home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Club Terminal 1

ул. Ангел Кънчев №1, София
Музика: Live music Район: Център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Събития

RETRO PARTY / Every Thursday

RETRO PARTY / Every Thursday

Club Terminal 1 & Captain Morgan Bulgaria present:
The best music from the 60's, 70's, 80's and 90's!
Music Selection by Martin Mihaylov


Free Entrance till 23:00
Entrance after 23:00: 5 BGN

Виж повече

Клуб Терминал 1 продължава традицията на ретро-партитата, които дълги години владееха нощна София във всеки един четвъртък. Голямата вълна стартира именно от същото място - тогава още Escape, и бе подета от още няколко клуба, включително Строежа, преди да стане масово явление. Извън тематичните ретро-клубове, като Брилянтин например, най-дълго задържалото се ретро парти на ежеседмичен принцип е точно в Строежа - всяка седмица (най-вече в четвъртък) в продължение на 13 години. Приносът на Строежа е и в разнообразяването на стиловете, освен класическите осемдесетарско и деведесетарско диско, седемдесетарските хитове на ABBA, Boney M и Kool & the Gang и рокендрол от 60-те, бяха привнесени стабилни части рок и хип-хоп, българска музика, както и музика, позната от популярни игрални и анимационни филми. Всяка една музикална вечер продължаваше над 8-10 часа, а години наред пред клуба с часове се извиваха опашки от желаещи да бъдат част от събитията. Нуждата от подобни клубни партита личи и сега - по завръщането на интереса към групи и изпълнители, като Queen, Blondie, Billy Idol, Marvin Gaye, The Doors, Elton John, The Rolling Stones, Michael Jackson, Madonna; 90's Kids партитата, I Love 80's-90's в различните софийски зали и много други обстоятелства. Точно на тази смес от стилове, характерна за Ретро партита-та на Строежа, ще заложи и Терминал 1 в близките месеци. През октомврри, ноември и декември заповядайте ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК на РЕТРО ПАРТИ - Club Terminal 1 (ул. Ангел Кънчев 1). Отваряме в 22:00 ч., вход свободен до 23:00 ч., след което входната такса ще възлиза на символичната сума от 5 лв. Заповядайте!
 

За "Club Terminal 1"

Терминал 1 отваря врати на 05.03.2014 г. след дълго планиране и очакване. Ситуиран на една от най-атрактивните локации в центъра на София (Ул. Ангел Кънчев 1), клубът разполага с два етажа и общ капацитет от 700 души. Мястото е подходящо за живи изпълнения с мобилна сцена, простираща се на широчина от 6 до 8 метра, дълбочина от 5 метра и пространство от 8 метра над нея. Три големи бара (два долу, един горе) обграждат вътрешното пространство, в дъното на което място намират маси за мини-футбол (джаги) и електронни игри. И двете нива на заведението притежават собствени санитарни възли. Гардеробът се намира на първия етаж, непосредствено след главния вход.
Терминал 1 има уникален интериорен стил, вдъхновен от идентичностите на двата клуба, от които дава своето идеологическо начало. Алтернативното музикално съдържание е основа на културната нагласа на новото място.

 

 

Допълнителни опции: Музика на живо
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi
Работно време:
Не работи
Не работи
21:00 - 07:00
21:00 - 07:00
21:00 - 07:00
21:00 - 07:00
Не работи
21:00 - 07:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса