home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Ginger Layout

бул.„Ситняково“ 48, Сердика Център, ниво 1, София
Кухня: Европейска Район: Гео Милев Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Diana Nenkova
Храната беше много вкусна. Персоналът е любезен, интериорът и екстериорът също много ни допадат. Малкото ни дете си игра в детския кът, който е просторен и пълен с разнообразни играчки. Аниматорката е много мила, внимателна и отзивчива.Много забавлява малките. Прекарахме чудесна вечер, отбелязвайки и Рождения ми ден. Благодаря Виж повече

За "Ginger Layout "

Безупречното качество на предлаганата храна, съчетано с неповторима обстановка и грижа за всеки наш гост, ни превърна в истински желано място в София.
Новооткритият Ginger Layout в Сердика Център:
Разполага с 330 места, като 110 от тях са отделени в уютна и просторна целогодишна градина.
Родителите могат да осигурят забавление за своите малчугани в детския ни кът, който е разделен на две части за най-малките от 2-6г. и 6-12г. За по-порасналите предлагаме 6 видео игри от последно поколение. Аниматорите на Ginger Layout ще се погрижат дете Ви да прекара незабравимо с нови приятели, игри и приключения! Тук нашите най-скъпи гости ще се чувстват истински щастливи!
Ginger Layout ще Ви привлече с ежедневните си менюта, подбрано и разнообразно ,,А ла карт‘‘ меню подбрано за всеки вкус, свежи сезонни салати, любими български ястия, аромат на италианска пица, най търсените бургери в града, мечтаните основни ястия и не на последно място изобилие от щастие с чинийка а именно негово величество ,,Десерта‘‘ над 10 вида сладки изкушения ви очакват.
Класически и авторски коктейли, са само част от напитките, на които може да се наслаждавате в модерна и уютна атмосфера.
 

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Детски кът, Бебешко столче, Tематични вечери, Място за хора с увреждания и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време:
10:30 - 22:00
10:30 - 22:00
10:30 - 22:00
10:30 - 22:00
10:30 - 22:00
10:30 - 22:00
10:30 - 22:00
10:30 - 22:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Diana Nenkova
София / 27 Август / 14:25 ч.
Храната беше много вкусна. Персоналът е любезен, интериорът и екстериорът също много ни допадат. Малкото ни дете си игра в детския кът, който е просторен и пълен с разнообразни играчки. Аниматорката е много мила, внимателна и отзивчива.Много забавлява малките. Прекарахме чудесна вечер, отбелязвайки и Рождения ми ден. Благодаря
Антония Колева
София / 10 Март / 14:03 ч.
Антония Колева
София / 10 Март / 14:02 ч.
Цвета
София / 28 Февруари / 14:06 ч.
Прекрасно място, храната беше вкусна и облужването - на ниво!
Yolina Stefanova Stefanova
София / 24 Февруари / 20:25 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Изкарахме си страхотно, но НЕ ТАМ. От там си тръгнахме след като видяхме резервираната за нас маса. Решихме, че няма да изкраме петък вечер почти в коридора на мола, срещу кухнята и фризерите с напитки на заведението и най- лошото с нулева гледка( даже бяхме зад нещо като стена) към сцената или там каквото имат, където се изпълнява музиката на живо, която беше обявена като събитие и заради която ние отидохме. Поисках друга маса разбира се, но не ни беше дадена.

Наталия Пенкова
София / 23 Февруари / 16:15 ч.
Страхотна вечер ???? Храна и обслужване
Иван Гамански
София / 20 Януари / 21:05 ч.
Светлана Михова
София / 11 Януари / 19:26 ч.
Чудесна атмосфера, отлична храна и обслужване
Vladimir
София / 28 Декември / 18:52 ч.
Малина Борисова
София / 20 Декември / 14:54 ч.

Приятна обстановка Любезен персонал Бързо обслужване

Vladimir
София / 13 Декември / 15:01 ч.

Всичко беше на ниво и ако заредят най- после нормално узо, пломари например ще е добре. Узото което предлагат според мен е ципуро а не узо.

Diana Ilieva
София / 24 Ноември / 20:52 ч.

Хареса ми, обстановката е доста приятна, обслужването е на много добро ниво.

Ивелин Гунов
София / 27 Октомври / 12:54 ч.
Пицата беше отлична. Отстъпка обаче пропуснаха да направят.
Ангел Михайлов
София / 29 Септември / 20:16 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Бяхме на вечеря двамата със съпругата ми, обслужването не беше на ниво, както и храната. Лично ние не бихме повторили :/

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса