home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Стек и Вино

ул. Г.С.Раковски 123, София
Кухня: Steak House Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Борислава Алексиева

прекрасен брънч на Коледа. Менюто беше богато и балансирано. Персоналът е вежлив и обучен. Ресторантът беше красиво украсен и топъл.

Виж повече

За "Стек и Вино"

Ресторант Стек и Вино е един от най-новите гастрономически шедьоври в сърцето на Столицата. Ресторантът с лаконично, но самодостатъчно име, предлага в изобилие двата основни компонента на по-доброто хранене - първокачествено фермерско говеждо месо и ароматно вино.
Месото е най-висок клас, директно от месодайната ни ферма, която се намира в село Стъргел. Ресторантът предлага идеален терен за интимна вечеря, бърз обяд с колеги или голямо семейно събиране, благодарение на разнообразието от зали и места, с което разполага.
Вътре може да закупите и месо и от месарницата им, която е част от ресторанта. 
 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Подбрана винена листа, Място за хора с увреждания, Телевизор, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време:
08:00 - 00:00
08:00 - 00:00
08:00 - 00:00
08:00 - 00:00
08:00 - 00:00
08:00 - 00:00
08:00 - 00:00
08:00 - 00:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Борислава Алексиева
София / 27 Декември / 13:49 ч.

прекрасен брънч на Коледа. Менюто беше богато и балансирано. Персоналът е вежлив и обучен. Ресторантът беше красиво украсен и топъл.

Martin
София / 23 Ноември / 15:46 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Борислава Алексиева
София / 17 Юли / 14:53 ч.

много ни хареса. Храната и обслуйването са на ниво.

Pavel Despodov
София / 22 Юни / 15:19 ч.
Иван Рачев
София / 05 Юни / 17:43 ч.

Много хубаво място. Много добър персонал. Много вкусна кухня. Прекарахме си чудесно!

Моника Стоименова
София / 01 Март / 23:32 ч.
Супер обслужване, атмосфера и храна. Много съм доволна и ще посетя отново със сигурност. Успех на новото заведение и продължавайте да поддържате доброто ниво :)
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса