home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Ресторант-Бар Милано

ж.к.Зорница, бл.80, Бургас
Кухня: Българска, Пица, BBQ и Паста Район: ж.к. Зорница Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Мадлена Костадинова

Много сме доволни, чудесна храна, добро обслужване. Ще посетим отново.

Виж повече

За "Ресторант-Бар Милано"

На приземния етаж на хотел Милано, се намира и ресторант – бар „Милано”. Там, сред стилна обстановка и в атмосфера на домашен уют, ще си падарите миг спокойствие и ще се почувствате истински добре.

Ако все още не сте омагьосани от Милано, значи е време да го посетите. Вкусна храна, красиви сгради, италианско еспресо и мода.. Въодушевени от емоцията, обзела ни след посещението в Милано, решихме да пренесем духа на този град в България и не къде, а в Бургас. Затова създадохме семеен ресторант Милано- едно емоционално докосване до Италия. При нас ще може да съчетаете приятната атмосфера на домашната кухня и меката топлина на игривия огън от камината, плътността на червеното вино и усмивките на персонала, стремящ се да покрие всички ваши желания. Елате и се уверете сами, че част от рая може да се открие и в Бургас, само в ресторант Милано. Очакваме Ви! Добре дошли!

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Място за хора с увреждания и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време:
09:00 - 22:30
09:00 - 22:30
09:00 - 22:30
09:00 - 22:30
09:00 - 22:30
09:00 - 22:30
09:00 - 22:30
09:00 - 22:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка представете на обслужващия Ви персонал SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените на менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените

Виж повече

Коментари

Мадлена Костадинова
Бургас / 03 Юли / 11:52 ч.

Много сме доволни, чудесна храна, добро обслужване. Ще посетим отново.

Николай Андонов
Бургас / 24 Юни / 06:22 ч.

Добра кухня,спокойна атмосфера и любезен сервитьор.

Елена Кирова
Бургас / 06 Юни / 14:37 ч.
Desislava Treneva
Бургас / 16 Февруари / 20:43 ч.

Отлично меню, кухня, атмосфера и обслужване

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса