home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Весело село Банско

ул. „Пирин“ 109, Банско
Кухня: Българска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

За "Весело село Банско"

Ресторант „Весело село” е кътче в Банско, където ще можете да се насладите на перфектно приготвена храна. Предлагаме вкусни ястия от традиционната българска кухня, поднесени в приятна атмосфера. Обстановката на механата е битова и доста уютна. Освен че ще похапнете добре, тук ще се и забавлявате доста. Хубава фолклорна музика ще бъде изпълнявана за Вас от оркестъра ни. Място имаме за двеста души. Ще Ви предложим да оставите автомобила си на паркинга ни.

Името на ресторанта подсказва, че тук никога няма да скучаете - доброто настроение е гарантирано, защото за него има грижата нашият професионален оркъстър с музика наживо.

Ще ни откриете недалеч от светофара на лифта в Банско. Ресторант „Весело село” се отличава от останалите заведения с чудната си атмосфера. Битовият стил, народните елементи и декорации определено допринасят доста за комфорта тук. Няма посетител, който не се е чувствал комфортно тук. Няма и такъв, който да си е тръгнал гладен. В менюто ни ще срещнете толкова разнообразни специалитети,кой от кой по-добър, че просто няма как да не поръчате едно-две ястия. Всичко,което предлагаме е от националната ни кухня и е приготвено много старателно.

Освен че ще Ви нагостим подобаващо, тук ще Ви накараме и да се отпуснете и да се позабавлявате. Музиката, която ще слушате е фолклорна. Тя се изпълнява винаги на живо от оркестъра на Ресторант „Весело село”. Тържествата, организирани тук, винаги са били много забавни. Да отпразнувате важна дата за Вас на това място със сигурност е добра идея, защото веселбата тук не стихва дори за минута.

А и цените ни никак не са високи. За меню, включващо предястия, основно ястие и десерт ще заплатите не повече от двадесет-тридесет лева.

Ще Ви очакваме в Ресторант „Весело село”!

Допълнителни опции: Телевизор, Музика на живо и Механа
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi
Работно време: 11:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса