home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Mr. Pizza Левски

бул. "Васил Левски" №53, София
Кухня: Европейска, Пица и Средиземноморска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Инна
Много хубава лятна градина.Добро обслужване,редовни клиенти сме.Посещаваме всеки път с удоволствие ! :) Виж повече

За "Mr. Pizza Левски"

Мистър Пица се намира на бул. Васил Левски в град София. Предлага разнообразна италианска и европейска кухня - специалитети, приготвени от професионални готвачи, различни видове паста или пица, телешки стек и пилешко месо, както и многообразие от десерти. През седмицата се изготвя обедно меню. За празненствата на своите клиенти заведението предлага кетъринг. Интериорът е решен в класически стил, а лятната градина и терасата носят истинско спокойствие. Подходящо място е за срещи, бизнес и семейни празненства.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 11:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка представете на обслужващия Ви персонал SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените на менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете бутона "Откажи" към съответната резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете.

Виж повече

Коментари

Инна
София / 23 Юни / 14:39 ч.
Много хубава лятна градина.Добро обслужване,редовни клиенти сме.Посещаваме всеки път с удоволствие ! :)
Виолетка Троянова
София / 12 Юни / 20:57 ч.
София Статкова
София / 31 Май / 14:44 ч.
Инна
София / 13 Май / 16:22 ч.

Много сме доволни от обслужването.Много любезен персонал,отзивчив,добра кухня.Редовни клиенти сме .Препоръчвам го горещо! :)

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo, бихме искали да Ви благодарим. Мнението Ви е от изключителна важност за нас!

Атанас Тодоров
София / 08 Май / 16:08 ч.
Eli Milanova
София / 07 Май / 13:04 ч.
Атанас Тодоров
София / 30 Април / 14:02 ч.
Венета Петрова
София / 13 Април / 17:07 ч.
Сервитьорката ни беше много любезна и внимателна, храната - вкусна и си изкарахме прекрасно. Благодаря!
Мария Русинова
София / 09 Март / 20:36 ч.

Отлично

Инна
София / 04 Март / 14:36 ч.

Всичко беше много хубаво.

Мария Русинова
София / 30 Септември / 15:16 ч.
Както винаги отлично обслужване.
МАРТИН ТАКЕВ
София / 17 Септември / 14:20 ч.
Като цяло харесвам ресторантите Mr. PIZZA. Обслужването, бързината, учтивостта са на ниво. Негативно впечатление е края на вечерта. От две ходения в този ресторант, първият път забравиха за отстъпката от Rezzo, но момичето се притесни и поиска да заплати сумата на отстъпката. Второто ходене, поисках дацплатя сцкарта, но не ми донесоха ПОС, помолиха да платя Cash, тъй като така са заявили касовата бележка.
Десислава Евтимова
София / 03 Септември / 12:45 ч.

отстъпка нямаше

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Сашка Янчева
София / 20 Август / 14:23 ч.
Габриела Митева
София / 07 Август / 16:05 ч.
Emilia
София / 05 Август / 14:05 ч.
Ива Евстатиева
София / 05 Август / 14:03 ч.
Беше много приятно като храна и обстановка и сме супер доволни от сервитьора на нашата маса- въпреки, че на няколко пъти забрави някои неща, беше супер позитивен и любезен :)
Ива
София / 22 Юли / 15:06 ч.
Венета Петрова
София / 17 Юни / 14:51 ч.
Изкарахме чудесна вечер. Персоналът спазваше всички мерки за сигурност, а нашият сервитьор беше изключително любезен и отзивчив. Благодаря.
Marian Hristakiev
София / 07 Юни / 21:34 ч.
Мария Русинова
София / 05 Юни / 23:07 ч.

Отлично обслужване, както обикновено. Без проблеми по отношение на резервацията.

Яна Торбова
София / 04 Юни / 22:39 ч.
Стандартно обслужване, нямам оплакване или похвала.
Яна Торбова
София / 26 Май / 16:16 ч.

Доволна съм от резервацията, направена през Rezzo.bg. Отстъпката беше правилно отразена в сметката ни. За съжаление сервитьорката, която ни обслужваше, беше навъсена и неприветлива през цялото време.

Инна
София / 19 Май / 14:25 ч.
Всичко беше много хубаво!Много добро обслужване!
Ася Димитрова
София / 10 Март / 14:03 ч.

Не ни направиха 20% отстъпка, а не искахме да го повдигаме като забележка в крайната цена, тъй като бързахме. Не трябва ли автоматично да им излиза, че сме направили резервация с отстъпка, а не всеки път когато искаме сметката да трябва да обясняваме, че имам отстъпка? Благодаря

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Сашка Янчева
София / 22 Януари / 14:39 ч.
Чудесно място за похапване преди театъра....
Тихомир Дулев
София / 10 Януари / 00:09 ч.
Любослав Лозанов
София / 03 Януари / 21:14 ч.

Отстъпката не важеше, като сервитьорката каза, че е на произволен принцип и се тегли жребий кой има отстъпка, и кой не. После каза, че като цяло в 20 часа вечерта не дават отстъпка. Не стана много ясно накрая на какъв принцип се решава.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.

Албена Сапунджиева
София / 31 Декември / 22:41 ч.
Albena
София / 21 Октомври / 18:34 ч.
Весела Динолова
София / 09 Септември / 14:19 ч.
Елеонора Стефанова
София / 05 Август / 11:02 ч.
Zlatina Todorova
София / 02 Юли / 10:26 ч.
Вкусна храна, приятна обстановка. Чакахме неочаквано много време, за да получим поръчките си: коктейл - 30 минути, паста - около 40 минути. Единствено това имам като забележка!
Hristina Bankova
София / 18 Юни / 15:59 ч.

вкусна, прясно приготвена храна; любезно, бързо обслужване

Венета Петрова
София / 18 Май / 16:05 ч.
Изкарахме чудесна вечер с приятели. Останахме много доволни както от храната, така и от любезното обслужване. Благодарим на персонала, че се погрижиха така внимателно за нас.
Йордан Лазаров
София / 17 Май / 15:06 ч.
Перфектно обслужване. Прекрасна храна.
Данаил Бешков
София / 14 Май / 04:41 ч.
Julia Vasileva
София / 12 Май / 09:51 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса