home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Baroteque SLON

бул. Цар Освободител №7 (Централен военен клуб) , София
Музика: Хаус, Поп, Латино и Класическа Район: Център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

За "Baroteque SLON"

Баротека от европейски тип в сърцето на града

Чудили ли сте се къде да идете в петък вечер? Да се срещнете с приятели след работа. Или с бизнес партньори. Да изпиете по нещо и... Накъдето ви отведе нощта. Всички сме имали тази дилема. Бар? Хапване? Клуб? Дискотека? Нещо по-класическо или пък модерно и съвременно?

Е, вече имате на разположение перфектната комбинация. Ако искате да изпитате върховно удоволствие от нощния живот, задължително трябва да се потопите в артистичната атмосфера на най-новото заведение в сърцето на столицата – Baroteque SLON.
Baroteque SLON е нещо напълно непознато, различно и ново за България...
Baroteque SLON е само за ценители!

Един истински шедьовър, който ще задоволи и най-изтънчения вкус. Заведението умело съчетава фрагменти от бар културата и клубното изживяване, като едновременно с това ще ви отведе на невероятно гастрономическо пътешествие.
Baroteque SLON ще работи на три режима – afterwork, бар и клуб.
„SLON е една концепция, която се опитваме да развием, изцяло продиктувана от това, че в София няма истински европейски бар. Искахме да направим бар, който можем да сложим в Париж, в Лондон, във Виена. Чрез музиката, интериора, напитките имахме за цел да създадем едно много европейско място“, сподели за Tribune.bg собственикът на заведението Калин Борисов.

Елегантен, забавен, бляскав, с любов към детайла, но и функционален дизайн, повлиян от Арт Деко, който ще ви очарова.

Допълнителни опции: Паркинг
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Паркинг
Работно време:
Не работи
Не работи
Не работи
17:00 - 03:00
17:00 - 03:00
17:00 - 03:00
Не работи
Не работи

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса