home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Corso

бул. "Цар Освободител" №10, София
Кухня: Интернационална Район: Център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Амалия Велева
Виж повече

За "Corso"

Corso е в сърцето на София, разположен на три етажа, всеки от които ще Ви създаде различно усещане и гарантирано приятно преживяване. Модерната обстановка, разнообразното меню от местна и европейска кухня, както и богатият избор на вина, ще внесат приятен привкус на динамичната Ви програма.

Corso е удобното и различно място, където може да вземете за вкъщи домашни сладкиши и био продукти, мястото, което ще се радвате да отидете във всеки един момент на деня и да намерите каквото желаете!

Corso рaзполага и с парти зала, която е подходяща за организиране на всякакъв вид фирмени и лични мероприятия, фирмени партита, както и различни презентации и корпоративни вечери. Залата разполага с  300 коктейлни места , две нива с ефектни стъклени тераси, професионално музикално озвучаване и осветление, мултимедия и екран. 

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Романтичен, Бебешко столче, Място за хора с увреждания и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 12:00 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Амалия Велева
София / 07 Март / 15:41 ч.
Антонина Чолакова
София / 15 Февруари / 14:58 ч.
Бях направила резервация за 14.02. Получих имейл с потвърждение. На място в ресторанта ме уведомиха, че резервацията ми не важи, тъй като не съм предплатила куверт. В @Rezzo не ми беше предоставена опция за подобен куверт. Отношението в ресторанта беше повече от неприятно! Изключително недоволна съм както от услугара на Rezzo, така и от управителката на ресторанта Corso.
Амалия Велева
София / 27 Януари / 10:52 ч.
Богомила
София / 12 Октомври / 22:28 ч.
Иван Иванов
София / 14 Юни / 08:36 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Много приятна обстановка, добро обслужване и вкусна храна!

Нина Илиева
София / 22 Април / 13:19 ч.
Беше много приятно! Храната и и обслужването бяха на ниво! Препоръчвам :-) Бих се възползвала отново
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса