home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Mamma Mia Гео Милев

ул. "Елисавета Багряна" № 24, София
Кухня: Италианска, BBQ и Интернационална Район: Гео Милев Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Златина Атанасова
Беше наистина прекрасна вечер. Вечерята беше изключително вкусна и обилна. Нямам никакви забележки за обстановка, обслужване и храна. Собствениците бяха организирали много приятна изненада за всички дами :) Мислим скоро отново да го посетим. Виж повече

За "Mamma Mia Гео Милев"

Защото няма нищо по-хубаво от класическа южна италианска кухня в приятелска обстановка, сервирана с внимание към детайла. Гордеем се, че нямаме просто клиенти, а съмишленици - за които винаги готвим с вдъхновение. Ние се стараем всяко ваше гостуване в ресторант  ”Мамма Миа” да се превърне в автентично изживяване,от което остават вкусни спомени – за да можем да ви посрещаме отново и отново.

Допълнителни опции: Телевизор, Място за хора с увреждания, Лятна градина/тераса и Зимна градина
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 10:00 - 22:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Златина Атанасова
София / 15 Февруари / 19:18 ч.
Беше наистина прекрасна вечер. Вечерята беше изключително вкусна и обилна. Нямам никакви забележки за обстановка, обслужване и храна. Собствениците бяха организирали много приятна изненада за всички дами :) Мислим скоро отново да го посетим.
Борислав Хараланов
София / 01 Януари / 17:20 ч.
Отлична подготовка за Нова година- богата и вкусна тържествена вечеря, чудесно обслужване, дядо Коледа и подаръци. Музика и танци. Хубаво, много хубаво! Сем.Хараланови
Владимир
София / 08 Юни / 12:10 ч.
Нора Чолакова
София / 19 Май / 15:47 ч.
Силеия Джурова
София / 22 Април / 22:21 ч.

Вкусно , уютно и много приятно заведение за срещи с приятели . Препоръчвам

Силеия Джурова
София / 01 Април / 10:23 ч.

Обичам да хапвам там , прекрасно място и отлично обслужване . Вкусни предложения има в менюто им. Доволна съм !

Даниела Костадинова
София / 08 Март / 14:01 ч.
Елена Павлова
София / 26 Февруари / 14:34 ч.
Прекрасно местенце и обслужване
Romina Hamanova
София / 09 Февруари / 20:36 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Запазвайки през сайта, трябваше да имам отстъпка от 10% от сметката. Въпреки това, сервитьорката не зачете това и не заложи намалението.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази част от условията на ReZZo.bg, затова не е получил отстъпката към своята резервация. В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие ресторантът има право да не направи отстъпка от сметката Ви. 

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса