home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Raffy Bar & Gelato Младост

жк. "Младост" 2, бл. 218 А, София
Кухня: Интернационална, Суши, Рибна, Пица и Италианска Район: Младост Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Mihaela Dimitorva
Виж повече

За "Raffy Bar & Gelato Младост"

Raffy – Bar & Gelato Младост , намиращ се в ж.к. "Младост" 2, бл.218 А

Заведението се посещава ежедневно от стотици клиенти, които освен да хапнат сладолед, вече могат да обядват, вечерят или просто да седнат за по питие. 

Без гръмки имена и високи цени, Raffy Bar & Gelato предразполагаме всеки да се чувства като у дома си, независимо в коя част от деня ще посетите ресторанта. 

Ден след ден запазена марка станаха обилните и вкусни порции, добрата музика, приятелското обслужване и достъпните цени.

Допълнителни опции: Бебешко столче, Телевизор, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 10:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Mihaela Dimitorva
София / 15 Януари / 17:33 ч.
Svilen Krumov
София / 10 Януари / 14:11 ч.
Доволни сме, отново ще посетим! :)
Антоанета Атанасова
София / 08 Януари / 23:19 ч.
Цвета
София / 08 Януари / 14:01 ч.
Даниела Ангелова
София / 03 Януари / 22:51 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Храната беше страхотна, но останахме разочаровани при получаване на сметката, в която не беше отразена отстъпката от Rezzo резервацията. Беше ни казано, че ние сме трябвали да кажем по рано, а никой не ни беше попитал. При молба да отразят остъпката ни беше казано, че не могат и ще трябва те да я покрият. И накрая разочаровани не успяхме да се възползваме от нея.

Юлияна Димова
София / 01 Януари / 10:49 ч.

Много приятно място!

Alyona
София / 31 Декември / 15:21 ч.

Посетихме заведението на 29.12. Всичко беше на ниво. Сервитьорите любезни и учтиви. Прекарахме си чудесно.

Гергана Горанова
София / 30 Декември / 22:16 ч.
Преживяването беше негативно. Първо, сервитьора не можа да намери резервацията ни пр2з Rezzo.bg. Второ, поръчах си суши (сет само от 8 ролца), което чаках 50 мин след като дадох поръчката си. Трето, ролцата изглеждаха като че бяха обвити от остатъци от сьомга - само по половината на ролцата, което в ресторантите в центъра никога не ми се е случвала такава пестеливост. Четвърто, напитките ни идваха със скоростта на охлюв. Искам да подчертая, че бяха няколко сервитьора и заведението не беше особено пълно. Накратко, пълно разочарование.
Svetlana Todorova
София / 26 Декември / 14:14 ч.

Заведението не работеше.

Златина Колева
София / 22 Декември / 15:33 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Напуснахме заведението, тъй като бяхме настанение в салон, в който се пушеше и не пожелаха да ни преместят в такъв за непушачи.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
резервирай маса