home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Mr. Pizza Младост

бул. Йерусалим №22, София
Кухня: Европейска, Пица и Средиземноморска Район: Младост Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Цвета
Виж повече

За "Mr. Pizza Младост"

Здравейте всички Вие, ценители на истинските гастрономически съвършенства.

Всяка уважаваща себе си личност се стреми да задоволи изискванията и прищевките на стомаха си.

Когато се храните, не просто утолявате глада си. Вие се грижите за себе си, доставяте си несравнима наслада и отдавате почит на най-естествената човешка нужда. Нуждата от хапване и удоволствия. Mr. Pizza знае че една всяка 'дреболия', съпътстваща ритуала 'хранене', е от изключителна важност.

И създаде приказен оазис, в който, необезпокоявани от никакви външни фактори, ще можете да се отдадете на кулинарните си страсти. Готварското изкуство е висша форма на себеизразяване и отдаване на

почит към цялото човечество и персонално към всеки един 'консуматор'. Нашите 'кухненски виртуози' знаят как да превърнат хранителните продукти в шедьовър, достоен за стомаха Ви.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор, Бебешко столче, Детски кът, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Цвета
София / 24 Април / 14:03 ч.
Светла Маркова
София / 22 Април / 14:15 ч.
Много приятно заведение с вкусна храна и чудесно обслужване. Изкарахме си празника страхотно - благодарим!
Милена Златарова
София / 12 Април / 22:50 ч.

Приятна обстановка, храната е добра, обслужването-също. Бих препоръчала малко повече внимание при издаването на сметката с оглед отстъпката на Rezzo. Още при пристигането в ресторанта заявихме, че имаме резервация през сайта, бяхме настанени съответно на запазената маса. Накрая на вечерта сметката ни се забави и се наложи да я поискаме на два пъти. Първият път напомнихме, че имаме отстъпка; вторият път - не, тъй като вече бяхме казали веднъж. Донесоха ни сметката без отстъпка. След нашата забележка грешката бе коригирана, но би било желателно ползването на отстъпката да става малко по-лесно.

Георги Христов
София / 01 Април / 14:03 ч.
Чакахме да ни вземат поръчката 25 мин след което идва управител, казваме му за проблема той дори не ни гледа в очите като си говорим, много лошо отношение няма да повторим.
Поли Тодорова
София / 24 Март / 16:39 ч.
Гергана Тодорова
София / 23 Март / 14:22 ч.

Беше много вкусно, благодарим!

Свилен Иванов
София / 15 Март / 08:15 ч.

Малък грамаж, на високи цени.

Виктория Кумчева
София / 18 Февруари / 16:39 ч.

Всичко беше супер!

Адриана Маркова
София / 17 Февруари / 14:05 ч.
Детелина Златанова
София / 03 Февруари / 22:08 ч.

Приятна обстановка , любезен персонал , но заложете на пица, паста и салати- морските деликатеси не са им силната страна.

Evgeniya Shavarska
София / 01 Януари / 09:55 ч.

Храната беше страхотна, поръчахме пица и равиоли. Тънко , хрупкаво тесто, много плънка. Равиолите бяха супер, с много сос и крехко месо. Много бързо стана готова храната. Реторантът е с много приятен интериор

Маргарита Симеонова
София / 25 Ноември / 21:22 ч.

Приятна обстановка,мил персонал и страхотна кухня!Благодаря!

Ралица Пешева
София / 17 Ноември / 14:10 ч.
Станислав Стоянов
Варна / 20 Септември / 21:43 ч.
Доволен!
Емилия Николова
София / 12 Август / 23:36 ч.

Беше хубаво

Маргарита Симеонова
София / 20 Юни / 14:34 ч.

Страхотен ресторант!Храната е хубава, обслужването отлично!

Лорена Дякова
София / 10 Юни / 23:23 ч.
Елена Агаина
София / 17 Май / 15:56 ч.
Храната беше вкусна, обстановката приятна, обслужването любезно, НО отстъпката от сметката не беше 15% както следваше да е..
Радослав Родопски
София / 13 Май / 18:06 ч.
Иван Ямалиев
София / 02 Май / 14:41 ч.

отлично обслужване и приятна атмосфера. заведението работи до късно, което е голям плюс.

Васил Николов
София / 24 Април / 14:25 ч.
Много мило обцлужване!
Ралица Славчева
София / 05 Април / 14:25 ч.
Владислава Згурева
София / 20 Март / 13:41 ч.

Изключително неприятно посещение в Mr Pizza Mladost. Запазената маса беше с 1 място по-малко и разположена точно до тоалетната. Отстъпката не беше направена в сметката и когато помолихме да я направят, отговорът беше "добре, но да знаете, че ще я платя от собствения си джоб". Изключително съм разочарована и не мисля да посетя друг път Mr Pizza Mladost.

Светла Иванова
София / 06 Март / 16:37 ч.
Всичко беше вкусно. Обслужването е любезно и бързо.
Пламен Панчев
София / 03 Март / 14:40 ч.

Хубаво място, вкусна храна, добро обслужване

Мария Димитрова
София / 18 Февруари / 23:38 ч.
Мария Димитрова
София / 18 Февруари / 23:38 ч.
Димитър Костов
София / 13 Февруари / 14:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отстъпката не беше калкулирана в крайната сметка, за съжаление това се случва непрекъснато при резервации през системата на Резо.

Славена Борисова
София / 19 Януари / 14:06 ч.
Тодор Костов
София / 09 Януари / 18:47 ч.
Мария Димитрова
София / 07 Януари / 14:00 ч.
Snejina Karlikova
София / 20 Декември / 14:33 ч.

Препоръчвам, тъй като: беше уютно, храната беше вкусна, бързо приготвена, сервитьора - усмихнат и любезен.

Гергана Балтова
София / 10 Декември / 16:42 ч.
Светла Иванова
София / 07 Декември / 11:41 ч.
Claudio Stoduto
София / 06 Август / 16:02 ч.

Super, but remember to tell the waiter about the discount (if any) when you are asking for the bill. (we said that we booked via Rezzo when we arrived, so I believe they should ask before, in cases like that, as it seems this place offers very often discounts)

Маргарита Иванова
София / 22 Юли / 14:36 ч.
Добро обслужване, вкусна храна, приятен и занимателен външен детски кът. Цените са малко по-високи от нормалното.
Гергана Кирилова
София / 10 Юни / 18:31 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше много вкусна,но така и не ни предоставиха 20% намаление, с които бе запазена масата.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Анна Балабанова
София / 06 Юни / 15:37 ч.

15 минути стоим на крак пред заведението, прехвърлят ни от сервитьор на сервитьор, само за да ни кажат, ще са забравили резервацията ни и нямат места. Грубо и непрофесионално отношение, което не препоръчвам на никой.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Dimitrina Parashkevova
София / 05 Юни / 18:04 ч.

Изключително съм разочарована от прекарването. Бавно и разсеяно обслужване, изпочупен и мръсен детски кът, прашна маса при настаняването. Храната бе ок, но това е единственият плюс

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Даяна Георгиева
София / 11 Май / 16:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Имах резервация с -20% и не ми приспаднаха остъпката.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

 

Елена Агаина
София / 09 Май / 17:00 ч.
Стефани Пойчева
София / 19 Април / 17:55 ч.
Цветомира Хубенова
София / 11 Април / 08:30 ч.
Таня Китанчева
София / 13 Март / 16:02 ч.
Стилияна Матева
София / 10 Март / 17:12 ч.

Оправете си вратата.

Таня Китанчева
София / 15 Февруари / 16:01 ч.
Прекарахме си чудесно! Храната беше невероятна, но това, което ще ни накара следващият път да отидем там отново е страхотното обслужване на сервитьора. Отношението, вниманието и бързината, с която ни обслужи, да на завидно ниво. Съжалявам само, че не знам как се казва, за да му благодаря персонално!
Владимир
София / 04 Февруари / 14:07 ч.
Владимир
София / 19 Януари / 14:34 ч.
Владимир
София / 19 Януари / 14:34 ч.
Елисавета Петрова
София / 29 Октомври / 14:23 ч.
Zdravko Mitev Mitev
София / 24 Септември / 14:05 ч.
Доста лош сървис, объркана поръчка, голямо чакане на кухня...не, просто не стават.
Цветелина Дионисиева
София / 09 Септември / 06:51 ч.
Останах разочарована от обслужването, не бих повторила
Ивет Николова
София / 20 Август / 10:57 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ако посещавате заведението скоро, имайте предвид, че доста голяма част от персонала е на обучение и има известно забавяне и несигурност, което не е най-големият проблем. Неприятно е, че никой от персонала не беше с коректно поставена предпазна маска. Масата, на която бяхме настанени беше малка и подходяща единствено ако пиете кафе. За чиниите просто нямаше място. Също така, в близост до нашата маса седеше персонала и слушахме как старшите сервитьори постоянно правят забележка на младшите на висок глас. Атмосферата не беше приятна. Храната беше ОК с изключение на едно чесново хлебче, което върнахме, тъй като миришеше и имаше странен вкус.

Маргарита Иванова
София / 22 Юли / 14:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много некачествено обслужване, не издват сервитьори, не познават менюто. Безвкусна храна. Мръсни маси и сепарета. Безумно високи цени, наистина неадекватни, завишени от предното ни посещение. Няма да повторя в никакъв случай.

Калоян Дойчинов
София / 01 Юли / 14:53 ч.
Марина Найденова
София / 30 Юни / 14:07 ч.
Доволни сме, изкарахме си чудесно.
Мария Русинова
София / 24 Юни / 23:06 ч.
Отлично обслужване и кухня.
Станислава Иванова
София / 28 Май / 17:07 ч.

Вечерта беше приятна

Milena Momchilova
София / 27 Май / 14:45 ч.
Силвия Герджикова
София / 21 Май / 13:00 ч.
Всичко беше супер!
Даниела Хау
София / 19 Май / 14:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Вкусна храна и чудесно обслужване.

Мария Русинова
София / 26 Април / 23:57 ч.
Мария Стойчева
София / 09 Март / 16:56 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Определено има какво да се желае от към обслужване - чакахне към 1 час за 2 хлебчета, като сервитьорката не показа никаква заинтересованост към нас. Като цяло храната е винаги вкусна, затова и харесвам заведението като цяло. Но би било добре да се подобри интериора и нивото на обслужване.

Отговор от ReZZo.bg:

Бихме искали да Ви информираме, че веднага сме  уведомили ресторанта за възникналата ситуация, като те ни увериха, че ще предприемат необходимите мерки за да не се допускат подобни ситуации в бъдеще.

Благодарим Ви за обратната връзка, мнението на нашите Клиенти е важно и ценно за нас!

Владимир
София / 08 Септември / 13:57 ч.
Анита Дюлгерска
София / 31 Август / 14:08 ч.
Владимир
София / 13 Юли / 10:14 ч.
Както винаги пост терминала за плащане с карта не работеше.
Корнелия Къзова
София / 02 Март / 07:33 ч.
Отлична обстановка, вкусна храна и не на последно място-изключително любезен персонал.
Калоян Митев
София / 24 Февруари / 19:44 ч.
супер
Владимир
София / 10 Февруари / 18:00 ч.
Владимир
София / 10 Февруари / 18:00 ч.
Благородна
София / 08 Февруари / 16:07 ч.
Всичко беше на ниво!
Благородна
София / 01 Февруари / 14:20 ч.
Вкусна храна и любезно и бързо обслужване!
Ива Евстатиева
София / 08 Януари / 14:32 ч.
Страхотно обслужване! Имаше леко забавяне с едното основно, за което получихме комплимент от заведението- десерт. Със сигурност бих препоръчала
Георги Иванов
София / 04 Януари / 15:05 ч.
Много приятно и вкусно
Силвия Бозукова
София / 03 Януари / 23:45 ч.
Добромир Стоянов
София / 14 Декември / 15:30 ч.
Храната и обслужването бяха супер :)
Невена
София / 09 Декември / 10:50 ч.
Останахме много доволни и от храната, и от обслужването, всичко беше перфектно и на нужното ниво. Благодарим и непременно ще посетим отново!!!
Десислава Бояджиева
София / 28 Ноември / 14:19 ч.
Страхотно и 6тилно място с вкусна храна и перфектно обслужване. Препоръчвам!
Альона Казанжи
София / 02 Ноември / 14:24 ч.
Всичко беше на ниво, както винаги.Сокойна обставока, добро обслужване, вкусна храна.Пак ще дойдем.
Таня Танева
София / 27 Октомври / 11:53 ч.
Обслужването е страхотно и храната е вкусна.
Цвета
София / 22 Октомври / 14:32 ч.
Цветелина Симеонова
София / 15 Октомври / 15:27 ч.
Отлично обслужване, мили сервитьори и новото им меню е страхотно!
Слав
София / 05 Септември / 15:32 ч.
Резервацията ми не беше видяна от персонала, затова се наложи да чакаме десетина минути, но реагираха адекватно. Накрая въпреки,че напомних,че съм през Реззо получих точно 0% отстъпка от сметката.
Mihaela
София / 29 Юли / 09:31 ч.

Много лошо обслужване!!! Недонесена поръчка в продължение на повече от 1 час, та даже беше таксувана в сметката, но поне я махнаха! Хранатае вкусна, но ''обслужванетоо'' ...под всякакава критика :(

Тодор Матев
София / 30 Юни / 21:47 ч.

Новият детски кът е определено магнит за най-малките, както и за техните "големи" :) И не на последно място - менюто, готвачите и персонала правят мястото едно от любимите ! И не забравяйте да опитате новата домашна вишновка ;)

Ралица Славчева
София / 29 Юни / 16:19 ч.
Elena Ivanova Иванова
София / 17 Юни / 13:55 ч.
Здравейте, имах резервация за основната зала в Мистър Пица. Не пускаха клиенти в залата. Настаниха ни отвън. Беше много топло и "умряхме" от жега. Бързахме по-бързо да си тръгнем. Трябваше да ме предупредят, нямаше да направя резервация.
Цвета
София / 06 Май / 16:17 ч.
Перфектно обслужване и много вкусна храна. Приятно изненадана останах!
Tsenka Uzunova Узунова
София / 03 Май / 18:39 ч.
Добро обслужване, внимателен и любезен персонал. Храната е вкусна, нямам забележки.
Dimitar Yovkov
София / 03 Май / 16:11 ч.
Владимир
София / 16 Април / 11:49 ч.
Владимир
София / 08 Април / 14:24 ч.
Цвета
София / 29 Март / 14:09 ч.
Заведението е огормно, но ни бяха запазили маса до входната врата в час, в който няма почти никаква посещаемост. Храната беше вкусна, като изключим, че в салатата нарязаните на тънки лентички тиквички, бяха кори от тиквички.
Цвета
София / 27 Март / 14:06 ч.
ралица стоева
София / 26 Март / 16:10 ч.
на 25.03. посетихме пицарията, останахме много доволни . Обслужването беше на ниво, храната беше много добра, свежи салати, добре приготвени вкусни ястия. Определено ще посетя пак заведението и ще го препоръчам на познати. Благодаря за приятното прекарване.
Цвета
София / 21 Януари / 11:10 ч.
Цвета
София / 08 Януари / 14:01 ч.
Надя
София / 29 Декември / 14:27 ч.
Цвета
София / 11 Декември / 14:01 ч.
Цвета
София / 04 Декември / 14:21 ч.
Цвета
София / 29 Ноември / 14:04 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса