home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Music Jam Club

ул. Пиротска №5, София
Музика: Комерсиална, Хаус, R&B, БГ, DJ и Live music Район: Център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Събития

MOP

MOP "Live in Sofia" 24.04., Music Jam

Билети за шоуто на M.O.P. в клуб Music Jam са вече в продажба на цени:
Етаж 1 – 40 лв / В деня на събитието – 50 лв.
*ПЪРВИТЕ 100 БИЛЕТА ЩЕ БЪДАТ НА ЦЕНА ОТ 30 ЛВ*
*СЛЕДВАЩИТЕ 100 БИЛЕТА ЩЕ БЪДАТ НА ЦЕНА ОТ 35 ЛВ*
Балкон – 50 лв. / В деня на събитието – 60 лв=
и могат да бъдат закупени:
- на място от касата на клуба (вкл. в деня на концерта)

Виж повече

MUSIC JAM С НОВА ЯКА ПОРЦИЯ ХИП-ХОП!
Хардкор рап дуото M.O.P. ще експлодира в клуба на 24 април 2020 г.!

Популярният столичен музикален клуб готви поредна порция автентичен тежък рап за запалените и многобройни хип-хоп фенове. Този път София става спирка от турнето на нюйоркските рапъри M.O.P. , които вече повече от 20 години поддържат реномето си на корави ъндърграунд играчи, които не се подвеждат на комерсиалните тенденции и изкушения.
Хардкор дуото M.O.P. е сформирано от Lil' Fame (псевдоним на Джамал Гринидж) и Billy Danze (псевдоним на Ерик Мъри) в Бруклин през далечната 1992 г. Успяват да направят впечатление още с първия си сингъл, "How About Some Hardcore" (1993), последван от дебютния албум "To the Death" (1994) и две години по-късно - "Firing Squad".
Дълги години наред групата остава верна на своите гето корени и агресивни текстове, печелейки лоялна, но ограничена като численост армия фенове. Пробивът към по-широка известност и висшите лиги на хип-хопа идва през 2000 г. с албума "Warriorz" и оттогава - въпреки смените на лейбъли и продуценти - дуетът никога на сваля крак от педала на газта. Последните им издания са "Street Certified" (2014) и EP-то "The MOP Beat Tape" (2019).
Шоуто им в София обещава яка порция от типичната за Били и Лил Фейм рецепта - свиреп хардкор рап, тътнещ сеизмичен ритъм и... купон като за най-корави хип-хоп фенове.

За "Music Jam Club"

МUSIC JAM: КЛУБЪТ ТАКЪВ, КАКЪВТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ
Централно място, голяма сцена, високи тавани, страховито озвучаване и капацитет до 1000 фенове (на две нива) – това са само няколко от причините да кажем, че новият MUSIC JAM е истинският клуб за жива музика, какъвто София нямаше! Голямото откриване през пролетта беше последвано от супер интересен списък от чужди и български артисти, като клубът обогатява афиша си до края на годината буквално всяка седмица!

САУНДЪТ Е ПОЛОВИНАТА ОТ ИЗЖИВЯВАНЕТО! Тъй като е разположен в бивше кино (Македония), клубът има обем, височина и акустика, които могат да позволят разгръщането на супер озвучаване като в истинска концертна зала. Саунд системата, LED екраните и цялата технология е state-of-the-art, така че феновете да се насладят на аудио-визуално изживяване без паралел! Ако случайно още не сте идвали, питайте някой, който поне веднъж е имал музикално изживяване в Music Jam.

ONE WHISKEY, ONE BOURBON, ONE BEER. Eдин истински готин музикален клуб предполага и максимално високо качество на питиетата, затова в MUSIC JAM ще се подвизават топ бармани, а авторски, уникални коктейли допълват музикалното удоволствие, заедно с грижливо подбрана селекция от вина, бири и елитни алкохолни марки.

 

Допълнителни опции: Музика на живо
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi
Работно време: 20:00 - 06:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса