home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Martini Garden

бул. Васил Левски №24, София
Кухня: Европейска и Българска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Дарена Иванова

Страхотно място! Много приятна атмосфера, съчетана с изключително добре подбрано меню, което от своя страна предоставя изключително вкусна храна. Богат винен лист, по нещо за всеки вкус. Персоналът е любезен, а локацията е доста комуникативна. Препоръчвам да посетите Мартини гардън! 

Виж повече

За "Martini Garden"

Martini Garden е уютен ресторант в центъра на града, сгушен между старите софийски сгради. Своеобразен малък оазис с разкошна и артистична атмосфера и зелена уютна градина.
Мястото е чудесно за прекарване на слънчевите летни дни в градината, но и салонът предразполага не по-малко към приятни срещи разговори!
Предлагаме свежи домашни лимонади и разнообразие от прецизно приготвени коктейли. 
Всеки ден предлагаме разнообразно и пъстро обедно меню, за да мине леко работната седмица, а за времето след работа ви очакват коктейли и специално подбрана винена листа!
Идеалното място за срещи с приятели, което ще задоволи и гастрономичните ви прищявки!
 

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
Не работи
12:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Дарена Иванова
София / 22 Юли / 09:34 ч.

Страхотно място! Много приятна атмосфера, съчетана с изключително добре подбрано меню, което от своя страна предоставя изключително вкусна храна. Богат винен лист, по нещо за всеки вкус. Персоналът е любезен, а локацията е доста комуникативна. Препоръчвам да посетите Мартини гардън! 

Емил Витков
София / 22 Ноември / 00:00 ч.

Добра кухня, но много шумна музика.

Полина Н
София / 17 Октомври / 14:06 ч.
Храната и обслужването бяха добри, но ни накараха да си тръгнем доста преди обявеният час на затваряне, само това не ни хареса.
Mariya Malinova
София / 29 Май / 11:39 ч.

Храната беше изключително безвкусна. Основното ястие беше студено, сухо и с продукти, които имаха вкус на полуфабрикат. Разядките бяха без никакви подправки, изключително невкусни. Хлябът към разядката беше жилав и твърд. Обстановката и интериора са приятни.

Емил Витков
София / 20 Май / 15:06 ч.

Много добра кухня и обслужване!

Емил Витков
София / 01 Май / 12:34 ч.

Много приятна обстановка!

desislava tsenova
София / 22 Април / 09:32 ч.

Много приятно, но авокадото със сирена беше доста твърдо.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса