / 20:38 ч.

Вкусна храна , приятна обстановка и вежлив персонал.

Katerina Nikolova
София / 18 Февруари / 19:00 ч.
Много съм доволна. Всичко беше идеално. И храната, и обслужването бяха чудесни. Благодаря на ресторанта, че направи рождения ми ден незабравим.
Десислава Ечева
София / 18 Февруари / 11:56 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна, адекватни цени, отлично обслужване.
Iliyana Todorova
София / 16 Февруари / 19:01 ч.

Беше супер! Приятна атмосфера, вкусна храна, добро обслужване!

Генадий Костов
София / 15 Февруари / 17:50 ч.

Всичко Беше Перфектно!

Ирина Соколова
София / 15 Февруари / 16:29 ч.
Голямо разочарование. Ризото, което няма нищо общо с ризото, и развалена кайма. Не препоръчвам.
Кристиян Николов
София / 15 Февруари / 14:02 ч.

Страхотен ресторант със страхотно обслужване, добро отношение от страна на персонала. Препоръчвам!!!

Иван Петков
София / 14 Февруари / 14:36 ч.
Страхотно място и атмосфера. Любезен персонал и добра кухня. В детския кът има доста играчки, но са и доста захабени (не съм бил на други места с детски кът и не мога да направя сравнение)
Денница Костова
София / 13 Февруари / 17:38 ч.

Много любезен персонал, приятна обстановка и вкусна храна! Благодарим за вечерта!

Вероника Булякова
София / 11 Февруари / 14:03 ч.

Изкарахме си чудесно! Храната беше много вкусна. Сравнително бързо обслужване и много приятна обстановка! Благодаря на Резо и Заведението :)

Александра Петрунова
София / 11 Февруари / 10:08 ч.

Обслужването беше супер, прекарахме много добре!

Петя Янкова
София / 11 Февруари / 09:36 ч.

Качествена храна и приятна обстановка.Препоръчвам!

Кирил Георгиев
София / 09 Февруари / 15:47 ч.

Страхотно място, вкусна храна, крилцата са топ!

Александра Чаушева
София / 08 Февруари / 20:26 ч.

Обслужване на ниво, кухня- недоволна!

Евелина Петрова
София / 03 Февруари / 19:06 ч.

Много вкусна храна, добри цени, любезен персонал! Бих го препоръчала на приятели и бих го посетила отново!

Кристиян Георгиев
София / 02 Февруари / 17:00 ч.

Вкусна храна, прекрасно място!

Rositsa Y
София / 02 Февруари / 01:18 ч.

не беше добре - ние улучихме деня на някаква ТЕЦ - авария в района, беше студено, а те така и не пуснаха нещо да ни стоплят. До нас имаше електрическа камина - казаха , че е развалена. Ресторанта има атмосфера, но е като оставен на доизживяване и сакаш не си обича гостите

Меди
София / 30 Януари / 11:05 ч.

Приятна и спокойна обстановка, вкусна храна, учтив персонал.

Петрана Георгиева
София / 28 Януари / 22:11 ч.
Много добро, чудесно прекарахме!
Елена Живкова
София / 27 Януари / 15:19 ч.

Страхотно място, вкусна храна, детски кът, добро обслужване... Ще го посетим отново!

Андрей
София / 21 Януари / 14:18 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна, дъщеря ни се зарадва, че има детски кът.
Raia Tzvetkova
София / 21 Януари / 12:15 ч.
Вкусно и приятно, отлично обслужване.
Александър Гълъбов
София / 20 Януари / 11:22 ч.

Прекрасно заведение!Много уютна обстановка и добро обслужване!Бих го препоръчал на приятели.????

Румяна Николова
София / 17 Януари / 14:51 ч.
Георги Василев
София / 16 Януари / 14:29 ч.
Много добре беше пак ще го посетим скоро
Любомир Стефанов
София / 16 Януари / 14:24 ч.
Kiril Galunski
София / 15 Януари / 14:32 ч.
Приятна обстановка, храната е вкусна и обслужването беше бързо и приятно. Но истината е в детайлите и малките неща - донесоха ни свещ за масата, както и лед с виното :) Доволни сме и бихме посетили отново
Георги Андонов
София / 14 Януари / 12:17 ч.

Вкусна храна, топ сервиз и ниски цени. Препоръчвам!!!

Борислава Ангелова
София / 13 Януари / 21:00 ч.
Храната беше прилична. Обслужването изллючително бавно.. чакахме над 30 минути за сметката. Имаше сдъвкана дъвка в чистите салфетки, което беше просто потресаващо..
Християния Огнянова
София / 11 Януари / 15:57 ч.
Пресиян Коев
София / 30 Декември / 20:55 ч.

Страхотна атмосфера. Отлично обслужване. Препоръчвам

Мирена Байкова
София / 29 Декември / 20:01 ч.
Георги Смитцин
София / 29 Декември / 14:31 ч.

Вкусна храна и дпбър сервиз

Борис
София / 29 Декември / 14:23 ч.

Отлично!

Звезделина Пешева Pesheva
София / 28 Декември / 12:04 ч.

Храната беше вкусна, персоналът отзивчив. Заведението не се отоплява добре и стояхме с якета.

Георги Иванов
София / 16 Декември / 14:02 ч.
Перфектно. Сервитьорката се справи чудесно, въпреки че беше претрупана с два децки рожденни дни! Заведението ще бъде посетено отново
Атанас Кранев
София / 12 Декември / 15:43 ч.

Всичко беше перфектно!

Бояна Тинкова
София / 03 Декември / 12:16 ч.

Много сме доволни от кухнята и обслужването

Metodi Kraniev
София / 02 Декември / 13:00 ч.

Чудесно обслужване, вкусна храна! Много съм доволен!!! :)))))))))))

Слав
София / 30 Ноември / 14:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отстъпката не се прилага за обедно меню, което е доста неприятно като за редовен / ежедневен клиент. Храната последните пъти е просто отвратителна няма нищо общо с това,което се предлагаше цяло лято когато ресторанта беше Вятърните Мелници. Пицата е абсолютно безвкусна също надявах се,че са я оправили,защото и преди беше така. И аз мога да потвърдя коментари от преди това,че храната се дава ПРЕСОЛЕНА и не става за ядене.

Valentina Ouzounova
София / 25 Ноември / 21:52 ч.
Беше супер
Симона Павлова
София / 25 Ноември / 14:02 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна и бързо обслужване - доволни сме :)
Васил Костов
София / 19 Ноември / 22:20 ч.

Всичко беше чудесно, едни от най-вкусните пици, които съм ял. Персоналът беше отзивчив, има детски кът, което беше супер. Ще се върнем отново!!!!

Иван Бъзовски
София / 19 Ноември / 18:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Провалиха ми празника - рожден ден - 14 човека. Много, много солена храна, помолихме сервитьора и отново следващите порции бяха още по-солени. Прословутите крехки ребра - едно дебело парче месо, без кокали, а вътре сурово и замръзнало. Голямо забавяне на поръчките, примерно един час чакане за една пърленка, проблеми със салатите и много други. На тръгване управителя и персонала дори не се извиниха, явно за тях това е нормално ежедневие. УСПЕХ РИЦАРЮ !!!

Атанас Парков
София / 13 Ноември / 16:59 ч.

Вкусна храна и много любезен персонал. Благодаря!

Kaloyan Bogdanov
София / 12 Ноември / 18:08 ч.
Чисто ново заведение. Приятен, интересен интериор. Беше леко хладно в ресторанта. От влизане до донасяне на първата поръчка минаха 40-тина минути - 20-25 минути се чака да се вземе поръчката и още толкова да се приготви. Поръчахме салата цезар, пица, свински късчета, пилешки хапки. Всичко беше не особено вкусно, сервитьорът работеше, като че ли сам и хвърчеше напред-назад - т.е. няма и някакво по-добро обслужване. В общи линии - не бихме посетили пак. Дадоха ни и десерт, комплимент от заведението, което беше приятно, но не променя общото впечатление.
Viktoria Angelova
София / 11 Ноември / 19:56 ч.

Много сме доволни от всичко. Поръчахме доста неща от менюто и всичко ни хареса. Храната е превъзходна, обслужването е на ниво, много любезни и усмихнати хора . Обстановката е едновременно уютна ,но и дизайнерска. Горещо препоръчваме !

Иван Бъзовски
София / 11 Ноември / 13:15 ч.

Всичко беше перфектно. Благодаря

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса