home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Сълза и смях

ул. „Георги С. Раковски“ №127,, София
Драматичен Район: Център

Последен коментар

За "Сълза и смях"

Нов драматичен театър „Сълза и смях“ е приемник на името на най-старата професионална българска столична театрална трупа, създадена през 1892 г., 12 години преди основаването на Народния театър.

От създаването си до днес на сцената на „Сълза и смях“ са представяни стотици пиеси както от българската, така и от световната класика. Оттам са започнали творческия си път едни от имената – митове в българската режисура и актьорско майсторство – от легендарното поколение от времето на родоначалниците на българския театър, до съвременните театрални асове.

Общи условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА БИЛЕТИ ЗА ТЕАТЪР

1. След заплащане на билета получавате потвърждение за покупката за валиден електронен билет на електронната си поща. Потвърждението на мейл е достатъчно, че имате право да бъдете зрител на представлението. Не е необходимо да принтирате или презаверявате билета на каса.

2. При пристигане в театъра моля да покажете потвърждението за платен билет от електронната си поща, както и имената на ползвателя, закупил билетите на отговорниците за разпределение на местата в театъра.

3. Билетът позволява на един човек да влезе веднъж.

4. Плащане за билети не се анулира и съответно закупените билети не се връщат и не се  заменят. Изключение  се прави при отмяна на представление. Тогава театъра се задължава да даде на клиентите възможност за срок от 14 дни след датата на отмененото представление да възстанови сумата ,  да завери билетите за следващо представление или да завери билетите за друг спектакъл на същата парична стойност. При по-ниска цена на билета, разликата не се връща. При по-висока цена на билета разликата се доплаща.

 

5. С покупката си на билет, билетопритежателят се задължава да спазва общоприетите норми на поведение в театъра.

 

6. Неправомерно копиране на разписката за платен билет ще я направи невалидна за достъп до събитието.

 

При възникнали въпроси можете да се свържете с екипа на ReZZo.bg на email: support@rezzo.bg или на телефон 0884161745

Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете резервация
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Тип резервация

Брой хора

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
×
Купи билет