home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Spaghetti Kitchen УЛ. 6-ТИ СЕПТЕМВРИ

ул. "6-ти септември" №9, София
Кухня: Интернационална, Италианска и American Grill Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Anton Nedelchev

Не е имало случай да нямаме проблем в това заведение, още с настаняването сме се сблъсквали с проблеми… Последното посещение беше най-трагично след неуместен и ненужен коментар от страна на сервитьорка! Генерално заведението е само визия, с обслужване винаги са имали какво да подобрят и то доста, кухнята с всяко ходене става все по-посредствена като изпълнение, има много още какво да се подобри!

Виж повече

За "Spaghetti Kitchen УЛ. 6-ТИ СЕПТЕМВРИ "

Spaghetti Kitchen УЛ. 6-ТИ СЕПТЕМВРИ №9
Много повече от обикновено място за хранене. Влизайки вътре, старателно създадената уютна обстановка отнася всеки любител на италианските кулинарни вълшебства на едно пътешествие на сетивата. Създадените специално за Spaghetti Kitchen зехтин и хляб са идеалният старт за всяко хранене, независимо дали бърз обяд или романтична вечеря. Те предразполагат гостите да се потопят в атмосферата и да се отдадат на удоволствието да вкусят истински специалитети, направени с много любов зад стъкления параван, който позволява на ценителите на хубавата храна да следят всяка стъпка от нейното приготвяне. А за най-големите ценители на италианската кухня, заведението предлага зехтин, горчица и вино, с които да отнесеш вкъщи спомена за прекрасно изкараното време.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса и Бебешко столче
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 10:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Anton Nedelchev
София / 02 Октомври / 13:10 ч.

Не е имало случай да нямаме проблем в това заведение, още с настаняването сме се сблъсквали с проблеми… Последното посещение беше най-трагично след неуместен и ненужен коментар от страна на сервитьорка! Генерално заведението е само визия, с обслужване винаги са имали какво да подобрят и то доста, кухнята с всяко ходене става все по-посредствена като изпълнение, има много още какво да се подобри!

Чавдар
София / 24 Септември / 14:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Получихме си напитките на 40-ата минута (малко след като ни донесоха храната). Оказа се, че не може да се плати с карта, понеже нещо-си не работело, а сервитьорът беше изненадан, че не са ни казали при настаняването, и ни озостави съвсем. Бавно, несъобразително и грубо обслужване.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Krasi Petrova
София / 22 Август / 08:40 ч.
Прекрасна обстановка, отлично обслужване и невероятно вкусна храна.
Цветомира Хубенова
София / 11 Април / 08:30 ч.
Евгени Чиликов
София / 07 Януари / 19:38 ч.

Страхотна кухня и обслужване.

Боряна Катански
София / 22 Декември / 11:30 ч.

Ами, много са симпатични :) и беше вкусно както винаги. Весели празници!

Отговор от ReZZo.bg:

Благодарим Ви за обратната връзка! Весели празници от екипа на ReZZo!

Йоанна Цветкова
София / 02 Октомври / 16:05 ч.

Хостесата и персонала бяха изключително мили. Храната беше много вкусна и атмосферата много естетически приятна.

Izabel Nikolova
София / 19 Юли / 23:52 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Заведението е приятно, персоналът е доста муден, може би се дължи на факта, че има доста хора като клиенти, но все пак не е нормално да се чака толкова време за елементарни неща, като салфетки, които така и не ни дадоха. Отстъпка също не беше включена в сметката, трябваше аз да подсетя и накрая дори и не беше коректната отстъпка, но вече нямах сили са споря. Опрделно това беше първият и последен път.

Александра Куюмджиева Куюмджиева
София / 09 Юли / 14:01 ч.

Много приятно място.

Даниела Христова
София / 27 Май / 08:17 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Резервацията беше спазена, обслужването беше на ниво, отстъпката по резервацията не беше калкулирана в сметката.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че при поискване на сметката е  пропуснал да напомни за отстъпката от ReZZo, описано в условията на резервацията. Spaghetti Kitchen  поднесе своите най-искрени извинения към клиента.

Румен Димитров
София / 20 Март / 10:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Първо, жалко че не мога да дам по малко звезди от това, иначе да беше сторено. Обслужването беше сравнително добре ако вие като клиент сте пълен непокист. Явно според това на което бяхме свидетели, част от персонала взимат работата си присърце и се грижат за масите си дори и в най-малките детайли които оставят най-голямо впечатление, но при нас не беше така. Дори и след като видно резервацията беше за трима масата си беше приготвена за четирима и това на никой не направи впечатление нито на човека, който ни настани нито на обслужващият ни персонал. При поръчка на даден артикул, който осезаемо ще има нужда от отделна чаша поради вида напитка такава не беше предоставена и беше наложително използването на чашата за вода, която имах пред мен дори и при факта че бяхме поръчали цяла бутилка вода. Нищо не се отсервираше до момента на затварянето на ресторанта както знаете с новите ковид мерки разбираемо до 22:00 или докато друг член от екипа на ресторанта след като обслужил(а) висококачествено свойте маси не помогна на колегите си. За хората които работеха там в Основната Зала нека да кажем от четирима човека, един беше на таква висота, че ако отида пак в този ресторант ще да искам той да ни е сервитъор(ка). За храната нека да добавя малко информация все пак да добиете по-голяма представа от нашето посещение. Главни техники и похвати в готварството не бяха спазени, от това което успяхме да видим и опитаме все още се чудя защо някой току що изпържил даден хранителен продукт на който хрупкавата текстура ще да е незаменима ще го облее в сос и след това ще го даде на клиентите си. От по късно поръчаните ястия едно се повтаряще поне по поръчка и по вид но беше по-малко сготвено от другото което поради факта че не беше телешки продукт трябваше да бъде напълно сготвено. Като цяло тази информация би трябвало да е напълно достатъчна за едно малко ревю без да се впускаме в по-големи детайли. Но все пак живеем в ковид времена и това не си личеше от персонала, който беше на смяна или поне в част която приближава всичкият. Маските които трябваха да използват за защитна мярка не беше на висота изобщо. Нагледахме се на персонал без маски или по скоро да кажем имаха маски без или да покриват носа или в буквален смисъл маските им висяха под брадичката като не покриваха нито устата нито носа.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения , относно причиненото неудобство при посещението Ви в ресторант."Spaghetti Kitchen ул 6-ти Септември".

Бихме искали да Ви информираме, че веднага сме  уведомили ресторанта за възникналата ситуация, като те ни увериха, че ще предприемат необходимите мерки за да не се допускат подобни ситуации в бъдеще.

Благодарим Ви за обратната връзка, мнението на нашите Клиенти е важно и ценно за нас!

Vasil Dimitrov
София / 16 Март / 15:52 ч.
МАРГАРИТА ГЕОРГИЕВА
София / 21 Септември / 09:59 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването не е на ниво, в 22,30 трябваше да премесят всички клиенти от градината в оновната зала, което не е приятно. Има какво да се желае и от храната

Станислава Вазова
София / 26 Август / 23:27 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително грубо отношение от сервитьора, което развали цялостното впечатление. Иначе като храна - беше добре.

Антония Драгиева
София / 10 Март / 23:10 ч.
Суупер! Храната, персонала и обстановката са невероятни, а десертите...умопомрачително вкусни! :)
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса