home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Spaghetti Kitchen & Bar

пл. Света Неделя №3, София
Кухня: Интернационална, Италианска, American Grill и Брънч Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Милена Иванова
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Заведението беше затворено в деня и часа на резервацията. Беше като първоаприлска шега :)

Виж повече

За "Spaghetti Kitchen & Bar"

Spaghetti Kitchen & Bar е много повече от място за хранене. Това е ново социално убежище, в което общуването е издигнато на различно ниво. Всеки елемент от иновативната среда – от архитектурата на пространството до дизайна и вкуса на ястията, стимулира мисленето и разширява представите за собствените ни възможности.
Разположен в сърцето на София, чисто новият Spaghetti Kitchen & Bar предлага пътешествие през времето и пространството. Менюто, основано на италианската кухня и на американската традиция в храната на грил, е обогатено с нотки от изтока и с модерни препратки към националната традиция.
Сериозен акцент са новаторските коктейли, приготвени от някои от най-добрите майстори, както и подбора на музиката.
Ако си решил да преоткриеш италианската храна, просто се отдай на прясна паста и добре препечена по ръбчетата пица в Morello фурната.
Околосветско пътешествие продължава с японско патешко, норвежка сьомга и октопод от Санторини.
Зоната с Прошуто бара е прекрасно място за вино и тапаси.
Авторските десерти, приготвени на място, добавят към преживяването необходимите сладки нотки.

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Домашни любимци, Коктейл бар, Телевизор и Брънч меню
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 08:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Милена Иванова
София / 02 Април / 14:30 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Заведението беше затворено в деня и часа на резервацията. Беше като първоаприлска шега :)

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Spaghetti Kitchen & Bar, бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Петя Василева
София / 09 Март / 15:27 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Храната е добра, но всичко хубаво свършва до тук. Незадоволително и мудно обслужване. Нямахме прибори, масата беше подготвена за 3-ма, а беше резервирана 2 седмици по-рано за 4 души. Помолихме различни сервитьори за прибори, оливерник, но не бяхме чути от първия път. Беше изключително студено,молбата ни за включване на газовата печка не беше чута, тъй като самата тя не работеше. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ !

Отговор от ReZZo.bg:

Бихме искали да поднесем извинения и да Ви информираме, че веднага сме  уведомили ресторанта за възникналата ситуация, като те ни увериха, че ще предприемат необходимите мерки за да не се допускат подобни ситуации в бъдеще.

Благодарим Ви за обратната връзка, мнението на нашите Клиенти е важно и ценно за нас!

Емилия Иванова
София / 26 Септември / 16:59 ч.
Превъзходна кухня и отношение!
Evelina Germanova
София / 26 Май / 17:47 ч.
Много приятно място на хубава локация и с любезен персонал. Препоръчвам!
Ivelina Nalbatska
София / 12 Март / 08:33 ч.
Чудесно място в центъра на града! Вкусно приготвена храна и любезен персонал. Препоръчвам!
Yoanita Kostova
София / 08 Януари / 17:31 ч.
Лариса Савчева
София / 21 Ноември / 00:33 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса