home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Kitchen Si

ж.к. Младост 4, бл. 425 А, София
Кухня: Европейска, Италианска и Средиземноморска Район: Младост Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Вяра Христова
Виж повече

За "Kitchen Si"

Kitchen Si е ресторант, намиращ се в столицата. Той е разположен в Младост 4, където е добре познат и предпочитан от местните жители. Това е напълно обяснимо, предвид факта, че храната, която предлага, заедно с другите фактори като – обслужване, обстановка и цени са на отлично равнище, отговарящо изцяло на клиентските изисквания и желания.

В Kitchen Si  ще се насладите на голямо и всеобхватно меню, което е предвидило множество ястия, подходящи за всеки вкус, всички видове диети и не на последно място съдържащо предвиждащо само пресни и полезни съставки.

Насладете са истинска кулинарна феерия и си подарете незабравими гастрономически мигове, както за вас, така и за цялата ви компания. От вас се изисква само добро настроение, за което екипът ще се погрижи да нарасне още повече.

Посещавайки Kitchen Si, ще се насладите на приятна музика, която е от изключително значение за цялостната атмосфера, която предлага заведението. Интериорът е съчетание от класа, уют и лукс, които ще ви накарат да се почувствате като истински царе.

За да се чувствате наистина спокойни, че ще се нахраните спокойно, без да се налага да мислите за нищо, е предвиден специализиран детски кът с аниматор, който ще забавлява вашето дете, което е нетърпеливо да изчака храната кротичко на масата, а и не е нужно – децата имат задължението само да са здрави, енергични и усмихнати.

 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Детски кът, Бебешко столче и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 10:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Вяра Христова
София / 22 Октомври / 14:02 ч.
Константин
София / 16 Февруари / 14:13 ч.
Стефан Иванов
София / 09 Януари / 17:15 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса