home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Casa Felice Beach

Крайбрежна алея , Варна
Кухня: Средиземноморска и Пица Район: Крайбрежна Алея Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Христина Недева

Останахме много доволни от обслужването и предложената храна в заведението.

Виж повече

За "Casa Felice Beach "

Ресторанта се  намира  на плажната алея, където можем да се насладим не само на вкусната храна и невероятния интериор, а и на прекрасната гледка. Вече е възможно да похапваме любимите си ястия на CASA FELICE и да се любуваме на морския пейзаж, при това целогодишно! В допълнение, от екипа на CASA FELICE BEACH са ни подготвили и друга приятна изненада – тематични партита с гръцка и сръбска музика на живо, за да бъдат нощите ни още по-горещи и незабравими! 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Място за хора с увреждания, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:

10:00 - 24:00 

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Христина Недева
Варна / 18 Септември / 14:13 ч.

Останахме много доволни от обслужването и предложената храна в заведението.

lybomir radev
Варна / 19 Август / 16:54 ч.
Ана- Мария Желязкова
Варна / 18 Август / 15:20 ч.
Симеон Стефанов
Варна / 29 Юни / 21:17 ч.
Пълен минуса са всички. Нямахме направена резервация. Сервитьора се държи нагло и всички гледат лошо. Някой неща от поръчката не дойдоха и бяха в сметката и супер бавно се случваха нещата, за едни пържени картофи чакахме 3 часа . НЕ ИДВАЙТЕ ТУК НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!!!
lybomir radev
Варна / 25 Юни / 14:52 ч.

Много добре....мерси успех

Rada Atanasova
Варна / 02 Октомври / 12:40 ч.
Rada Atanasova
Варна / 28 Ноември / 14:01 ч.
Иван Иванов
Варна / 25 Октомври / 14:20 ч.
Обстановката на заведението е повече от уютна! Персоналът е изключително мил и любезен. Настроени са много приятелски и са като едно голямо семейство! Най-усмихнатия и сплотен персонал,който съм виждал! Храната беше на извънземно ниво, неописуемо вкусна и приготвена с любов! Истински професионализъм и любов към работата! Нямам търпение да имам възможността да посетя отново това заведение! Адмирации!
Йоана Генева
Варна / 22 Август / 10:54 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не получихме отстъпката, направиха ни на луди, че изобщо не сме направили резервацията през ReZZo, след като им показахме потвърждението, казаха, че изобщо не са получавали резервация …. Много беден асортимент на вина, нямаха почти нищо, единственото, което ни хареса, бяха пиците …

Adriana
Варна / 16 Август / 08:54 ч.
Мария Раданова
Варна / 05 Август / 15:27 ч.

Не бих поторила отново в това заведение. Салата "Цезар", която е на прилична цена беше с гнили листа. Трябваше по няколко пъти да напомняме за поръчките си. Десертите, които не изискват време за приготвяне бяха поднесени на масата ни в интервали от по 15 мин. Храната не беше на ниво. Голямо разочарование.

Илиян Илиев
Варна / 04 Август / 10:44 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Стефка Георгиева
Варна / 18 Юли / 16:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително разочаровани сме от обслужването в ресторанта. Уведомихме една сервитьорка, че имаме резервация, чрез Rezzo и ни настани. След това същата сервитьорка ни накара да се изместим на друга маса, сервира ни наливна бира, макар, че поръчахме бутилирана и накрая в сметката липсваше обявената отстъпка.

Radislav Kondakov
София / 14 Юли / 19:23 ч.

Не сме доволни от обслужването и обноските на мениджъра.

Юлия Стоянова
Варна / 10 Юли / 10:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

При предоставяне на сметката не ни беше отбелязана отсъпката, защото сме поискали плащане с карта. Сервитьорката не ни беше информирала предварително. При пристигане изрично казахме,че сме с резервация през резо, но накрая се оказа,че не знаели,че резервацията е с отсъпка и освен това отсъпката важала само при плащане в брой.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo.bg бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на обекта, като те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки да не допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo гаранция и клиента ще бъде компенсиран при следващо посещение в ресторанта.

Кристияна Николова Николова
Варна / 22 Септември / 14:40 ч.
Добро обслужване, отлична храна
Даниел Джелебов
Варна / 23 Август / 14:24 ч.
Едно младо момче-сервитьор беше изключително любезен и въпреки неудобните въпроси остана непоклатим професионалист. Рядко се срещат толкова добри кадри в бранша. Браво, че персоналут ви е на толкова високо ниво!
Христина Недева
Варна / 24 Юли / 11:43 ч.

Любезен персонал, хубава кухня.

Мариета Стоева
София / 05 Юли / 17:02 ч.
Приятна атмосфера, бързо обслужване
Биляна Найденова
Варна / 14 Юни / 17:03 ч.
Храната беше много вкусна, персонала беше вежлив, кухнята изнасяше бързо, точно както трябва. Останахме Много доволни!
МИЛЕН А
Варна / 25 Май / 18:18 ч.
Чудесни условуя за една приятна вечер!!!
Давид Гей
Варна / 18 Януари / 23:27 ч.
Павел Буслаков
Варна / 03 Януари / 14:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Сделали резервацию на 11-30. Когда пришли, там не работала кухня, только начали мыть полы... Пришлось пойти в другое место!

Velislava
Варна / 18 Ноември / 10:06 ч.
Ирена Ситтиг
Варна / 08 Октомври / 14:30 ч.
Ирена Ситтиг
Варна / 01 Октомври / 15:17 ч.
Марияна Тодорова todorova
Варна / 04 Септември / 09:47 ч.
МИЛЕН А
Варна / 02 Септември / 14:46 ч.
Ирина Томова
Варна / 29 Август / 20:46 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, Нямах никаква резервация, съответно и отстъпка.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най-искрени извинения на клиента.

Tanya Nasteva
Варна / 21 Август / 09:50 ч.
Приятно
Стоянова
Варна / 09 Август / 22:52 ч.
Tanya Nasteva
Варна / 23 Юли / 14:15 ч.
Хубава обстановка.
Ирина Генчева
Варна / 19 Юни / 11:08 ч.

Добре беше , но любимото ми вино Casa-Lunardi-Sauvignon-blanc го нямаше..

Светлана Йорданова
Варна / 15 Юни / 11:21 ч.
Много приятно,хубава храна,хубава панорама към морето,Доста близко са поставени масите и почти се чува разговора на съседната маса,имам забележки и по отношение на сервиза(налагаше се да напомняме за някой допълнителни поръчки)
Ирина Генчева
Варна / 12 Юни / 17:01 ч.
Жельо Атанасов
Варна / 09 Юни / 14:53 ч.
Хубава атмосфера, добър интериор, просторно, проветриво и уютно. Вежливо посрещане, настаняване и обслужване. Качество на приготвената храна от 1 до 10... 7. Имаше само един проблем. Не ни направиха 10% отстъпка, която ни се полагаше.
Петя Симеонска
Варна / 10 Май / 11:54 ч.
Genoveva Popova
Варна / 28 Март / 15:06 ч.

Много добре приготвена храна, добро обслужване и приятна обстановка.

Гергана Димитрова
Варна / 12 Март / 10:55 ч.
Безвкусна и определено претоплена храна. Много ястията,предлагани в менюто ,при поръчка сервитьорът ни казваше- "няма" А все пак бе празник - 8маерт,следователно трябва да е заредено достатъчно.Обслужването беше на ниво. Определено няма да повторя,освен за кафе -гледката е невероятна. Предпочитам другия ресторант-до стадион Черно море
Павел Елисеев
Варна / 22 Февруари / 14:30 ч.

Ресторан красиво оформлен, обслуживание приятное и ненавязчивое, меню - довольно богатое и разнообразное. Ценник на морские деликатесы - очень порадовал. Брал говяжий язык - был жесткий, и не до конца разогрет. За это на бал ниже ставлю оценку. Но в оправдание ресторана - блюда у моей жены и тещи были очень вкусными, на все 5 баллов.

Daniela Daneva
Варна / 15 Януари / 09:49 ч.
Интериора и мястото на заведението е добро, но приложеното меню не е същото и няма ценова листа, което подлъгва клиентите и не им дава представа за ценовия диалазон. И уж Каса Феличе, а пици на място нямаха, а пастата им Дженовезе беже до толкова преварена, че при допира с вилицата, се разпадаше на парчета. Беше първото ни и май, за съжаление последно посещение на това място.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса